Mogen veroordelen rechts-extremisme?
Het Grand Café
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 27, 28, 29  Volgende Plaats reactie


luciaT.1Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 2-5-2019
Antw.: 766
Vr Mei 24, 2019 7:54 pm Reageer met quote

Twee van de 'dames' zijn nog gewoon lid dus kunnen zich verdedigen. En duidelijk is wie onder een andere nickname zich hier presenteerden. Mij maak je niet wijs dat je niet weet om wie het ging.
Verder bemerk ik dat het onderwerp door hen om zeep geholpen is en dat dit door blijft sudderen.
Het opzetje van een aantal 'dames' is hiermee gelukt.

En degene die dat niet doorheeft wissel ik geen woord meer mee op dit topic.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


AdvertentietheDon.1Superlid
Superlid
Lid sinds: 2-5-2017
Antw.: 3662
Vr Mei 24, 2019 8:03 pm Reageer met quote

LuciaTellez schreef:
Twee van de 'dames' zijn nog gewoon lid dus kunnen zich verdedigen. En duidelijk is wie onder een andere nickname zich hier presenteerden. Mij maak je niet wijs dat je niet weet om wie het ging.
Verder bemerk ik dat het onderwerp door hen om zeep geholpen is en dat dit door blijft sudderen.
Het opzetje van een aantal 'dames' is hiermee gelukt.

En degene die dat niet doorheeft wissel ik geen woord meer mee op dit topic.


Ik neem aan dat dit een antwoordt op mij is????


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


TympaanSuperlid
Superlid
Lid sinds: 8-11-2008
Antw.: 27512
Za Mei 25, 2019 10:20 am Reageer met quote

Het zal ook wel voor mij gelden. Mij verder best. ik ga altijd uit van het 'graag of niet' principe. Aan dwang heb ik een reuzehekel...


Faber quisque fortunae suae
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


luciaT.1Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 2-5-2019
Antw.: 766
Za Mei 25, 2019 7:36 pm Reageer met quote

‘Ik ben geen nazi, ik ben gewoon een bezorgde burger’
Briljante sketch over een gevoelig onderwerp:

https://joop.bnnvara.nl/kijk-nou/ik-ben-geen-nazi-ik-ben-gewoon-een-bezorgde-burger


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


luciaT.1Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 2-5-2019
Antw.: 766
Do Mei 30, 2019 3:02 pm Reageer met quote

Annabel Nanninga, nummer 1 op de Lijst voor de Gemeenteraads
verkiezingen van de racistische partij, Forum voor Democratie [1], bekend
vanwege haar ”Ebola” oplossing voor vluchtelingen uit Afrika [2], haar
afkeer van ”gemengde relaties [3] en haar Islamofobe rant na
de aanslag op Charlie Hebdo [4], heeft zich opgeworpen als
kampioene van de rechten van Joden in Nederland. [5]
Maar
NIETS IS MINDER WAAR!
Als er ooit groffe anti-semitische opmerkingen gemaakt zijn, dan wel
door La Nanninga!

https://www.astridessed.nl/het-antisemitisme-van-annabel-nanninga-voorvechtster-van-joodse-rechten-ontmaskerd/

En dit maakt deel uit van FvD. Hoezo niet rechts-extremistisch?


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


luciaT.1Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 2-5-2019
Antw.: 766
Do Mei 30, 2019 3:09 pm Reageer met quote

Oh ja, bijna vergeten. Baudet droeg een keppeltje op de Keppel Op-dag.

Hoeveel gezichten heeft de partij van Baudet?


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


luciaT.1Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 2-5-2019
Antw.: 766
Vr Mei 31, 2019 11:48 am Reageer met quote

Commentaar overbodig!Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


YvanHRegelmatige bezoeker
Regelmatige bezoeker
Lid sinds: 18-2-2008
Antw.: 37
Vr Mei 31, 2019 10:24 pm Reageer met quote

Lucia volgens mij heb jij het prima naar je zin zo met jezelf!

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 4376
Vr Mei 31, 2019 11:04 pm Reageer met quote

Zo heb jij je duit ook weer eens in het zakje gedaan op dit discussiegedeeltje. Het is alleen van nul en generlei waarde hier YvanH, enkel zo'n sneer: erg zwak hoor.

In de Groene van 29 mei een geweldig stuk gelezen van Dick Pels (socioloog/publicist)

een paar quotes

Quote:
Jarenlang heb ik geweigerd om me met Thierry Baudet bezig te houden. Ik had wel wat beters te doen (bijvoorbeeld door hem verafschuwde popmuziek maken). Ons laatste contact was bij de presentatie van mijn boek Het volk bestaat niet in 2011, toen ik nog werkzaam was bij het wetenschappelijk bureau van GroenLinks. Ik hoopte op scherpgekante tegenspraak, maar hij wilde blijkbaar aardig zijn en kwam met een slap commentaar. Een jaar later las ik zijn boek De aanval op de natiestaat, maar daar werd ik als eurofiel ook niet vrolijk van.

Toen hij bekender werd in de agitatie rond het Oekraïne-referendum, de oprichting van Forum voor Democratie en de omvorming ervan tot politieke partij, bleef ik hem van een afstand volgen, vanuit mijn fascinatie voor het rechtspopulisme en de toekomst van de Europese Unie. Wél dacht ik soms: als ik nu eens tegenover hem kom te zitten in een praatprogramma, dan loopt hij natuurlijk dwars over me heen, met zijn Fortuyn-achtige intimiderende charme en zijn niets ontziende, feitenvrije stelligheid. Ik heb de argumenten wel in huis, maar niet het bijna fysieke geweld dat je jezelf moet aandoen om dit soort micro-agressie ter plekke te kunnen counteren. Anderen, bijvoorbeeld politici, zijn daar beter in (maar nog niet goed genoeg).

Dit ongemak is niet alleen mijn probleem of dat van een hysterisch-competitieve talkshowcultuur. Méér dan dat: het is een existentieel probleem van zachtmoedige, relativerende democraten die worden geconfronteerd met een nieuw soort illiberale en populistische meedogenloosheid. Baudet voelt zich ‘naar het front geroepen’, want in zijn optiek is het oorlog en zijn wij cultuurmarxistische oikofoben de vijand. Volgens mij valt het nogal mee met die ondergang van het Avondland, maar oorlogsretoriek werkt altijd als een zichzelf vervullende voorspelling. Daarom kun je je vijand niet uitkiezen: hij komt op je af. Zo worden wij op onze beurt naar het front geroepen. Maar wat voor soort oorlog is dit? Voorlopig is het geweld in deze cultuuroorlog nog verbaal. Maar wat is er niet allemaal geoorloofd als de beschaving op het spel staat?

(...)(...)(...)

Als je zijn boeken en pamfletten erop naslaat, stuit je op dezelfde superieure betweterij. Geschriften als Pro Europa dus tegen de EU, De aanval op de natiestaat en Oikofobie volgen een apodictische alles-of-niets-logica die regelmatig uitmondt in uitroeptekens. Die logica heeft als voornaamste inzet om het nationalisme schoon te wassen van alle historische schande en omgekeerd het ‘imperiale project’ van de EU van alles de schuld te geven, inclusief de onderdrukking van nationale volkeren, agressie tegen Rusland en een onvermijdelijke oorlog. Europees federalisme is ‘absurd’, want ‘de verschillen zijn te groot, een bestuurlijk-politieke eenheid wordt Europa simpelweg niet. Nu niet. Over honderd jaar niet. Nooit.’ Het woordje ‘simpelweg’ is hier inderdaad de kern.

Door de ‘grandioze zwendelarij’ van de politieke en intellectuele elite is de EU heimelijk bezig een soevereine staat te worden, ‘en iedereen die enig verstand heeft van politieke theorie zal dit moeten erkennen, of hij liegt’. Behalve liegende federalisten zijn er nog ‘al die mensen die het niet begrijpen, zoals behalve Mark Rutte en de rest van VVD en CDA ook al die deftige krantenlezers en hoogleraren Europese studies en politicologie, al die ambtelijke bestuurders en journalisten (…) die eigenlijk gewoon het overzicht missen en niet doorhebben wat er gaande is’. Zijn argumenten ‘zijn niet afhankelijk van op dit moment bestaande realiteiten’, want de problemen zijn ‘conceptueel van aard’. Dus ook als de werkelijkheid anders is ‘blijft de kritiek overeind’.

(...)(...)(...)

Dus is het tijd om ons af te vragen of hij het allemaal wel meent, of het niet één grote grap is. Baudet is ook een provocateur die graag verkeerde voorkeuren etaleert: de jacht, stierenvechten, sigaren roken, Poetin, Trump, gas winnen in Groningen, vrouwen terugsturen naar het aanrecht. Hij mag graag overdrijven (‘Nederland bestaat over vijftig jaar niet meer. Dan zijn we een soort Egypte’) en verdedigt net als Theo van Gogh de vrijheid om te beledigen en te bespotten, ‘per ongeluk of expres’.

Maar het is denk ik safer om Tommy Wieringa te volgen, die aanraadt om zijn woorden heel serieus en heel letterlijk te nemen. Baudet doet aan truthiness: hij blaast zijn gut feelings, meningen en normen op tot objectieve feiten (denk ook aan Bolkestein: ‘De feiten zijn rechts’). Maar die meningen gaan soms gekleed in dandyeske ironie, zodat de inhoud ervan kan worden gebagatelliseerd of zwierig ontkend. De agitator kan zich achter dit rookgordijn terugtrekken en zijn kiezers kunnen denken: je moet het allemaal niet zo serieus nemen. Dit niemandsland tussen waarheid en leugen is een ware speeltuin voor de bullshitter, die het niet zoveel kan schelen of hij de waarheid spreekt of niet – omdat hij de macht heeft om zijn woorden waar te maken, of daar alvast een voorschotje op neemt.

Donald Trump is natuurlijk de bullshitter bij uitstek, maar intrigerender is een ander lichtend voorbeeld van Baudet: de alt-right-provocateur en Trump-fan Milo Yiannopoulos. In zijn boek Dangerous Milo (2017) hamert hij erop dat hij – anders dan ‘the fake news’ – altijd de waarheid spreekt, en juist daardoor zo populair is. Hij zegt immers waar het op staat, rauw en ongefilterd, zonder zich iets aan te trekken van de mores van al die delicate linkse ‘sneeuwvlokjes’ die de waarheid niet willen horen. ‘Onze natuurlijke instincten gaan immers in de richting van woede en anarchie’ en ‘als we de cultuuroorlog willen winnen, moeten we keihard vechten en ondertussen een hoop lol trappen (…) Mijn motto is lachen en oorlog.’

(...)(...)(...)


https://www.groene.nl/artikel/fuck-de-feiten?utm_source=De+Groene+Amsterdammer&utm_campaign=2c76122d2b-Wekelijks-2019-05-29&utm_medium=email&utm_term=0_853cea572a-2c76122d2b-70753913&fbclid=IwAR33s5of_1vQB1HoVQQYphcEbVWFWPIfni5pGaQWCqj5TiUSojvzxxg7120

het bovenstaande vormt slechts een klein gedeelte van het gehele stuk, absoluut lezen als het onderwerp je interesseert.
Mijn eigen commentaar hier nog bij, heel kort, het valt me op hoe vaak Baudet termen in de mond neemt die inderdaad zoals bij Yiannopoulos naar pure oorlogsretoriek rieken, een oorlogsverheerlijking die ook de stuwende kracht van de gehele alt-right beweging lijkt te zijn. Er moet opgetreden worden, ingegrepen worden, afgerekend worden, er is een vijand die verslagen moet worden, het is wachten op 'de onvermijdelijke burgeroorlog' voor menig alt-right denker, een gedachte die steeds vooral een 'hopen op' lijkt; 'we zijn er klaar voo' , 'we zijn voorbereid' lees je ook wel.
In Duitsland staan er al zo'n twaalfeneenhalfduizend te popelen meen ik kort geleden gelezen te hebben. Rechts-extremisten die goed getraind zijn en likkebaardend uitzien naar 'de confrontatie'. (zie onder)

Baudet staat aan het front heeft hij al geroepen in een speech, 'volg mij'.

Sommige termen worden wel vaker in de politiek gebruikt, en dan is het evident zinnebeeldig bedoeld. Bij Baudet vraag ik me dat sterk af.
Quote:
Ruim 12.700 Duitse rechts-extremisten zijn bereid geweld te gebruiken. Dat heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken bekendgemaakt. Dat is ongeveer de helft van het totale aantal rechts-extremisten in het land.

Het ministerie gaf de informatie vrij na parlementaire vragen van de partij FDP. Uit de gegevens blijkt dat er in 2017 ruim 24.000 rechts-extremisten in Duitsland waren.

Ruim de helft van de personen in de rechts-extremistische scene is volgens de informatie bereid geweld te gebruiken tegen mensen die zij als vijand zien. Binnen die groep vallen onder anderen migranten, moslims, politieke tegenstanders, journalisten en agenten.

https://www.nu.nl/buitenland/5874363/duits-ministerie-helft-van-rechts-extremisten-bereid-geweld-te-gebruiken.htmlbolsjewiek, deugmensch, cultuurmarxist, klimaatgekkie
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


theDon.1Superlid
Superlid
Lid sinds: 2-5-2017
Antw.: 3662
Vr Mei 31, 2019 11:49 pm Reageer met quote

Met alle respect Nicolaas maar een link plaatsen is ook genoeg hoor ipv hele lappen op het forum te zetten.
Dit noem ik forum vervuiling.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


luciaT.1Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 2-5-2019
Antw.: 766
Vr Mei 31, 2019 11:53 pm Reageer met quote

Dank Klaas voor het artikel. Later wil ik er nog op in gaan.

Nu dit even vermelden: De demonstratie Keppel Op-dag werd door Baudet ge(mis)bruikt door even zijn eigen agenda te trekken.
Helaas werd dat toegestaan door het CIDI. Dat viel me vies tegen! Wel goed dat er een antwoord op kwam op de tweet van Baudet van Ronnie Naftaniël.

Thierry Baudet
‏Geverifieerd account @thierrybaudet

Vandaag waren @THiddema en ik aanwezig bij een demonstratie tegen de evidente, uiterst negatieve gevolgen van de open grenzen en de massale immigratie die de kartelpartijen - van D66 en PvdA tot CDA en VVD - over ons hebben afgeroepen. https://Fvd.nl
1:03
16:51 - 29 mei 2019


Nieuw gesprek
Ronny Naftaniel
‏ @RonnyNaftaniel
30 mei

Als antwoord op @thierrybaudet @THiddema

#KeppelOp was geen demonstratie tegen de “uiterst negatieve gevolgen vd open grenzen”, zoals je stelt. Maar een demonstratie om te kunnen zijn wij je bent, zonder geconfronteerd te worden met #antisemitisme of andere vormen van haat. Het motto was niet-buigen voor antisemitisme

Jan Roos
‏ @LavieJanRoos
30 mei

Hou toch op, Ronny. Je weet prima uit welke hoek de jodenhaat komt op het moment.

‏ @RonnyNaftaniel
30 mei

Zeker weet ik dat. Daarom: Verdiep je eens in het antisemitisme in NL voor de ‘massa immigratie’. De opvang van Joden die voor Hitler vluchtten, de rol vd Kerk, ‘de kleine Shoa’ van na de oorlog, de jarenlange weigering Joden te noemen op 4 mei op de Dam, de roof van Joods bezit


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


theDon.1Superlid
Superlid
Lid sinds: 2-5-2017
Antw.: 3662
Za Jun 01, 2019 12:38 am Reageer met quote

LuciaTellez schreef:
https://Fvd.nl


Bedankt Lucia voor de link.
Ik had nog niet op hun site gekeken maar ze hebben ook verrekte goede punten las ik net. Wink


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


TympaanSuperlid
Superlid
Lid sinds: 8-11-2008
Antw.: 27512
Za Jun 01, 2019 9:26 am Reageer met quote

Laughing Laughing

In ieder geval voor wat betreft de AOW..... Very HappyFaber quisque fortunae suae
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 4376
Za Jun 01, 2019 10:51 am Reageer met quote

theDon schreef:
Met alle respect Nicolaas maar een link plaatsen is ook genoeg hoor ipv hele lappen op het forum te zetten.
Dit noem ik forum vervuiling.


Met alle respect Don maar een trollerige one-liner als jij hier opnieuw neerzet zou ik forumvervuiling willen noemen. Van de tekst die ik plaatste heeft IEDERE REGEL 100% betrekking op het onderwerp van discussie hier.
Wanneer die tekst je te lang is, betekent dat dat het onderwerp je maar weinig interesseert. Ga dan gewoon wat anders doen, in plaats van toch weer een trollopmerking te plaatsen uit verveling of wat dan ook.

Lucia, ik had die repliek van Ronny Nafthaniel gelezen op twitter en haalde exact hetzelfde aan in een berichtje op facebook. Het is goed dat hij en het CIDI dat hem retweette Baudet die de keppeltje-op demonstratie voor een anti-migratie demonstratie begon uit te geven terug heeft gefloten. Het verbaasde me, maar wel op een buitengewoon positieve manier. Dat Baudet, adept van holocaust ontkenner Le Pen, en sterk sympathisant van altright (hij retweette vorige week nog een bericht van de meest beruchte neo-nazi groep van Duitsland), plus Hiddema, goede vriend en bewonderaar van weduwe Rost van Tonningen aldaar uitgenodigd waren bij die keppeltje-op demonstratie....Dat heeft me ook verbaasd, buitengewoon onaangenaam verbaasd.bolsjewiek, deugmensch, cultuurmarxist, klimaatgekkie
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


WillemijnFSuperlid
Superlid
Lid sinds: 5-8-2016
Antw.: 4044
Za Jun 01, 2019 11:58 am Reageer met quote

theDon schreef:
LuciaTellez schreef:
https://Fvd.nl


Bedankt Lucia voor de link.
Ik had nog niet op hun site gekeken maar ze hebben ook verrekte goede punten las ik net. Wink

Buitengewoon grappig, Don. Weet je dat in de dertiger jaren over Hitler ook werd gezegd dat ie ook wel goede dingen zei? Ken je geschiedenis.
Persoonlijk begrijp ik niet dat je volkomen de feiten negeert rond dit beschamend stel fascisten en antisemieten dat het hoogste woord voert in de actuele politiek. Jij die pretendeert zo voor Israël te zijn, hebt geen enkel commentaar op het feit dat Baudet en de zijnen een demonstratie die ontstaan is uit verontrusting jegens de onverdraagzaamheid vervuilen voor hun eigen partijstandpunten. Realiseer je wel dat onder een figuur als Baudet een familie Frank nooit als immigranten/vluchtelingen ons land zouden zijn binnengelaten ( geen "zuiver" bloed en ook nog een raar geloof) en dat de weduwe Rost van Tonningen, zo bewonderd door Hiddema, tot haar dood het nazigedachtegoed heeft verdedigd.
Ik ben verbijsterd over wat Lucia en Nicolaas hier hebben geplaatst. Zelf volg ik op dit moment het nieuws wat beperkter, maar vind wat zij hier onder de aandacht brengen buitengewoon waardevol in dit topic. Jammer dat jij het laat bij flauwekulopmerkingen om..ja waarom? Om de aandacht af te leiden van de opkomst van extreemrechts in Nederland? Waarom wil je dat?Met een Nederlander valt niet te discussiëren. Hij heeft tot het einde toe gelijk en daalt met deze zekerheid opgewekt het graf in.
Godfried Bomans 1913-1971


Laatst aangepast door WillemijnF op Za Jun 01, 2019 12:13 pm, in totaal 1 keer bewerkt
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


WillemijnFSuperlid
Superlid
Lid sinds: 5-8-2016
Antw.: 4044
Za Jun 01, 2019 12:03 pm Reageer met quote

Tympaan schreef:
Laughing Laughing

In ieder geval voor wat betreft de AOW..... Very Happy

Als dat al zo is, is dat dan voldoende reden om voorbij te gaan aan waar deze partij werkelijk voor staat? Doet dat wat Lucia en Nicolaas plaatsen er dan niet meer toe? Ik begrijp niet dat dit alles is wat je erover te zeggen hebt. Vind jij het dan geen, op zijn minst, bedenkelijke partij met verwerpelijke standpunten? Zie verder mijn reactie op Don. Ik vind het allemaal echt niet zo grappig.Met een Nederlander valt niet te discussiëren. Hij heeft tot het einde toe gelijk en daalt met deze zekerheid opgewekt het graf in.
Godfried Bomans 1913-1971
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


WillemijnFSuperlid
Superlid
Lid sinds: 5-8-2016
Antw.: 4044
Za Jun 01, 2019 12:06 pm Reageer met quote

YvanH schreef:
Lucia volgens mij heb jij het prima naar je zin zo met jezelf!

Dít is forumvervuiling Don, waarom zeg je daar niks van? De aandacht verleggen naar een persoonlijke aanval op iemand die hier serieuze bijdragen levert aan het topic. Zij deelt een sneer uit aan Lucia, jij aan Nicolaas. Allebei lever je echter geen serieuze inhoudelijke bijdrage. Wat is hier aan de hand? Mogen bepaalde zaken liever niet.worden genoemd? Waarom eigenlijk niet?Met een Nederlander valt niet te discussiëren. Hij heeft tot het einde toe gelijk en daalt met deze zekerheid opgewekt het graf in.
Godfried Bomans 1913-1971
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


luciaT.1Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 2-5-2019
Antw.: 766
Za Jun 01, 2019 2:06 pm Reageer met quote

Na de Provinciale Statenverkiezingen is binnen de FNV een discussie ontstaan over de opkomst van extreemrechts. Khadija Hyati van de Schoonmakersbond riep in het Ledenparlement op tot een ondubbelzinnige stellingname tegen FvD en PVV.
Redactioneel 31 mei 2019


De noodzaak hiervan werd onderstreept tijdens de laatste pensioenacties. FvD-leider Baudet kwam naar de vakbondsdemonstratie in Den Haag, in een FNV-hesje. Hij sprak met vakbondsleden en deed alsof hij aan de kant van de stakers stond.

Hij deed alsof het niet de neoliberalen en de bazen zijn die onze pensioenen bedreigen, maar vluchtelingen en het klimaatbeleid. Zo probeert Baudet ons zand in de ogen te strooien.

https://socialisme.nu/fvd-moet-geweerd-worden-uit-de-vakbeweging/

Baudet pakt alles aan om zijn eigen agenda te promoten.

Nota bene: FVD stemde tegen de motie Van Rooijen/Van Kent over bevriezen van de AOW-leeftijd


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


WillemijnFSuperlid
Superlid
Lid sinds: 5-8-2016
Antw.: 4044
Za Jun 01, 2019 2:26 pm Reageer met quote

LuciaTellez schreef:
Na de Provinciale Statenverkiezingen is binnen de FNV een discussie ontstaan over de opkomst van extreemrechts. Khadija Hyati van de Schoonmakersbond riep in het Ledenparlement op tot een ondubbelzinnige stellingname tegen FvD en PVV.
Redactioneel 31 mei 2019


De noodzaak hiervan werd onderstreept tijdens de laatste pensioenacties. FvD-leider Baudet kwam naar de vakbondsdemonstratie in Den Haag, in een FNV-hesje. Hij sprak met vakbondsleden en deed alsof hij aan de kant van de stakers stond.

Hij deed alsof het niet de neoliberalen en de bazen zijn die onze pensioenen bedreigen, maar vluchtelingen en het klimaatbeleid. Zo probeert Baudet ons zand in de ogen te strooien.

https://socialisme.nu/fvd-moet-geweerd-worden-uit-de-vakbeweging/

Baudet pakt alles aan om zijn eigen agenda te promoten.

Nota bene: FVD stemde tegen de motie Van Rooijen/Van Kent over bevriezen van de AOW-leeftijd

Baudet is een opportunist die draait als het hem uitkomt. Toen hij dreigde steun te verliezen in Brabant door zijn uitspraak dat de bio-industrie langzaam moest worden afgebouwd, veranderde hij zijn standpunt meteen door te zeggen dat het Fvd de grote veehouderijen steunt. Het gaat Baudet maar om één ding: Baudet.
En een deel van Nederland laat zich wéér zand in de ogen strooien. Wéér, niks geleerd dus, onbegrijpelijk. Er zijn talloze doden gevallen voor onze vrijheid, maar hopla, we leveren het zo weer in als Baudet in het zadel wordt geholpen. Waarom zien we de tekens aan de wand niet?Met een Nederlander valt niet te discussiëren. Hij heeft tot het einde toe gelijk en daalt met deze zekerheid opgewekt het graf in.
Godfried Bomans 1913-1971
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


YvanHRegelmatige bezoeker
Regelmatige bezoeker
Lid sinds: 18-2-2008
Antw.: 37
Za Jun 01, 2019 4:38 pm Reageer met quote

Dat zal niet gebeuren hier op 50+. Gelukkig hebben wij jou en Lucia nog! Die hun bijdragen leveren aan het forum en goed onderbouwd!! Uit de kunst!

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Pagina 7 van 29 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 27, 28, 29  Volgende

Plaats reactie