Word gratis lid     Inloggen
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Home
Magazine
Foto van de Dag
Filmpjes
Recepten
Prikbord
Fotowedstrijd
Blogs
Forum
Kranten
Clubs
Tutorials
Agenda
Leden
 
Alles
Actualiteiten
Buitenleven
Digitaal
Fotografie
Gezondheid
Lifestyle
Opmerkelijk
Voeding
Wetenschap


Recept: maak zelf baklava





Moontje-fifty5 heeft in haar receptenboek via de receptenpagina dit heerlijke recept voor baklava gedeeld. Klik hier en bekijk alle recepten die ze heeft toegevoegd. Je eigen recepten verzamelen? Klik dan hier.


Oven 200° voorverwarmen en 20min baktijd


ingredienten;

_ filodeeg
_ 90gr boter
_ 300gr gemengde noten (b.v.amandelen pistache en walnoten)
_ 90gr suiker
_ oranjebloesem
_ kaneel
_ 60gr honing

bereiding;

- snij het fillodeeg ter grootte van de ovenschotel
- smelt de boter
- beboter de ovenschotel
- cutter de noten met het kaneel en de suiker
+++++++++++++++++++++++++++++++
1)- leg 6 lagen beboterde vellen op de bodem(met de boter naar boven)
2)- strooi hier op een de helft van de notenmengsel en besprenkel met oranjebloesem

- herhaal nogmaals 1)+2)

- goed andrukken
- bedek met 6 lagen beboterde vellen
- snij het in vierkante blokken
- laat 20 min bakken in de voorverwarmde oven
- maak de honing warm bestrooi met wat kaneel
- neem de schotel uit de oven en overgiet met de honing
- laat minstens 4/5 uur rusten


-heel lekker .... smakelijk....


• Reageren   • Doorsturen   • Afdrukken   • Waarschuwen   • Artikel schrijven  

Geplaatst door 50plusser.nl
17 juli 2017 12:05
1542 keer bekeken.

Klik hier om dit artikel toe te voegen aan uw weblog



Meer van dit soort artikelen lezen?
_
Vergeet jezelf dan niet aan te melden. Ontvang 2x per maand 'Het beste van het web' via e-mail.
_



Reacties Van leden

Je reactie
Het is alleen mogelijk te reageren wanneer je ingelogd bent.
_
Naam_Wachtwoord_


Er zijn nog geen reacties gegeven.




Andere Magazine artikelen
_
Categorie Voeding
_


Tip! Nieuwe zesdelige geschiedenisserie op tv: ‘Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen’
Na succesvolle series als De IJzeren Eeuw, 80 Jaar Oorlog en De (H)eerlijke Jaren 50 komt de NTR met een nieuwe pakkende zesdelige geschiedenisserie ...
Lees verder | Reacties 4 | Door 50plusser.nl | Toevoegen


Beerexperience dompelt bezoekers onder in de bierhistorie van Gent
Het Gruuthuse Museum in Gent is een must voor bierliefhebbers. Verder kan je je laten onderdompelen in de historie van het gerstenat in de My Beer Experience. ...
Lees verder | Reacties 0 | Door MarianVisservanKlaarwater | Toevoegen


Stamppot bitterballen, een verrassend lekker recept
Als je van bitterballen en stamppot houdt dan is dit recept wellicht eens leuk om te proberen. Alles kan in een kroket of bitterbal verwerkt ...
Lees verder | Reacties 0 | Door 50plusser.nl | Toevoegen


Zelf thuis makreel roken is eigenlijk heel erg makkelijk om te doen.
Hoe rook je makreel? In deze kookvideo maakt Yvette van boven het gerecht gerookte makreel met makreel uit Egmond aan Zee. Bij de visboer ...
Lees verder | Reacties 1 | Door 50plusser.nl | Toevoegen


Gordon Ramsay kerstrecept: geroosterde kalkoen met citroen, knoflook en peterselie
Gordon legt uit hoe je de perfecte geroosterde kalkoen op tafel zet. Het belangrijkste is dat hij niet uitdroogt en dat doe je door de perfecte ...
Lees verder | Reacties 0 | Door 50plusser.nl | Toevoegen


Dit is hoe Parmezaanse kaas wordt gemaakt en waarom het zo duur is.
Parmezaanse kaas is wereldberoemd en kan de smaak een gerecht van middelmatig naar geweldig veranderen. Het wordt nog steeds met zorg en ...
Lees verder | Reacties 0 | Door 50plusser.nl | Toevoegen


‘Helft consumenten proeft geen verschil tussen pils en 0,0’
De helft van de consumenten proeft blind geen verschil tussen pils en 0,0%. Dit blijkt uit een blinde smaaktest die bierbrouwer AB InBev gisteren hield in Den Haag. ...
Lees verder | Reacties 0 | Door 50plusser.nl | Toevoegen


Recept: maak zelf Vietnamese kip loempia
Deze snack lust bijna iedereen en is toch echt het lekkerst als je de vulling zelf bereid. Dit recept is super simpel en goed voor 30 overheerlijke loempia's. ...
Lees verder | Reacties 0 | Door 50plusser.nl | Toevoegen


Recept: Zeewolf met gembersalsa
Wrijf de vis in met citroensap en laat dit even intrekken. Verwijder pitjes uit de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng dit ...
Lees verder | Reacties 0 | Door 50plusser.nl | Toevoegen


'Bier goed voor je liefdesleven'
Je liefdesleven verbetert dankzij een of twee glazen bier per dag. Dat is een opmerkelijk weetje in de Bierista Bieropleiding. Deze opleiding ...
Lees verder | Reacties 0 | Door 50plusser.nl | Toevoegen


Recept voor Noodels met kip en Thaise wok groente in ketjap sesam saus
Lekker en makkelijk recept en ook niet zo duur, ik koop meestal deze producten als het in de aanbieding is of als het 2e gratis is. Maar ...
Lees verder | Reacties 0 | Door 50plusser.nl | Toevoegen







_


De laatste Artikel reacties
_


Door Keesvanbalen op 23 jan 2019 18:05
_
Uhm lekker zelfs stroopwafels maken!
_
Artikel Hoe maak je zelf stroopwafels
_
Bekijk het artikel en alle reacties



Door Keesvanbalen op 23 jan 2019 18:05
_
Zelf stroopwafels maken dat doe je zo: http://stroopwafelmaken.nl/
_
Artikel Hoe maak je zelf stroopwafels
_
Bekijk het artikel en alle reacties



Door 50plusser.nl op 11 jan 2019 14:33
_
Test
_
Artikel Zelf thuis makreel roken is eigenlijk heel erg makkelijk om te doen.
_
Bekijk het artikel en alle reacties



Door AnneY op 07 apr 2018 12:19
_
Dat gezonde (duurzame?) voeding duurder wordt kun je uitleggen op twee manieren. 1. Arbeidsintensiever ...
_
Artikel Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten
_
Bekijk het artikel en alle reacties



Door HdeK.1 op 02 apr 2018 10:57
_
Als kaasboer zijnde vind ik het leuk mensen te vertellen wat kaas is en de soorten die er zijn. Je raakt ...
_
Artikel Hollandse kaaskop heeft er weinig kaas van gegeten
_
Bekijk het artikel en alle reacties



Door Stef51 op 21 jan 2018 08:56
_
Ziet er lekker uit
_
Artikel Maak traditionele Fettucine pasta met artisjokken
_
Bekijk het artikel en alle reacties



Door Nana op 17 jul 2017 20:13
_
De runderschenkel ,zie ik niet benoemd staan in het recept, ja draadjesvlees,maar bij het filmpje we ...
_
Artikel Zelf bitterballen maken
_
Bekijk het artikel en alle reacties



Door Amida op 02 jul 2017 19:38
_
@Nana, helemaal mee eens
_
Artikel Het verschil tussen goede en goedkope wijn
_
Bekijk het artikel en alle reacties



De beste Foto's van de dag
_
_


Stelling van de dag
05 januari 2016
75%Mee eens
_
18%Mee oneens
_
6%Geen mening
_


Laat uw stem meetellen!
_
Mee eens
Mee oneens
Geen mening
_
  Meer info




De best gelezen Artikelen
De meest bekeken artikelen van de afgelopen 12 maanden.
_

Gekweekte Noorse zalm is het meest giftige voedsel ter wereld
Door de groeiende populariteit van Noorse zalm puilen de ... lees verder


Autoroute: Loosdrechtse Plassen & de Vechtstreek
De Loosdrechtse plassen en de Vechtstreek lijken nó... lees verder


LuckyTV neemt Kees van der Staaij op de hak
Dit is misschien wel de beste manier waarop er op het Hom... lees verder


Man springt op een walvis en snijdt een verstrikkend touw los
Visser Sam springt op aandringen van zijn collega op een ... lees verder


Omhelzing gaat fout
Een 4-jarig meisje begroet de vriend van haar grote broer... lees verder


Nieuw middel boekt goede resultaten bij lastig behandelbare migraine
Een nieuw middel tegen migraine blijkt goed te werken bij... lees verder


Autoroute: Lage Vuursche, Eemdal & Bunschoten Spakenburg
Deze route start met een rit door het pittoreske Maartens... lees verder


Fotograaf maakt portretten van mensen met en zonder kleren. Wie is naakt?
Als je kijkt naar de twee portretten van een persoon, gem... lees verder










_
 
_

50plusser.nl
Over 50plusser.nl
Homepage
Top 20 mogelijkheden
Nieuwsbrieven
Contact
Inloggen
Wachtwoord vergeten
Adverteren
Privacystatement & Cookiebeleid
Sitemap

Lidmaatschap
Gratis lidmaatschap
Plus lidmaatschap
Uitschrijven

IK
Mijn profiel
Mensen uitnodigen
Mijn plekken op internet
Profielfoto's
Hoofdfoto's aanpassen
Gegevens aanpassen
Gebruikersnaam wijzigen
Wachtwoord wijzigen
E-mailadres wijzigen

Leden
Overzicht
Nu online
Verjaardagen
Wie doet wat?
Overzicht
Mijn acties
Wat doen mijn vrienden

Prikbord
Alle berichten
Mijn berichten
Berichten van mijn vrienden

Van de dag
Foto's
Weerfoto's
Fotobewerkingen
Zwart/wit foto's
Video's
Stellingen

Fotoboeken
Overzicht
Mijn fotoboeken
Top fotoboeken

Fotowedstrijd
Overzicht
Huidige top 25
Winnaars
Voorgaande wedstrijden

Chatboxen
1 op 1 livechat
ChatBox
Clubs
Overzicht
Populaire clubs
Nieuwe clubs
Start een club

Blogs
Overzicht
Populaire weblogs
Start een weblog

Forum
Alle forums
Onderwerpen van vandaag
Onderwerpen van deze week
Zoeken

Cursussen
Software
Websites
Gezondheid
50plusser.nl

Zoek & Deel
Overzicht
Wandelroutes
Fietsroutes
Natuurgebieden
Bezienswaardigheden
Campings
Autoroutes
Motorroutes
Overige
Nieuws
Krantenkoppen
Weerbericht

Magazine
Artikelen
Artikel schrijven
Interviews

Extra
Recepten
Evenementen agenda
Ga je mee?
Webgids
Marktplaats
Spelletjes
Braintraining
E-cards maken
Desktop achtergronden
Software downloads
Animaties
Fotokalenders maken
Vandaag
18 berichten
0 tweets
42 foto's
658 reacties

RSS Feeds
Website RSS
Magazine RSS
Weblog RSS
Club RSS

Onze websites
50plusser.nl

Plus lidmaatschap
Word Plus lid voor maar
€ 1,79 per maand!










50plusser.nl
© 2005-2019
Publishious

Camino de las Puentezuelas s/n Buzón 4 29.120 Alhaurin el Grande
CIF / NIF : Y 5412747 X

_
_