Ook in 2009 tot wel € 200,- zorgvoordeelOok in 2009 tot wel € 200,- zorgvoordeel
Ook in 2009 tot wel € 200,- zorgvoordeel

Bovenop de vergoeding van uw zorgverzekeraar voor een nieuwe bril of contactlenzen, geeft Pearle u nog eens een extra korting. Hoe dat kan? Simpel: Pearle Opticiens is een unieke samenwerking aangegaan met vrijwel alle zorgverzekeraars van Nederland. De vergoeding van uw zorgverzekeraar met de aantrekkelijke korting van Pearle samen noemen we het zorgvoordeel. U ziet het: ook in 2009 is het nog steeds erg voordelig om een nieuwe bril of contactlenzen aan te schaffen bij Pearle Opticiens.


Tot wel € 200,- zorgvoordeel
Wanneer u een nieuwe bril uitkiest bij Pearle Opticiens, kan uw zorgvoordeel oplopen tot wel €200,-. Samen met het deskundige advies van de Pearle opticien, maakt dit het kopen van een nieuwe bril wel heel aantrekkelijk. Niet alleen voor uw ogen, maar ook voor uw portemonnee.

Altijd een montuur dat bij u past
Bij Pearle Opticiens hebben we altijd een zeer grote collectie monturen voor u in huis, in verschillende prijsklassen. U vindt er alle bekende merken als Esprit, Rodin, Mexx, Miki Ninn, Van Gils, Diesel, Marc Yssez en Frans Molenaar. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere materialen, zoals kunststof, titanium en glas. Zo zit er altijd een bril tussen die bij u past.

Uw zorgverzekeraar kiest voor Pearle
Vanwege het vakmanschap en de uitgebreide service van Pearle Opticiens heeft uw zorgverzekeraar voor Pearle gekozen. Wilt u dat vakmanschap en de goede service van Pearle zelf ervaren? Bezoek dan de dichtstbijzijnde Pearle opticien. U vindt deze op www.pearle.nl/locatie.

Bereken uw zorgvoordeel online
Natuurlijk wilt u graag weten hoe groot úw zorgvoordeel is. Dit hebben we heel eenvoudig voor u gemaakt. U hoeft hiervoor alleen hieronder naar de zorgtool van Pearle te gaan en daar uw zorgverzekeraar te selecteren. Dan rekenen wij voor u uw voordeel uit. Natuurlijk vertellen we het u ook graag in een van onze winkels. U bent van harte welkom!


Geschreven door AdminDan
16 januari 2009 12:20