Klessenbessen bij Scharretje
Het Grand Café
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 2365, 2366, 2367 ... 2447, 2448, 2449  Volgende Plaats reactie


LilianeDeClerckSuperlid
Superlid
Lid sinds: 24-9-2008
Antw.: 3364
Za Mrt 23, 2019 5:23 pm Reageer met quote

Goeie middag allemaal,

We hebben weer goed gewerkt. 'k Had wel spijt dat het juist zo een lekker weertje was, maar heb gisterenmiddag toch een kwartiertje in de zon gaan zitten op het werk.

Vandaag heeft Rik ons tuintafel en stoelen afgehaald. Ons tuintje komt weer tot leven zo. de beeldjes heeft hij nog onder ons afdak gezet, die mag ik straks in de tuin plaatsen.

Ondertussen snel een hard gekookt eitje aan het maken, want ik heb nog hesp in de frigo, die nog goed is, maar niet meer om op een boterham te eten. Dus maak ik er snel vleessalade van.

Madelief:
Quote:
Liliane ik kan nu al zeggen dat doen de kabouters niet, die staan net als de mannen gezellig rond de vijver te kletsen, ik denk dat je Zelf aan de slag moet
Ik toch blijf ik hopen Laughing Laughing Laughing

Tof Marlie dat je van de belastingen terug krijgt. Dat is mooi mee genomen. Maar ik las dat je een ganse ging winkelen. Het geld is toch al niet op zekers. Laughing

Hety, dat is zeker geluk hebben dat een eerlijk iemand je geldbeugel terug afgegeven heeft onder er ook nog geld uit te halen.

Elise, ik lees nu (voor de 2e of 3e keer denk ik) de "dokter" trilogie van Gerda van Wageningen. Hier is de link van het eerste boek en een beetje meer onderaan staan de 2 andere. https://www.bol.com/nl/p/daar-komt-de-dokter/9200000085410626 Dat zijn ook luchtige boeken. En je leert ook nog een beetje hoe de mensen vroeger leefden.

Ik wens iedereen nog een fijne dag vandaag.Elke dag heeft een lach!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


AdvertentiehehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Za Mrt 23, 2019 6:51 pm Reageer met quote

Liliane, ik ben ook in de tuin bezig geweest.
peter heeft buitenverlichtingen opgehangen bij de voordeur. Die aan ploppen als er iemand voorbij komt.

Hij heeft ook de belasting ingevuld. Hij moet bij betalen. Ik krijg terug en als we dan van elkaar aftrekken krijgen wij, als het goed is, marlie, ook zo'n gelijk bedrag terug. We zullen het wel zien en anders komt er wel een naheffing. Laughing
Het is weer achter de rug. Het bed is verschoond. Het beddengoed hangt te drogen. Dat is Peter zijn afdeling. Nu ga ik hem de lentecoupe geven en zijn baard snoeien.Madelief, ik durf er bijna voor te wedden dat je de hele middag hebt zitten lezen.Ik wens iedereen een smakelijk eten toe en een fijne avond.
Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


marlie49Superlid
Superlid
Lid sinds: 14-2-2015
Antw.: 8444
Za Mrt 23, 2019 8:43 pm Reageer met quote

Liliane gezellig weer alle tuinspullen bij de hand, alhoewel hier regende het zojuist. Maar de zomer komt eraan zeker weten.
Nee de belastingcentjes komen nog, maar heb wel gezellige dingen gekocht en met de boeken kan ik ook weer vooruit. Heb een boek erbij van Yvonne Kroonenberg het heet "Was hij in de aanbieding", schiet steeds in de lach ermee. Laughing Wink Wat schrijft die leuk!!

Henny dus jullie ook iets terug van de belastingen, altijd leuk toch!

Madelief jij hebt je vast ook goed geamuseerd vanmiddag.

Allemaal een hele fijne avond!het zijn de kleine dingen die het doen

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Madelief46.1Superlid
Superlid
Lid sinds: 21-12-2016
Antw.: 1919
Za Mrt 23, 2019 9:45 pm Reageer met quote

Marlie ,Yvonne Kroonenberg is toch die vrouw met die krullen in haar haar als ik het goed heb, die kan leuk schrijven, dat boek van Kees van Kooten heb ik aan de kant gelegd daar was niets aan, morgen maar weer eens beginnen met Nelleke Noodervliet dat moet een leuk boek zijn want er staan een glimlachende smiley om het kaft.

vanmiddag even naar de stad geweest en toe ik thuis kwam stond mijn nichtje bij de voordeur, zij heeft gisteren in de stille tocht meegelopen, dat was om kippenvel van te krijgen zei ze, ze ging nu pas weg, ik ga nu wat makkelijks aan trekken en met de benen op de poef naar Blauw bloed kijken en naar de mooie kleding van Maxima kijken Laughing

Allemaal een hele fijne avond en tot morgen


Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volg orde
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Zo Mrt 24, 2019 12:18 pm Reageer met quote

Goede zonnige morgen klessebessers.
Zo te lezen hebben wij gisteren ons allemaal goed vermaakt. Zo moet het ook. Laughing
Daarna, na hard werken is het goed toeven, met de benen op de poef, of hoe je ook ontspannen zit om te ontspannen, net als Madelief.

Marlie, de boeken van Yvonne Kroonenberg ken ik ook. Haar stijl van schrijven leest heel gemakkelijk weg en daarom blijft de aandacht van de lezer ook vastgehouden.

Roto, zeker in de tuin in de weer om de boel weer vrolijk ik bloei te krijgen.
Liliane, je leeshoekje weer ingericht. Dat gaan prima leesuurtjes worden.

Elise, vandaag nog plannen?

Ik ga zo nog wat puzzels creëren. Douwe heeft mij gisteren prachtige foto's toegezonden om puzzels van te maken. Dit is er een voorbeeld van.

https://www.jigidi.com/solve.php?id=Z4QS9RBH

Nu is het tijd voor Koffie!

Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


LilianeDeClerckSuperlid
Superlid
Lid sinds: 24-9-2008
Antw.: 3364
Zo Mrt 24, 2019 1:56 pm Reageer met quote

Goeie morgen allemaal,

Bijna tijd om eten te maken. Maar eerst nog even hier goeie dag zeggen.

Af en toe schijnt het zonnetje maar het is nog wel fris.

Ik heb gisteren mijn derde kruisjessteek-kussen beëindigd. Nog een te gaan.

De eerste 2 zijn voor Tim, die met de bloemen zijn voor ons.Yvonne Kroonenberg lees ik ook graag. Zij kent iets van schrijven

Dat is een hele mooie foto om een puzzel van te maken. Maar niet gemakkelijk denk ik.

Hier is de belastings-koorts nog niet begonnen. Wij moeten het maar tegen juni binnen doen. Oef!

Wij krijgen altijd heel veel terug (+- 1600 euro). Dat komt omdat er veel van het loon afgehouden wordt en wij ieder 2 x aan pensioensparen doen (wat je kan aftrekken van de belastingen). Hebben jullie ook zo een posten die kunnen afgetrokken worden van de belastingen en je minder moet betalen (vb lening, pensioensparen, ...).

Mensen vinden soms dat er teveel van hun loon afgehouden wordt en ze liever in de maand iets meer zouden willen. Ja dat is ieder zijn gedacht hé.

Wat ik wel niet eerlijk vind is dat op vervangingsinkomens (pensioen, werkloosheid, ziekteuitkering,...) weinig afgehouden wordt en die mensen elk jaar een pak moeten betalen. Bvb ons ma had een 1500 euro pensioen en moest ieder jaar bijna 400 euro betalen.

Straks ga ik naar mijn zus. Nog eens goed kijken wat we nog moeten doen voor de successierechten van ons ma en of er nog zaken moeten aangeschreven worden. En voor de rest een babbelke doen.

Ik ga stilletjesaan mijn provençaalse saus maken en mijn gebraad klaar zetten. Nog een fijne dag allemaal.Elke dag heeft een lach!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


marlie49Superlid
Superlid
Lid sinds: 14-2-2015
Antw.: 8444
Zo Mrt 24, 2019 2:10 pm Reageer met quote

Goedemorgen allemaal,

Voelde me vannacht ineens heel beroerd, keelpijn, hoofdpijn, spierpijn, het lijkt op de griep. Ga dadelijk weer naar bed.

Mooie kussens Liliane, daar zitten heel wat uurtjes werk in.
Wel een heel mooi bedrag dat jullie terug krijgen van de belastingen.

Mooie foto Henny!

Allemaal een hele fijne dag!het zijn de kleine dingen die het doen

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Zo Mrt 24, 2019 6:41 pm Reageer met quote

O jee, marlie. Niet ziek worden, hoor. Je bent al heel de winter goed doorgekomen. Gelukkig heb je genoeg boeken en films om de zondag heel rustig door te komen. Beterschap.Zaden van de wilde bloemen is ingezaaid en die mogen in de tuin gaan kiemen. Het zal hopelijk weer een fleurige tuin worden.
Naar de sauna geweest en nu waren ze alle twee goed warm. Zo soep eten en dan de machine laden en laten werken.Ik wens iedereen een smakelijk eten toe en een fijne avond.
Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


marlie49Superlid
Superlid
Lid sinds: 14-2-2015
Antw.: 8444
Zo Mrt 24, 2019 6:52 pm Reageer met quote

Henny dat gaat vast heel fleurig worden in jullie tuin, meestal trekt zoiets vlinders aan.

Ben met paracetamol naar bed gegaan en heb een paar uurtjes vast geslapen. Nu gaat het weer wat beter gelukkig. Hopelijk geen griep.

Allemaal een hele fijne avond!

het zijn de kleine dingen die het doen

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Madelief46.1Superlid
Superlid
Lid sinds: 21-12-2016
Antw.: 1919
Zo Mrt 24, 2019 7:38 pm Reageer met quote

Goh Elise ik zie nu pas dat leuke plaatje met mijn naam erop echt heel leuk, en ja 1 boek vond ik niets aan dat was van Kees van Kooten, nu ben ik begonnen aan Nelleke Noordervliet en dat is heel erg leuk, Gijs Groenteman is de zoon van Hanneke Groenteman jou denk ik ook wel bekend maar ik heb nooit iets van hem gelezen

Mensenlief wat kan jij mooi boduren Liliane Tim zal reuze blij zijn met deze kussen. Wel vreemd zeker dat je nu niet naar je ma hoef te gaan hè Liliane

Waarom krijgen wij nou nooit eens wat terug van de belasting altijd moeten wij betalen en wij hebben dat al jaren gedaan

Jeetje Marlie toch zeker zonder jas naar buiten gegaan, als is het mooi weer toch moet je nog warm gekleed gaan hoor, heel veel sterkte Marlie en gauw weer beter wordenHenny niet naar de sauna gegaan, het is vandaag wel zondag hoor.

Wij zijn vanmorgen naar Zaltbommel geweest even kijken hoe het grafje van mijn overgrootouders er bij lag en vanmiddag in de zon op het balkon gezeten en uit de wind

Ik wens iedereen een hele fijne avond en tot morgen

Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volg orde
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


RotomaoriStamgast
Stamgast
Lid sinds: 5-8-2007
Antw.: 465
Zo Mrt 24, 2019 9:05 pm Reageer met quote

hehety schreef:
Roto, zeker in de tuin in de weer om de boel weer vrolijk ik bloei te krijgen.

Gisteren inderdaad in de tuin bezig geweest. Het meeste werk in de tuin wat ik moet doen wordt veroorzaakt door vogels en dan met name de merels. De bodem van de tuin waar beplanting staat is bedekt met boomschors. De vogels zijn op zoek naar voedsel en wroeten dan door de boomschors en kieperen ze die over de rand op de bestrating en ik kan het dan weer opruimen. Om een beter idee te krijgen zal ik de volgende keer een foto maken en die hier plaatsen.

Vanmorgen met dit mooi weer een fijne boswandeling gemaakt van zo'n 11 kilometer, heerlijk! Ook komende week ben ik weer aan het werk dus wandelen en fietsen doe ik momenteel alleen maar in het weekend. Door de week komt daar niets van.

Vanavond zit ik voor de TV, voetbal kijken, Nederland-Duitsland!

Tot later,
Rotomaori


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Ma Mrt 25, 2019 11:21 am Reageer met quote

Goedemorgen klessebessers.

Madelief wij zijn wel naar de sauna geweest, hoor en ze waren alle twee erg warm. Laughing Duidelijk dat er het een en het ander over gezegd was.

Marlie, nu al wat meer opgeknapt? Ik hoop dat het maar een eendaags griepje was.

Een flinke wandeling, Roto. Dat zal genieten zijn geweest.
Nederland heeft met het voetbal verloren, maar ik moet wel zeggen dat de winnende doelpunt, in de laatste minuut, erg mooi was. Eerlijk is eerlijk.

Liliane, je hebt een mooie vaste hand met het borduren. Daardoor ontstaan er zeer gelijkmatige kruissteken en dat is duidelijk te zien. Prachtige kussens.

Even de ontbijtborden en zo afwassen en dan gaan hobbyen. De gewone doordeweekse klusjes zijn weer begonnen.
Maar eerst tijd voor.
Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


marlie49Superlid
Superlid
Lid sinds: 14-2-2015
Antw.: 8444
Ma Mrt 25, 2019 1:25 pm Reageer met quote

Goedemorgen allemaal,

Gelukkig maar Henny dat de sauna weer in werking was. Daar knap jij altijd heerlijk van op hè?

Ben al iets meer opgeknapt, en volgens mij zijn het bijwerkingen van de nieuwe medicijnen die ik kreeg voor de bloeddruk. Het leek alsof ik zwaar de griep had. Nu nog een beetje spierpijn en hoesten en vannacht had ik het benauwd. Maar even afwachten, het kan wel weer weggaan. Maar vannacht was een beetje akelig, net alsof ik apneu had. Werd steeds met een soort schok wakker.

Vandaag doe ik maar even rustig-aan.

Allemaal een hele fijne dag!het zijn de kleine dingen die het doen

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Madelief46.1Superlid
Superlid
Lid sinds: 21-12-2016
Antw.: 1919
Ma Mrt 25, 2019 1:27 pm Reageer met quote

Goedemorgen,

Hier is de boel al aan kant, dat krijg je als je vroeg opstaat hèWat voor hobby heb jij dan Henny, ik heb geen hobby of is lezen ook een hobbyNu eest aan de koffie en dan aan de witlof en ballengehakt draaien en aardappels schillen.

Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volg orde
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Ma Mrt 25, 2019 1:41 pm Reageer met quote

Madelief, lezen is ook een bezigheid dat je graag doet. Een Hobby, maar dat bedoelde ik niet.
Ik bedoelde 'hobby' in de betekenis zoals marlie dat ingevoerd heeft. Zeker weet ik wel dat het mijn echte hobby niet is. Laughing

Ik ga aan de slag. Het kan maar gedaan zijn.

Marlie, groot gelijk dat je rustig aan doet. even uitzieken.

Vanmiddag komt mijn terrasvriendinnetje. Even bij kleppen en insectenkaartjes brengen.Dit keer spaar ik ze zelf EmbarassedHoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Ma Mrt 25, 2019 3:02 pm Reageer met quote

Uit gehobbydZo een lekker bammetje en dan wat plantjes verpotten.
Een weg doen in de groenbak, want dat ging niet zoals ik wilde. Maar goed, als je niets probeert weet je het ook niet.
Een orchidee is weer uitgebloeid, maar dat mag wel van voor de Kerstmis. Die krijgt nieuw orchidee potgrond. De uitgeboeide tak knip ik af en dan mag ie boven weer rusten totdat hij weer nieuwe bloemen wil gaan maken. Die heb ik al vanaf 2014. Laughing

Dan komt mijn terrasvriendin
Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


marlie49Superlid
Superlid
Lid sinds: 14-2-2015
Antw.: 8444
Ma Mrt 25, 2019 5:47 pm Reageer met quote

Lezen en wandelen zijn allebei hobby's Madelief, maar Henny en ik hebben dus nog een hobby, fijn als die weer gedaan is. Laughing
Lekker eten hebben jullie vanavond!

Henny jij hebt altijd van die hele mooie orchideeën, mooie kleuren ook. Tja als je groene vingers hebt hè? Veel plezier met terrasvriendinnetje!
Hier op het balkon staan en hangen wel mooi de viooltjes te bloeien en ik kocht vorige week een bakje met een primulaatje erin en blauwe druifjes, staat leuk op de tuintafel.

Heb zojuist maar een paracetamol genomen, hopelijk straks wat minder hoofdpijn. Rolling Eyes

Allemaal een hele fijne middag/avond!het zijn de kleine dingen die het doen

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Ma Mrt 25, 2019 7:07 pm Reageer met quote

Marlie, te veel eer. Groene vingers heb ik niet echt. Alleen met orchideeën gaat het vrij goed. O ja en met de Hoya of te wel wasbloem.

Peter vond ook dat de cactus, die ik als piepklein plantje gekocht heb, voor 1.50, ook weer een potje groter mocht hebben. Dat heb ik gedaan. Wat een prikding


De volgende keer trek ik wel tuinhandschoen aan, of hij mag het zelf doen. Laughing

Mijn terrasvriendin had erg veel plaatjes meegebracht en niet een dubbel. Ik ben kei blij.Heel verstandig om een molletje in te nemen, marlie. Het heeft even z'n tijd nodig.

Madelief, jullie eten vanavond lekker. Maak je witlofsalade, of witlof in de oven? Koken en bakken kan ook nog.
Wij eten vandaag verse worst van de slager. Niet van de slager zelf gemaakt, natuurlijk, maar door de slager. Laughing
Met spruitjes, goed weer voor en gekookte aardappels.

Ik wens iedereen een smakelijk eten toe en een fijne avond.
Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Madelief46.1Superlid
Superlid
Lid sinds: 21-12-2016
Antw.: 1919
Ma Mrt 25, 2019 8:06 pm Reageer met quote

Henny wij eten witlof op de ouderwetse manier gekookt, witlof salade hebben wij nooit gegeten ik ga toch eens op het sulweb kijken hoe je dat klaar kan maken.

Marlie je gaat toch niet ziek worden hè, de griepgolf is net achter de rug, ga vanavond maar snel onder de wol, gewoon even naar je lichaam luisteren dan komt het wel goed.

Ik ben blij dat ik ook een hobby heb, die hobby die jullie hebben vind ik niet zo erg, als ik dat kan overzien dan is het een fluitje voor een cent, ik laat dat selder oplopen

Ik heb vanmiddag weer aan mijn hobby gewijd en misschien morgen weer verderIk heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volg orde
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


LilianeDeClerckSuperlid
Superlid
Lid sinds: 24-9-2008
Antw.: 3364
Ma Mrt 25, 2019 10:38 pm Reageer met quote

Goeie avond allemaal,

Gisteren een fijn namiddagje met mijn zus gehad. Eerst alles nog eens nagekeken wat we moeten doen ivm het overlijden van ons ma. Nog een heleboel dus.

Daarna samen met haar naar ons ma haar huis gegaan. Mijn nichtje heeft het gekocht en is er serieuze verbouwingen aan het doen. Raar doet dat wel. Er zijn muren uitgeklopt en muren op andere plaatsen gezet. Toen ik naar huis reed heb ik er 2 u over gedaan (ipv 3 kwartier). Er was ergens een ongeval en gans de snelweg was geblokkeerd.

Vandaag al wat van dat administratief werk gedaan. 'k Moest oa naar de belastingen bellen. Een half uur heb ik naar een wachtmuziekje geluisterd en toen maar afgelegd en een mail gestuurd. Dus wachten op antwoord.

Deze namiddag naar de diëtiste geweest ter controle van mijn suiker. Ze was heel tevreden. Ik ben op een jaar tijd 7 kg vermagerd, gewoon door mijn dieet (suikerloos eten) te volgen. Daardoor dat ook mijn suikerwaarden laag staan en ik minder insuline mag spuiten.

Tim mag officieel op 1 april in zijn appartement. Dus maandag sleutels halen, meters (water, elektriciteit,...) laten open zetten. Dan nog eens naar de verzekering en al wat gerief (kuisgerief en koffiezet, enz...) wegdoen. En vooral de meubelen gaan bestellen. We hebben ook een planning opgemaakt, wanneer we wat gaan kopen. Mijn portemoneetje gaat het de komende maanden voelen denk ik. Very Happy

Marlie, als je je zo ziek voelt van die nieuwe medicatie, zou je dan toch niet eens naar de dokter gaan. Dat is toch niet normaal.

Madelief, witloof salade lust ik niet zo erg. Dat is nog al bitter hé. Ik kook het ook altijd.

Hety, is het de moment om zaadjes te zaaien. Wij hebben van iemand zaadjes gekregen van wilde bloemen (ze zaten in een neutraal zakje). We gaan ze wel in een hele grote bak zaaien. Hopelijk lukt dat ook. Fijn dat de sauna nu doorging.

Roto, wij hebben hier ook last van de vogels die onze houtschilfers komen "pikken". Maar eens ze hun nestjes gemaakt hebben, smijten we een laagje nieuwe schilfers en dan is de tuin terug mooi.

Ik wens iedereen een fijne avond toe.Elke dag heeft een lach!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


Pagina 2366 van 2449 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 2365, 2366, 2367 ... 2447, 2448, 2449  Volgende

Plaats reactie