Welterusten-fotosite
Digitale fotografie
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 2036, 2037, 2038 ... 2066, 2067, 2068  Volgende Plaats reactie


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12652
Do Apr 25, 2019 1:41 pm Reageer met quote

Goedemorgen, er is wel wat meer nodig dan een buitje regen vrees ik...Nederland heeft echt last van de droogte(de langdurige droogte van vorig jaar is nog altijd niet verwerkt)Het voelt dan ook wel een beetje dubbel...genietend van het prachtige weer, geeft het ook een onbestemd gevoel tegelijkertijd...we hebben nu eenmaal die regen hard nodig!!(ook voor de piepers natuurlijk!!)

ik heb er niet zoveel kijk op, maar er staan veel bijzondere exemplaren aan bomen en struiken ...het is super genieten door te kijken, en te ruiken om je heen....
Laughing
Daar is dit prachtige beeld weer...helemaal verliefd op!!! Love
Het is een waar paradijsje daar!!!
wordt vervolgd...zoveel gezien, wat ik graag wil delen!!Daarna zijn we naar het kerkhof geweest ,om het graf van mijn ouders te fatsoeneren, en nieuwe bloemetjes te plaatsen...

Ik weet eigenlijk niet goed waarom, maar ik werd tijdens mijn wandeling daarheen heel erg emotioneel, iets wat ik normaliter toch redelijk goed kan 'wegzetten'Fijn dat ik er geweest ben....ik ben de enigste bezoeker van het gezin nog...dt doet wel pijn....zowel voor mijn ouders, als voor mijzelf.....het is zo het is....Wens ik jullie een hele fijne dag toe.... Wink


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


Advertentienenne13Superlid
Superlid
Lid sinds: 5-4-2007
Antw.: 9935
Do Apr 25, 2019 2:27 pm Reageer met quote

Goede middag,

Dat kwam er nu natuurlijk uit door al de schoonheid die je vandaag gezien had... en normaliter zou je er met je broer geweest zijn.. maar dat heeft hij af laten weten. je mag wel op de hondjes passen...maar jou vergezellen ? ho maar..

Ik heb dat niet.... ze zijn beide verstrooid ,mijn ouders, maar als ik naar het portret van mijn moeder kijk, zou ik zo graag verhalen over de kleinkinderen met haar willen delen !... in gedachten doe ik dat dan k !

ik houd in gedachten er hele verhandelingen over.. Dat wat je bezig houdt ..

mijn maagje knort en ik ga nu lunchen prettige dag verder !Zoek de zonzijde..èn geef een glimlach door....
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10844
Woonplaats: velp
Do Apr 25, 2019 10:38 pm Reageer met quote

Dag lieve mensen van terusten, ben laat maar werd vanmorgen opgeschrikt door Loekske......................had ik nooit meer aan gedacht dat ze vandaag zou komen omdat ze morgen een paar dagen een hotel had geboekt in Luv(duitsland). Kortom ze had het vorige week tussen neus en lippen verteld en is van je never nooit niet bij mij blijven hangen........!

Daarna neef en nicht van Hans aan komen waaien..............dus voor vandaag heb ik het ff gehad.............maar Jacq je blommen zijn prachtig al hoewel ik ze vluchtig heb bekeken. Vandaag over 2 weken ben ik in/op Camposol................zo dacht ik wat duurt dat nog lang toen ik de vlucht boekte en nu staat het al over 2 weken voor de deur.

Wens jullie voor nu welterusten, tot morgen maar weer en mooie dromen gewenst,

Liefs Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12652
Vr Apr 26, 2019 12:51 am Reageer met quoteLove
kunnen jullie je voorstellen hoe ik genoten heb van al dit moois?!!! Love de geuren en kleuren maakte er een echte beleving van!!
Vanavond het laatste deel van Wild op de Veluwe gezien...z mooi en indrukwekkend!! Love Iemand gezien?... gisteren vroeg ik ook nog of iemand naar DNA onbekend keek? Crying or Very sad no answer...nja, iedereen druk dus....ik ook...dus maar snel naar bed. nog even een jazzy muziekje op, en ik ben hopelijk z vertrokken........welterusten en mooie dromen..... Wink


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12652
Vr Apr 26, 2019 11:59 am Reageer met quote

Goedemorgen...redelijk goed geslapen weer, n dat scheelt altijd!! Laughing ik heb nog steeds problemen met de luchtwegen...enorm opgezette klieren ook!Vermoeiend!!Mijn vrije dagen zitten erop voor de komende tijd...twee mensen gaan weg op het werk, en er is er maar eentje bijgekomen...een ander hebben we maar gelaten voor wat het was(gelukkig!!)maar er valt een behoorlijk gat dus...
De laatste foto's van het Belmonte arboretum


fantastisch uitzicht over de Nederrijn


Yesss, de zakdoekjes-, of vaantjes, en zelfs luierboom wordt die wel genoemd staat in bloei!!Het is een heel bijzondere boom...allereerst doe die er jaren over om tot bloei te komen.De boom kan tot 20 meter hoog worden en geeft nootvormige vruchten. De vaantjes hebben een sterke geur. Nadat de witte schutbladeren gevallen zijn, hangen de nootvormige vruchten aan lange steeltjes te bungelen en kleuren van groen naar bruin.De boom is in 1868 ontdekt in China door een Franse missionaris Armand David. De boom kreeg de Latijnse naam Davidia involucrata van omwindsels voorzien. In 1906 verschenen de eerste zakdoekjes in Parijs, nadat hij zaad had meegenomen. Inmiddels in de soort in het wild bedreigd, met name door oprukkende steden en intensieve landbouw in China.


er is een mooi systeem aangelegd om de planten en bomen te voorzien van water...dat moet ook wel op zo'n berg natuurlijk...
dit was het dan, ik wil snel weer terug voor een wandeling, want er staat nog heel veel in de knop! Love Wens iedereen een fijne dag, en ik ga aan de slag nu....


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10844
Woonplaats: velp
Vr Apr 26, 2019 12:35 pm Reageer met quote

Mogge,
Jacq wat heb je prachtige natuurfoto's geplaats joh, prachtig al dat frisse groen, bloemen en knoppen. Vind deze tijd het mooiste seizoen van het jaar. Als je de natuur bekijkt wat voel je jezelf dan nietig als mens he!!

Dat je emotioneel werd is alleen maar goed je kunt niet alles opkroppen.....het moet er een keer uit......hopelijk heeft het je ook een beetje opgelucht Jacq Kiss .

Ik weet hoe het voelt als je de enige bezoekster bent aan het graf van je ouders..je zou het zo graag anders willen maar het is zo als het is zo jij aanhaalde.
Mijn menneke is ook nog nooit bij het graf van zijn ouders geweest waar toch kort geleden zijn moeder ook ligt begraven. Hij wil zo wie zo niet naar een begraafplaats..................voor zijn gevoel vindt hij er niets.
Gelukkig zijn we niet allemaal het zelfde Jacq en gaan wij en meerderen onder ons toch redelijk regelmatig onze overleden dierbaren bezoeken.

Heb gisteren Loekske gehad dus vandaag een beetje de boel de boel laten..............al is er altijd wel iets te doen Confused Laughing Laughing Bijvoorbeeld de afwas die ik altijd met de hand doe(ondanks de vaatwasser).

Nu dus maar eens de vaat gaan afdrogen,

Lieve groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


nenne13Superlid
Superlid
Lid sinds: 5-4-2007
Antw.: 9935
Vr Apr 26, 2019 4:12 pm Reageer met quote

Goede middag, Tiny, ik was ook alles wat ik gebruik met de hand af, ik kan de machine niet leeghalen als hij gedraaid heeft.

Iris is nt weg... zij heeft de bloemetje en plantjes weer verzorgd ! en de boodschappen gedaan ,en voor morgen oranje-tompoezen het vuil, papier en plastic afval naar de containers gebracht, Mijn super mantelzorgster !

Jac , Wat heb jij een schitterende foto's gemaakt sowieso van de zakdoekjes boom die heb ik niet z ooit op kunnen zetten . Om blij van te worden !!

Mijn broer is gisteren gedotterd en er zijn vier stens bij hem geplaatst, moest een nachtje in het ziekenhuis blijven maar gaat nu van zijn weekend genieten, hij dacht dat hij al ietsje meer lucht kreeg !

Ik wens jullie allen een mooie en fijne vrijdag !Zoek de zonzijde..èn geef een glimlach door....
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10844
Woonplaats: velp
Vr Apr 26, 2019 5:29 pm Reageer met quote

Jacq ik heb in het verleden regelmatig naar DNA onbekend gekeken maar mijn menneke kijkt graag films(ik ook wel hoor......) dus sinds we Netflix hebben is het bijna iedere avond film-kijken en dan naar bed zei duimelot.

Er veranderd nog wel eens wat bij jou op het werk Jacq en jij bent er maar druk mee.......weer inwerken etc. etc. en dan verdwijnen ze weer.

De zakdoekjesboom is echt heel mooi, helaas staan er hier in de omgeving niet veel want kom er maar heel zelden eentje tegen.

Ga Seb even naar buiten laten,

Lieve groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


nenne13Superlid
Superlid
Lid sinds: 5-4-2007
Antw.: 9935
Za Apr 27, 2019 10:57 am Reageer met quote

Goede morgen, wat triest ! Zat ik andere jaren al vroeg naar de mensen te kijken, die hun stand opbouwen of hun kleedje neerleggen.. Nu giet het en de enige activiteit is dat er een auto wordt weggesleept, die er nog geparkeerd stond ! Overigens hebben ze rond de broedende zwaan een omheining gezet zodat de beesten rust hebben !

Er is een blauw wc-hok voor gezet en een wit hek en er is een draad over het water, waarbinnen de waterscouts niet mogen komen en als het weer beter wordt de rollende ballonnen.

Met op de achtergrond de kermis ! het is een slechte foto ge maakt met mijn telefoon om zes uur....Maar ik ben er helemaal klaar voor ! en ik wens jullie allen een fijne Koningsdag !


Zoek de zonzijde..èn geef een glimlach door....
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12652
Za Apr 27, 2019 3:16 pm Reageer met quote

Goedemiddag, gelukkig hebben ze het redelijk droog gehouden in Amesfoort ...voor de vrijmarkten was het een groots "drama", de regen....toch was het bekend van te voren, en heet ons landje niet voor niets een kikkerlandje....
Laat ik nou altijd gedacht hebben dat het met het vochtige weer te maken heeft, die term Kikkerlandje...ligt toch een beetje anders, alhoewel het een met de ander te maken heeft. Ik las '; Van kikkers wordt gezegd dat ze koudbloedig zijn. Nederlanders hebben een koudbloedige aard,dat wil zeggen dat wij niet romantisch zijn en ook niet heel erg opvliegerig zoals de mensen in warmere streken. Bovendien stond ons land bekend om de vele kikkers die het had.
Ik was ook van plan een rondje te maken, maar heb het gelaten voor wat het was....maar dat had meer te maken met de vermoeidheid van het werken gisteren, dan door de regen!Daarbij heb ik op het moment voor de kinderen meer dan genoeg voor enig vermaak en spel als ze komen. Wink , dus ik heb niet echt wat nodig..Op het moment ben ik wl op zoek naar een klimhuisje met glijbaan, en nog steeds niet geslaagd voor een fietszitje voor achterop...de tweedehands prijzen liggen behoorlijk hoog nog, en zodra iets goedkoper aangeboden wordt is het zo weg.. Rolling Eyes
Jenny, dt ziet er goed uit die oranje-tompouce Love Mooie oranje rozen ook...lekker van genieten !Love Je was er overigens vroeg bij vanmorgen!!!


Ik heb dit jaar ranonkels...ben er helemaal verliefd op!! Love ...Beetje roos, beetje pioen,prachtige ruches , en ze lijken z geplukt van het land!! Ik las ; De officile naam is Ranunculus, afgeleid van het Latijnse 'rana' voor kikkertje. Het verwijst naar de vindplaats in de natuur: ranonkel gedijt uitstekend in drassige, moerassige gebieden.

Dit jaar voor mij geen snoeperijen, maar een heerlijk glas vers geperst sinaasappelsap en druifjes...geprobeerd een beetje mooi neer te zetten, maar het ziet er wat kinderachtig uit Laughing achhh, ik heb te weinig tijd om te verbeteren...het gaat om het idee!! Kiss Wens iedereen een fijne Koningsdag toe!!


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


nenne13Superlid
Superlid
Lid sinds: 5-4-2007
Antw.: 9935
Za Apr 27, 2019 4:28 pm Reageer met quote

Mooi ! moeders portret met de oranje ranonkels.... zo'n lieve lach ! Leg er eens een foto van Novi naast ? dan valt het je op dat zij op haar overgrootmoeder lijkt en daardoor ook op jou !

hoe het kan veranderen ?
Llinksboven kun je ook zien hoe de zwanen werden afgeschermd !

Het is hier beneden een herrie van belang van de kermis en er is nu ook een drumband bezig !

prettige voortzetting van deze dag !Zoek de zonzijde..èn geef een glimlach door....
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10844
Woonplaats: velp
Za Apr 27, 2019 5:06 pm Reageer met quote

Middag,
Ik vindt de grote foto(dichtbij) met de oranje ranonkels ook prachtig......deze foto heeft iets. En zo Jenny zei...........Novi heeft heel veel weg van je moeder en jou. Zo vind ik ook dat Lieke als 2 druppels water op haar oma Jenny lijkt op de zelfde leeftijd. Schijnt soms een of twee generaties over te slaan de gelijkenis.

Wij hebben het noodzakelijk kwaad weer binnen al was het wel ff vreemd kijken voor ons dat de Jumbo gesloten was. Dus dan maar naar Appie of de Lidll, appie kennen we maar de Lidll waren we nog nooit geweest, moet zeggen het is een ruime super met een ruime sortering. Toch heb je dingen die je alleen bij je eigen super koopt bijv. merkartikelen die je niet bij de Lidll/Aldi etc. kunt kopen, die verkopen over het algemeen hun eigen merk/merken.

Jenny jij bent dus helemaal in de oranjestemming..............oranje rozen,
oranje-tompuce, kermis en vrijmarkt voor de deur. Heel netjes van de organisatie in Capelle om het zwanenpaar te beschermen en rust te geven.............toppie!

Menneke zit de Grand Prix(kwalificatie) te kijken............ik kijk niet constant hoor of ik hoor een brul van het menneke of ik kijk even om het hoekje vanaf mijn pc-plekje.

Lieve groetjes en maak er een fijne Koningsdag van(ondanks het mindere weer.......),

Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


nenne13Superlid
Superlid
Lid sinds: 5-4-2007
Antw.: 9935
Zo Apr 28, 2019 12:27 pm Reageer met quote

Goede morgen, allemaal lekker geslapen ? en Novi al wat beter ??

Had nt Iris aan de telefoon die zat in haar piepzak over een collega die vorige week naar Sri Lanka was afgereisd Nu blijkt dat zij in een goed beveiligd hotel en moet blijven waar ze zit . (de autoriteiten verwachten dat er vandaag nog iets gebeurt en daarom vliegt zij maandagmiddag terug.

Wat gebeuren er toch een enge dingen overal in de wereld... Je bent al blij als al je familie in de buurt is... maar daar kan het ook toeslaan !

We moeten er niet te diep over nadenken.. maar het leven genieten, voor zover dat mogelijk is !

Ik wens jullie allen een mooie zondag !Zoek de zonzijde..èn geef een glimlach door....
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12652
Zo Apr 28, 2019 5:58 pm Reageer met quote

Goedemiddag, een vrolijke boel daar bij de molen!! Laughing Gelukkig goede berichten van de collega van Iris...het is een gevaarlijke wereld...altijd al geweest, maar het lijkt allemaal steeds dichter bij huis te komen...Ik kan hier niet altijd schrijven wat ik zou willen...maar ik zie veel...met name vanuit mijn werk kom ik onder mensen wr ik in mijn privleven ver van verwijderd wil blijven!!Maak me ook grote zorgen voor de toekomst!!Waarschijnlijk deden onze ouders dat ook, maar er is cht heel veel veranderd...ten goede , maar ook zeker ten kwade....met grote gevolgen!!
Afijn laten we proberen het een beetje gezellig te houden met elkaar...als iedereen dat zou proberen, kwamen we een heel eind denk ik... Wink


de Jacoba's van Beieren als gastvrouwen , Zij was in de vijftiende eeuw de eigenaresse van het gebied waar Keukenhof nu ligt.

volgende keer mr laat ik meer fleur van de Keukenhof zien...fijne zondag, ik ga de weer bult op... Wink


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


nenne13Superlid
Superlid
Lid sinds: 5-4-2007
Antw.: 9935
Zo Apr 28, 2019 6:46 pm Reageer met quote

Mooie foto s heb je weten te maken ! De laatsten zijn alsof je daar alleen was !
Terwijl rond de paasdagen er gewaarschuwd werd niet meer naar de Keukenhof te komen ! Het verkeer zat helemaal vast . Erger nog er kon geen mens meer in maar ook niet uit ! Dat gaf de radio en de tv die dagen door !
Wat ziet alles er anders uit als de zon schijnt dat doet ie hier nu volop, fijne voortzetting van deze dag !

Zoek de zonzijde..èn geef een glimlach door....
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


douweSuperlid
Superlid
Lid sinds: 17-11-2006
Antw.: 11384
Zo Apr 28, 2019 9:39 pm Reageer met quote

en eindelijk ben ik er ook weer.
JJ wat is dat een mooie "tuin" daar op die berg (Belmonte arboretum). Schitterende foto's heb je ook gemaakt.
De laatste tijd ben ik erg weinig op de site geweest. Drukte en als ik het weekend weg was, had ik geen laptop ter beschikking, hij liep steeds vast en de toetsen bleven hangen..
Dit is de huidige situatie....

De toetsen bleven als het ware plakken, zoon is er mee bezig.
Op de laptop staan ook nog foto's, maar moet ff geduld hebben.

Koningsdag zijn we wel naar het centrum geweest. Het miezerde toen wij er heen gingen. Rond middaguur werd het droog.
JJ, je had het over een glijbaan, bedoel je zoiets?

Het complex waar ik woon, staat er nu zo'n 25 jaar en nu komen de gebreken..
De garagedeur naar de parkeerkelder is defect, de entree deuren op begane grond bleven hangen, een knopje van de lift is te ver ingedrukt. Ten gevolge van overheids voorschriften zijn de afvoeren van de cv-ketels voor het atrium aangepast en nu kunnen we het niet meer warm krijgen. En zo gaat het maar door.

Palmpasen is in Emmen ook gevierd, deels waren de mensen in klederdracht:
2e paasdag hebben we nog een fietstocht gemaakt van zo'n 25 km en bezochten we nog een braderie in Exloo en daar zag ik deze hele grote sprinkhaan (tenminste ik denk dat het een sprinkhaan is):Verschrikkelijk groot was ie, zo'n 3 meter.Je hebt denkers en je hebt doeners. De ergste zijn de denkers die denken dat ze wat doen!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10844
Woonplaats: velp
Ma Apr 29, 2019 12:11 pm Reageer met quote

Mogge,
oh wat een mooie kleurrijke foto's van de tulpen Jacq en zo mooi scherp, hoe hou jij in vredesnaam je pootje zo stil!

Douwe ook weer aanwezig.........laptop ziet er zo wel heel gehavend uit zeg, komt dat nog wel goed? Klederdracht leuk.

Jenny heeft de tulpen op tafel..................ook zo vrolijk. Hoef ik niet te doen hier liggen de tulpen met vaas en al op de grond Evil or Very Mad Exclamation

Menneke is net naar de peut...................gaat gelukkig iedere dag wat beter al moet hij uitkijken met wat hij doet.

Ik ga zo aan de strijk, komt iedere week weer terug......wat dat betreft ben je nooit klaar.

Lieve groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12652
Ma Apr 29, 2019 6:03 pm Reageer met quote

Goedemiddag...prachtig zeg die mensen in klederdracht , met hun palmpasen , met het haantie op een versierde stok!!Wat een joekel van een sprinkhaan daar in Exloo!!Er moet zich daar ook een mooi verzorgde tuin (Zwakanaga)met kunstobjecten bevinden(wie weet ooit eens bezoeken!)
Laptop in puzzelvorm? Laughing Komt vast wel goed met jullie!!
De glijbaan die jij plaatste als voorbeeld, komt aardig in de buurt...maar ik bedoel er een, met iets meer aan klimmogelijkheden...er worden er veel te koop aangeboden...het is maar voor zo'n korte tijd, dat ik er niet al te veel geld voor over heb(daarna weer doorverkopen, maar het is een seizoensdingetje, dus ik zal halverwege de zomer er weer vanaf willen, ivm opslag)Er wordt net zo makkelijk 200 euro gevraagd tweedehands, en dat is niet reel...dn maar op de fiets in de buurt een speeltuintje bezoeken hoor!!De reden waarom ik er zelf eentje wil hebben heeft met de rust te maken...Novi heeft al een heel druk leven, ik wil haar juist een relaxte dag bieden...en omdat ze nu in de klimfase zit, was dit een leuk speeldingetje voor NU.

Zodra ik er 1 in mijn tuin heb staan, is het gewoon heel relaxed om daar gebruik van te maken...klimmen, glijden, zand en water spelen...in bad lekker afspoelen tijdens het spelen...een voeding bij het raam geven, en onderwijl kijken naar de vogeltjes, voorlezen en even lekker een slaapje doen...dt vind ik fijn voor haar ....en voor mezelf ook!! Laughing
Tiny, gelukkig wat beter met Hans dus...krijgt hij oefeningen voor thuis?Elke keer een stapje voorwaarts dus...het gaat vaak langzaam, maar als er maar vooruitgang in zit!!Sterkte voor Hans!!
Jenny, we waren in de Keukenhof half april, de bomen zijn nog redelijk kaal...maar het was toen al razend druk...al probeer je natuurlijk de grote groepen mensen te ontlopen...(moeizaam!)maar voor mij was dit op het randje....nog drukker, en ik hoeft niet meer zo nodig! Rolling Eyes Voordeel was ook dat we er later op de dag waren(eerst nog iets heel leuks bezocht, maar daarover binnenkort meer)en richting etenstijd verlaten toch veel mensen het park... Wink en dan is het nog open tot 19.30u...dussss dt doen maakt het wel leuk, desondanks struikel je nog over de kijkers en eindeloze selfies-makers... Rolling Eyes
je ziet op deze foto's wel hoe druk het is...nogmaals met de paasdagen schijnt het z druk geweest te zijn, dat ik niet zou willen gaan meer!!

(zie achtergrond maar eens!!)


en deze zonder fotograaf...mensen lappen massaal de regels aan hun laars, om de gazons niet te betreden...wordt vervolgd...ik had vandaag de kapster, dus ook Marcel...lekker getrakteerd op verse broodjes, koffie , en voor mij en kapster een mosterdsoepje!!


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10844
Woonplaats: velp
Ma Apr 29, 2019 7:09 pm Reageer met quote

Het is je toch aardig gelukt Jacq dat foto's maken zonder al die drukte er op. Snap die mensen ook niet die de regels aan hun laars lappen.......ze vertrappen de boel, kom nog eens zo ver dat er hekjes geplaatst worden.
En die selfies-makers.....heb het op tv gezien............ze gaan rustig midden tussen de tulpen staan Evil or Very Mad Exclamation

Zo'n glijbaan in je tuin is zo wie zo een uitkomst.......Novi kan in haar vertrouwde omgeving klimmen/glijden etc. + dat jij alles bij de hand hebt mocht er onverhoopt iets gebeuren............dat geeft ook een rustig gevoel voor jou.

Heb me net schoenen besteld via internet. Doe ik normaliter niet maar passen ze niet kunnen ze zonder kosten weer retour.
Heb ook de gemeente aangeschreven.................over ons zwembad in de kelder...................hihi de leesbevestiging heb ik al binnen.......reactie????? is afwachten wanneer!

Ook bericht van de duitse douane binnen. Komt er op neer dat of de uitvaartonderneming of de gemachtigde van de uitvaartonderneming het bedoelde mee mag nemen dus die ook maar weer gemaild met het verzoek om een machtiging. Vlieg tenslotte volgende week donderdag.

Koppies weer mooi van jou en Marcel.

Lieve groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12652
Ma Apr 29, 2019 10:18 pm Reageer met quote

Tinus, je bent er maar druk mee....heb je de koffer al gepakt? Laughing
Nog een paar fotootjes...

De Keukenhof ; dit lentepark bestaat dit jaar maar liefst 70 jaar...Het is slechts mijn tweede keer dat ik het bezoek...Het thema dit jaar is Flower Power..Mooi bedacht ; de kracht van bloemen!!Er zijn 7 miljoen bloembollen afgelopen herfst geplant.De geschiedenis van Keukenhof gaat terug tot de 15de eeuw. Gravin Jacoba van Beieren (1401-1436) haalde uit het Keukenduin groente en fruit voor de keuken van kasteel Teylingen. In 1641 werd kasteel Keukenhof gebouwd en het landgoed groeide uit tot een oppervlakte van ruim 200ha.
In 1949 bedacht een groep toonaangevende bloembollenkwekers en -exporteurs het plan om op het landgoed een tentoonstelling van voorjaarsbloeiende bloembollen te maken. Het lentepark Keukenhof was een feit. In 1950 ging het park voor het eerst open. Het was direct een succes: 236.000 bezoekers.

Keukenhof heeft bijna 100 hofleveranciers. Dit zijn de inzenders die in het park hun mooiste assortiment voorjaarsbloeiende bolgewassen laten zien. Voor elke inzender maakt de tuinontwerper een ontwerp. Hij overlegt met de inzender over de kleuren, de hoogtes en bloeitijd. In de herfst levert de inzender alle bloembollen aan Keukenhof.

Wordt vervolgd...een fijne avond gewenst!!Hoop dat Jenny nog langs komt...ik app haar even of alles ok is!! Wink


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


Pagina 2037 van 2068 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 2036, 2037, 2038 ... 2066, 2067, 2068  Volgende

Plaats reactie