Welterusten-fotosite
Digitale fotografie
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... , 2065, 2066, 2067  Volgende Plaats reactie


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 11514
Di Okt 08, 2019 12:03 pm Reageer met quote

Goedemorgen allemaal.
Wat leuk, jj dat je die foto juist geplaatst hebt. Ik kan mij nog goed herinneren dat die ook op een prikker heeft gestaan, vlak na het uitje.

Mooie herfstfoto's, echt een genietmomentje.

Douwe, jij kunt er weer tegen, met je voeten. Laughing
De vliegenzwam komt, zover ik weet, voornamelijk voor op arme zandgronden en ze zijn meestal te vinden bij berken en sommige naaldbomen. Dat zou een rede kunnen zijn dat jij ze niet ziet.
Nu ga ik het hondje uitlaten. Tot laters!
Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


AdvertentieccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10839
Woonplaats: velp
Wo Okt 09, 2019 1:43 pm Reageer met quote

Mogge,
wat een prachtige serie paddenstoelen Jacq, en allemaal nog redelijk gaaf. Schijnt dat er deze herfst uitzonderlijk veel paddenstoelen de grond uitschieten! Henny mooie zonnebloem, heel apart qua kleuren ik heb ze zo nog nooit gezien.

Ben nog niet zo lang uit de veren, een klein uurtje. Dat slapen van mij is tegenwoordig een ramp, zat vannacht ook weer op de rand van het bed op mijn gsm te kijken..........moet je anders als je de slaap niet kunt vatten. In de ochtend dus niet uit bed te branden. Gisteren toch om 09.00 uit de veren gekomen, beetje in huis bezig geweest, foto's van mijn longen wezen maken............dus best wel bezig geweest en dan toch niet kunnen slapen........... Evil or Very Mad

Gisteren ook nog even met Jacq gebabbeld aan de foon.............doen we eens in de zoveel tijd, altijd wel iets te vertellen of gewoon even gezellig keuvelen.

Ben vannacht, hihi kon niet slapen he Wink, op de foon naar huur-appartementen op zoek gegaan hier in ons dorp...........nou maak dan de borst maar nat qua huurprijzen...........dan kun je net zo goed kopen.

Maar goed we zien wel waar het schip strand..............! Zo lang genoeg achter het toetsenbord gezeten, nu maar eens in de benen.

Lieve groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 11514
Wo Okt 09, 2019 4:56 pm Reageer met quote

Cc, niet goed kunnen slapen is lastig.
Ons huis was een huurhuis en, als huurder, werd aangeboden om het huis te kopen. Goed, het was wel een flinke aanslag op ons spaargeld, wat je al moest betalen om het te kunnen kopen, maar als we ergens geen spijt van hebben is dit huis te kopen. Al aardig afgelost en fink hoog boven water. We wonen nu heel erg voordelig en lossen af, inplaats van wegbrengen. Natuurlijk als er iets stuk is, of vervangen moet worden is dat op eigen kosten, maar dat is het waard.
Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12646
Wo Okt 09, 2019 6:10 pm Reageer met quote

Goedemiddag allemaal...een onverwacht positief bericht van Jenny gekregen!Dankzij de ziekenhuisopname gisteren op de afdeling acute opname, lijkt het erop dat in een halve dag alle problemen die haar teisteren aangepakt worden!!Met resultaat, want ze is al veel minder benauwd...daarbij doet ze haar berichtgeving zelf, én dat is natuurlijk ook een goed teken!!Nu hopen dat dit verder goed gaat uitpakken, en ze weer een beetje bij de mensen komt!! Love
Tiny , er zijn best wel veel slaapoefeningen te vinden op internet...vaak is het toch een gevolg van stress (verkoop huis bijvoorbeeld) en is het beter om je te richten op oefeningen om te slapen, en de volgende dag fruitig en fris je te richten op huur-appartementen ...Ik spreek uit ervaring (niet kunnen slapen bedoel ik dan) Laughing maar ik weet ook dat het altijd weer makkelijk praten is over een ander...ik wens jou sterkte, en pak het slaapprobleem serieus aan, want voor je het weet is het een chronisch probleem, én dan wordt het echt moeilijk !!
Henny een goede keus gemaakt dus door het huurhuis te kopen, en plukt daar nog de vruchten van!!Die zonnebloemen vind ik persoonlijk héél mooi, en heb ze dan ook vaak op de foto gezet, én hier geplaatst !


Brug bij de Beekdal in Renkumvanaf het zogenoemde "Dorpsbalkon"een prachtig uitzicht, met kunst van Jan van Ijzerdoorn, De watermerken (als verwijzing naar de papierindustrie van vroeger)in het landschap


door de gaten van de brug bezien..
wordt vervolgd...alleen mijn tijd is op nu...tot laters, morgen Novidag, en we hebben een uitje op het programma staan(tenminste als het niet te nat wordt, en Novi niet ziek is!)Fijne middag en avond verder.... Wink


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12646
Do Okt 10, 2019 3:30 am Reageer met quote
Ik las :
De industrie in het Renkums Beekdal begon met de productie van papier. Eerst gebeurde dat met papiermolens langs de beken. Eind negentiende eeuw ging men over van waterkracht op stoom. De Van Gelder Papierfabriek werd gebouwd. Deze fabriek draaide tot 1981.
Om de herinnering aan dit industrieel papierverleden levend te houden blijven historische elementen bestaan: een gedeelte van de muur van de papierfabriek en de funderingspalen van een papiermachine. Kunstenaar Jan van IJzendoorn verweefde deze elementen in kunst die samengaat met de natuur. Ook de verwerkte materialen wijzen naar het verleden, bijvoorbeeld de betonplaten met een metalen rand. Deze geven de wandelpaden en zitbankjes een industrieel karakter.
hier zie je dus een gestileerde papiermachine(die het proces van de papier-machine verbeeldt) en de oude industriemuurhalf transparant glas met beelden van de papierindustrie , beelden van vroeger, tegen een achtergrond van de "nieuwe natuur".


Deze muur is blijven staan als aandenken aan de industrie, die hier voorheen stond. De muur is nu een kunstwerk. De gebrandschilderde ramen tonen het industriële proces van de papierfabricage, die voor het dorp Renkum jarenlang de motor van de economie was, Kunstenaar IJzerdoorn liet zich door de hoogteverschillen in het beekdal inspireren en plaatste de grillige hoogtelijnen in reliëf. In metaal zijn papierrollen weergegeven.
De natuur krijgt ook een kans op dit kunstwerk. Onder de plint zitten verschillende kunstmatige zwaluwnesten.
het water komt uit in de Halveradsbeek. Deze beek dankt haar naam aan de Afgebrande molen,dat betrof een halverad- of middenslagmolen omdat de beek te weinig water voerde voor een bovenslagmolen

Mooi helder water Love


Een eerbetoon aan Kim Heezen die onverwacht overleed op jonge leeftijd . Kim was jaren-lang projectleider bij de Dienst Landelijk Gebied (DLG)en betrokken bij dit project.Vanaf deze bank kijk je naar die zogenaamde watermerken...


het is echt een heel bijzonder gebied geworden...hier in het Renkums Beekdal maakte industrie plaats voor natuur...en we ontdekten nog iets...maar dat is voor een volgende maal..Welterusten en mooie dromen, hopelijk hebben Jenny , én Tiny nou wel een goede nachtrust...Ik zelf ga ook duiken, wordt een kort nachtje...op dit moment komt het hier met bakken naar beneden...op het platte dak gaat het flink tekeer, en zo ook de wind die om het huis raast....mooie dromen allen!!


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 11514
Do Okt 10, 2019 12:41 pm Reageer met quote

JJ, wat een prachtige foto's.
De natuur gaat haar gang weer zoals zij het wil en dat komt hieruit geweldig naar voren. Ik heb er echt van genoten. LaughingHoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 11514
Do Okt 10, 2019 6:41 pm Reageer met quote

Verdorie, vergeten te zeggen dat het geweldig is dat janny zoveel vooruitgang heeft geboekt. Houden zo Laughing


Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10839
Woonplaats: velp
Do Okt 10, 2019 7:38 pm Reageer met quote

Middag,
echt geweldig dat het een stuk beter met Jenny gaat..........snap ook niet dat ze haar niet eerder ingestuurd hebben. Ik weet helaas uit ervaring hoe beangstigend benauwdheid is..................en na ik uit de berichten kan filteren had Jenny het nog ff een stukje benauwder dan ik.............! Ik lag/was in een mum van tijd in het ziekenhuis maar bij Jenny was het volgens mij pappen en nat houden..................ben goddank blij dat ze nu opgenomen is.

Ben heel benieuwd wat Novi van het uitje vond......samen met oma Jacq Exclamation

Zo nu eerst lekker botje pakken voor Seb en een stokje voor Donder, krijgen ze iedere dag tegen 17.45u..................en mocht ik de tijd per ongeluk vergeten dan helpt Seb mij wel ff herinneren Wink Exclamation

Lieve groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10839
Woonplaats: velp
Do Okt 10, 2019 7:41 pm Reageer met quote

Mooie foto's Jacq al vind ik die kunstwerken die aan het papier-verleden moet herinneren minder.

Trouwens Renkum heeft nog steeds een papierfabriek.............maar wel een heel stuk groter dan toen der tijd. Parenco genaamd!

Groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12646
Do Okt 10, 2019 10:25 pm Reageer met quote

Nog eerst even terug naar Renkum , er is een verborgen lusthofDe Ommuurde Tuin ligt in de historische moestuin van koning Willem III op Landgoed Oranje Nassau's Oord in het Renkums beekdal. Het wordt omsloten door een prachtige muur; robuust en authentiek. De geschiedenis van de afgelopen eeuw is af te lezen aan scheuren en reparaties. Sinds 1999 is de tuin een productief biologisch tuinbouwbedrijf van een hectare.
Ik las het volgende verhaal ; Op de Grunsfoortweide liggen lage stenen bouwsels. Zij geven de grootte aan van het voormalige kasteel Grunsfoort, een belangrijk kasteel in het hertogdom Gelre. Daar woonde de witte juffer. Zij was de dochter van een hard en gierig edelman en zijn dochter had veel van zijn karakter. Als zij op zondag naar de kerk liep moesten de arme boeren ervoor zorgen dat er een witte linnen loper klaar lag tussen het kasteel en de kerk. Zij wilde haar fijne schoentjes niet vies maken en al helemaal niet met de aarde van het kerkhof om de kerk heen. Toen zij eindelijk gestorven was, bleek er geen mens om haar te rouwen. Ze werd met statie begraven door zes baronnen omdat ze nu eenmaal een edelvrouw was, maar de volgende dag stond de witte juffer in haar kist buiten het kerkhof. Ze werd opnieuw begraven, deze keer door de plaatselijke boeren en een stuk dieper dan de vorige keer. Maar de volgende dag stond de kist weer buiten het hek. Ze wilde bij leven het kerkhof niet aanraken, nu wilde het kerkhof haar niet meer. Goede raad was duur. Ze besloten de kist op een kar te zetten met een paard ervoor en dan maar te zien wat er gebeurde. Het paard sloeg op hol, trapte bij een beek de kar van zich af en de kist verdween in de beek. Maar met volle maan, als de maan het water wit kleurt als een linnen loper, kun je de juffer zien lopen. Pas dan maar op, want het was een naar mens... Wink


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12646
Do Okt 10, 2019 10:54 pm Reageer met quote

En dan vandaag,...een geslaagde oppasdag

Love
Van Jenny nog geen nieuws....hopelijk had ze een goede dag, maar er zijn ook vast onderzoeken geweest, en ze zal best heel moe zijn!!
Welterusten alvast...


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 11514
Vr Okt 11, 2019 12:59 pm Reageer met quote

JJ, wat een prachtige foto's en enge sage. Shocked
Rond Renkum zijn veel verhalen geschreven, ook veel gedichten over de oorlog en de slachtoffers.
Een van de schrijvers, dichteres en reporters bij een lokale krant is Mieke Mintjes. Haar man heet Wim en mag graag fotograferen. Wie weet ken je ze wel. Ik ken ze alle twee goed.

Nou, die kleinkinderen van jullie komen niets te kort en vermaken zich daar prima. Dat bewijzen die prachtige foto's wel.
Ik heb met deze dagen niets geschoten, maar deze zal het ook wel doen. Laughing

Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12646
Vr Okt 11, 2019 3:09 pm Reageer met quote

Goedemorgen de euforie t.a.v. de situatie van Jenny, was dus maar van korte duur...vanmiddag een familiegesprek...maar ondertussen had ik al contact met Jenny via de app...we haalden kort herinneringen op aan ons bezoek aan het Kröller-Müller Museum ...heel gek, we hadden een topdag toen, en sommige dingen weet ik mij nog in detail te herinneren...maar zij komt wéér met andere dingen uit die dag...het kleurt mijn dag meteen een stuk vrolijker!!Wát ben ik dankbaar dat ik nog zo dichtbij mag zijn...het voelt verdrietig, maar ook heel warm tegelijkertijd!!Ze appte ''het was mijn tijd nog niet" vanmorgen , na een hartinfarct gisteren...hoe sterk kan je zijn geestelijk!!...Ik heb al zo lang de gedachte , dat als zij hier verdwijnt, er elders een ontvangstcomité voor haar klaar staat...en sommige van hen ken ik ook, én al ben ik niet gelovig , het is een diepe gedachte, die mij gerustgesteld , en ondanks de verdrietige situatie een baken in zwaar weer!! Love
Henny, dank voor jouw reactie, en wat die sage betreft...ik smul er van...regelmatig ben ik s'nachts op pad, en zie uit de sloten dan de mistflarden komen, die over de weg hangen...nu zit ik veilig in mijn auto(?), en heb totaal geen angst daarvoor..maar, ik kan mij de ideeën van vroeger goed indenken...men had toen voor veel natuurlijke verschijnselen hele andere uitleg!! Wink Jouw foto's zijn ook de moeite waard , ze geven de naderende herfst goed weer!!Fijne dag allemaal....tot laters weer!!


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 11514
Vr Okt 11, 2019 4:23 pm Reageer met quote

Zo, jj, dat is schrikken.
Wel heel mooi en warm zoals jij het beschrijft.
Inderdaad koester de herinneringen en de zegeningen.Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 11514
Za Okt 12, 2019 2:05 pm Reageer met quote

Nog iets over Janny gehoord, JJ?
Hier gaat een zonnetje schijnen en de logehondje is weer naar huis. Geniet van het weekend!


Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10839
Woonplaats: velp
Za Okt 12, 2019 6:06 pm Reageer met quote

Middag,
wat een kreng die juffer......................!!!!!

Prachtige tuin..................heb geprobeerd wat groentes te herkennen maar ben daar niet zo goed in schijnbaar...............het is dat de naam van de groente op een kaartje er onder staat in de supermarkt.....................maar anders Rolling Eyes Natuurlijk ken ik wel de gangbare groentes zoals witlof, botersla en div. anderee slasoorten en nog veel meer andere groentes maar op de foto's wist ik er niet veel. Volgens mij heb ik wel papaverbollen langs zien komen maar die worden ergens anders voor gebruikt.

Kijk ook reikhalzend uit naar eventueel bericht van Jacq wat betreft Jenny.

We zijn net terug van de boodschappen. Is de eerste keer dat ik mee ben gegaan sinds we terug zijn uit Spanje.
Even voor ik het vergeet, de uitslag van de toraxfoto's:
Heldere longen, heldere aderen en een slank hart..............dus allemaal in prima staat.................gelukkig Exclamation

Ben vanmorgen mijn bed uitgekomen met pijn onder in de rug.............heb je het ene niet dan het andere wel maar als dat alles is dan vindt ik het best....................alles beter dan longontsteking en vocht in de longen.

Henny mooie foto's van de paddenstoelen.....................geeft echt een mooie indruk over de tijd van het jaar waar we nu in verkeren.

Nu even naar mijn mail,

Lieve groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12646
Zo Okt 13, 2019 5:29 am Reageer met quote

Goedenacht...fijn om je hier weer te zien Tiny, én dan ook nog met goede berichtgevingen t.a.v. jouw gezondheid, alhoewel ik daar niet die rugpijn mee bedoel...sterkte daar mee!!
Ik vraag mij al een tijdje af hoe of het met Douwe is...ik stuur hem ook telkens een update over Jenny, maar krijg al een tijdje geen reactie meer.
Even voor de duidelijkheid hehetty...Nenne is Jenny, en geen Jannie...het is maar 1 letter verschil....Hoe het nu met haar gaat weet ik niet....ik had vanmorgen een berichtje dat ze een slechte nacht had(de zó-veelste nacht, wat een uitputting zal dat zijn)en een foto waarop een stoffen bloem met een vrolijk gezichtje aan het voeteneind van haar bed is geknoopt,...van Tom en Lieke Love Mijn appjes daarna zijn niet meer gelezen, dus ik denk dat het nu toch weer niet goed gaat met haar Crying or Very sad
Ik kan op dit moment niet meer doen dan afwachten, en hopen dat het beter mag gaan....ik hoop zó dat ik haar dinsdag kan bezoeken!!
Dan heb ik nog een dag-verhaal...we hebben wat tweedehands puzzels gekocht, en kwamen onverwacht in een dorpje genaamd Hemmen uit, én ontdekten toen Landgoed Heerlijkheid Hemmen ...een korte wandeling volgde..


dit was onderweg langs mijn geliefde Meinerswijk


de Konikpaarden stonden aan de oever van het meer


de bekende spoortunnelhet stuwensemble Nederrijn en Lek bestaat uit 3 stuwcomplexen in Nederrijn en Lek. De stuwen bevinden zich bij Hagestein, Amerongen en Driel en spelen een belangrijke rol bij het door Rijkswaterstaat uitgevoerde waterbeheer van de rivieren. De stuw bij Driel verdeelt het rivierwater over Nederrijn, Lek en IJssel. Op die manier stroomt er voldoende water naar het IJsselmeer. Samen zorgen de 3 stuwcomplexen er voor dat het waterpeil voldoende hoog is voor een vlotte en veilige scheepvaart op de rivieren.

en toen in Hummen, een alleraardigste dorpskern, maar er was herfstmarkt, dus nergens geen plaats om te parkeren(later nog eens terug gaan dus)


Op naar Landgoed “de Heerlijkheid Hemmen”. Het Landgoed, ook wel de “parel van de Betuwe” genoemd, is gelegen in de Over- en Neder-Betuwe tussen Tiel en Arnhem.

de dikste plataan op het landgoed in Hemmen is ook de dikste in Nederland. Zijn omtrek: 7,87 meter.

er staan veel oude monumentale bomen..zoals deze die een soort van poort heeft in zijn stam
met dit prachtige Lakenvelder-koe en kalf wens ik jullie welterusten, en mooie dromen...het bezoek aan Hummen wordt nog vervolgd...


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 11514
Zo Okt 13, 2019 12:38 pm Reageer met quote

Wauw, wat een statige bomen. Daarbij voel je je klein.
Met Douwe gaat het goed. Hij is net een druk baasje. Laughing Of hij meer weet over Jenny weet ik ook niet. Het blijft zo wel spannend, maar onzekerheid is ook niet prettig.
Laten we het beste blijven hopen.Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12646
Zo Okt 13, 2019 2:16 pm Reageer met quote

Goedemorgen, gelukkig gaat het met Douwe dus goed! Hehety ik stuur een aantal mensen privé een wat uitgebreidere update van/over Jenny sinds ze zelf minder goed/of niet kan communiceren via de social media...ze is altijd erg geliefd geweest, én als er dan ineens niets meer van haar vernomen wordt, is dat erg triest.Ik heb dat al eens eerder gedaan, toen ze ook door omstandigheden was uitgeschakeld...gelukkig kwam ze terug, en nam haar eigen stokje weer over!
Tot op heden heb ik sinds gisterochtend niets meer van haar vernomen...meer dan afwachten kan/kunnen we niet!!Al heb ik vandaag al wel 1000 x op mijn telefoon gekeken.... Crying or Very sad

Ik had niet veel tijd meer, moesten dus weer terug,(Ik wil graag nog eens terug!)...om thuis nog even n hapje te eten, om te kleden en de bult op te rijden...dáár wachtte mij ook weer een verassing...maar het is genoeg voor vandaag.Heb mijn best gedaan om wat te plaatsen hier, en wens iedereen een mooie zondag...het zonnetje komt nu echt door, dus ik ga nog even genieten buiten....


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 11514
Zo Okt 13, 2019 3:27 pm Reageer met quote

Ik wens je een fijne dag toe, JJ en ik heb nog een paar foto's opgezocht uit de oude doos. De camera was nog niet van de kwaliteit van wat ik nu heb. Omdat net de staaroperaties achter de rug had en alles zo scherp, kleurrijk en zuiver zag begon ik de plezier in foto's maken te ontwikkelen. Gelukkig heb ik nu wat beter materiaal en krijg ik steeds meer door wat mogelijk is. Het kan alleen maar beter worden.9 sept 2014Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Pagina 2066 van 2067 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... , 2065, 2066, 2067  Volgende

Plaats reactie