Welterusten-fotosite
Digitale fotografie
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 2067, 2068, 2069 ... 2071, 2072, 2073  Volgende Plaats reactie


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12691
Di Okt 22, 2019 9:04 pm Reageer met quote

Goedenavond, fijn dat je even kwam kijken Tiny, en zelfs wat foto's geplaatst van een heerlijke tijd...wát hadden we het gezellig en wat hebben gelachen toen!! Love
Ik ben vandaag wezen wandelen...een kleine impressie

en dan ineens verscheen deze stier....een echte bull, grommend en grauwend kwam hij voorbij....dat doen ze om te imponeren naar soortgenoten
een prachtig dier , en héél imposant


hieronder een foto een kwartier geleden gemaakt vanuit de voordeurIk wens iedereen een goede avond, ik ga nog even aan het werk, en dan naar bed, morgen vroeg op, voor het afscheid van Jenny.
Crying or Very sad Welterusten.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


AdvertentiehehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Wo Okt 23, 2019 11:42 am Reageer met quote

Ik wens iedereen vandaag veel sterkte toe bij het afscheid van Jenny.

Met het sterven worden de herinneringen geboren.Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


aardSuperlid
Superlid
Lid sinds: 11-11-2006
Antw.: 2052
Wo Okt 23, 2019 6:09 pm Reageer met quote


Wie anderen niet kan vergeven, maakt de brug kapot waar hij zelf nog over heen moet.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10872
Woonplaats: velp
Wo Okt 23, 2019 6:31 pm Reageer met quote

Inderdaad ze liet ons echt lachen, hoe droevig het gebeuren ook was.........Jenny ten voeten uit Laughing Exclamation

Was een mooie en ontspannen ceremonie................merendeel geregisseerd door Jenny zelf. . . . .


. . . . . tot het definitieve einde in eigen hand.

Wat zullen wij je gaan missen Jenny...........

Liefs Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12691
Do Okt 24, 2019 2:12 am Reageer met quote

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12691
Do Okt 24, 2019 11:06 pm Reageer met quote

verwijderdLaatst aangepast door jjacqueline op Vr Dec 06, 2019 3:03 am, in totaal 1 keer bewerkt
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12691
Vr Okt 25, 2019 3:32 pm Reageer met quote
Everytime I think of you
It always turns out good......
Ik wens iedereen een mooi weekend toe!


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10872
Woonplaats: velp
Za Okt 26, 2019 1:54 pm Reageer met quote

Mogge,
net even met Jacq zitten beppen, was weer even fijn om bij te praten. Wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet op haar geplaatste foto's reageer, zeker wel!

Wat een leuke foto's van die kleine meid.........hoe ze naar die paddenstoelen staat te kijken, zo leuk. Op de hurken naar de eendjes kijken .......schitterend!

De natuurfoto's mogen er ook wezen....................maar die runderen Jacq, dood-eng, niet dat ik de foto's niet mooi vind of de runderen op zich maar heb je die foto's ingezoomd Jacq of was je zo dichtbij.......................??? Moest gelijk aan Alie denken............die is in het verleden toch op de horens genomen door zo'n rund.................. Shocked Exclamation

Henny jij hebt ook een mooie indruk gegeven van het huidige seizoen met de foto's van de paddenstoelen, zeker de mooie foto's van de vliegenzwammen.

Mijn menneke is weer terug van de Sligro etc. dus gaan zo boodschappen doen en even langs BurgersZoo om mijn abonnement te verlengen anders ben ik mijn zoveel % kwijt en dat is zonde van de euri's.

Lieve groetjes en een prettige zaterdag,
Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10872
Woonplaats: velp
Za Okt 26, 2019 7:01 pm Reageer met quote

Middag,
...wel boodschappen gedaan maar geen abonnement verlengt................realiseerde mij dat je tegenwoordig een vrij groot bedrag aan parkeergeld neer moet tellen, precies weet ik het niet meer maar weet nog wel dat ik vorig jaar bij mijn verlenging behoorlijk schrok van de prijs! Geen bonnenboekje meer met 5 parkeerbonnen maar nu opgeteld bij je abonnement, geen muntje meer maar abonnement voor een toestel houden en slagboom gaat open. Dus.......................heb gewoon geen zin om voor te financieren voor het parkeren.........................ik meen dat het iets van 17,50 euro was.Komt bij dat ik het afgelopen jaar misschien 1 x geweest ben.................... weggegooid geld dus voor abonnement en parkeren. Mocht ik ooit nog de gloeiende vijf minuten krijgen om vaker Burgers te bezoeken...............schaf ik wel een nieuw abonnement aan.

Heb het idee dat ik hier momenteel alleen mijn verhaaltje(s) vertel, behalve Jacq is/wordt het hier behoorlijk stil. Jenny was hier ook zo goed als dagelijks..............helaas is zij er niet meer en laat hier ook een enorme leegte achter.
Aard en Mieke zijn om hun bekende redenen(terecht of niet terecht maar wel hun goed recht.....) eveneens niet meer hier.
Douwe en Gre..................en dan vooral Douwe komt zo af en toe even om de hoek kijken........druk, druk, druk.
Hehety is net nieuw hier op terusten dus daar kan ik weinig over melden....daar ken ik haar niet goed genoeg voor.

Al met al heb ik het idee dat welterusten aan het dood-bloeden is.........dat is jammer maar als er zo weinig animo is dan kunnen we beter de beslissing nemen om te stoppen en dit topic na jaren te sluiten Sad !

Lieve groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Zo Okt 27, 2019 10:51 am Reageer met quote

Geen welterusten, maar goedemorgen fotosite.

CC
IK hield mij terughoudend uit respect voor Jenny. Nu wordt het weer tijd om de boel op te pakken.

Ja, goed eens door je 'nutteloze' abonnementen te bladeren en op te zeggen gaat zeker je een berg geld schelen. Daar kun je leukere dingen van doen.

Gisteren, bij Intratuin, vroegen een paar gasten of het al wintertijd is? Ik zou niet weten waarom, maar ik heb je gezegd dat het vanaf vandaag weer de gewone tijd, dus wintertijd is. LaughingHoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12691
Zo Okt 27, 2019 2:39 pm Reageer met quote

Goedemorgen, ik schreef al een paar dagen eerder hier ; ik probeer het toch nog eventjes hier...geen reacties meer, dan ga ik er ook mee ophouden..Topic welterusten is lange tijd een onderdeel van mijn leven geweest....maar het moet natuurlijk geen dwang worden...Zoals je weet CC, had ik net als iedereen een emotionele week(weken) achter de rug...was ziek , en heb héle drukke werkdagen gehad...(en nog steeds)
Overigens zijn er weken/maanden geweest in het verleden dat ik alleen met Jenny hier aan de praat was...
Afijn , ik wil nog wel reageren, maar aan jullie om daar antwoord op te geven...
Het dierentuin-abonnement ...ik zelf heb die twee jaar geleden niet meer verlengd...al was ik dat jaar daarvoor wél zo vaak geweest, dat ik mijn kosten er zeker wel uit had..Maar was er gewoon even klaar mee, wat overigens niet weg neemt dat ik komend jaar wél een abonnement neem, omdat Novi in ons leven is gekomen, en zij nu de leeftijd krijgt om bewust te gaan kijken.Die zogenaamde korting heb ik er dus nu wel weer uit.Uiteraard blijf ik mijn museumkaart behouden, en mijn lidmaatschap op de dierenbescherming- en de vogelbescherming blijft uit overtuiging bestaan!Mijn "vrienden voor het openlucht-museum -kaart"vervang ik voor een Beschermerkaart voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe ...alweer om daar met Novi te gaan fietsen, wild te kijken , én het ondergronds museum Museonder , en het Kröller-Müller Museum te bezoeken....ik ga nu even lunchen, kom zo terug... Wink


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12691
Zo Okt 27, 2019 4:13 pm Reageer met quote

even reageren nog...Prachtige paddenstoelen van Hehety gezien!!
Tiny vroeg of ik afstand hield van die Schotse Hooglanders...ik wél!! Laughing Alhoewel die imposante luidruchtige bull ineens opdook via de weg.


hier zat duidelijk geen 50 meter tussen!!

zelf ben ik wel op afstand gebleven (het verhaal van Alie nog vers in het geheugen)en heb ingezoomd met mijn kleine camera(ik wilde niets zwaars meezeulen) Het zijn zo ongeveer de meest betrouwbare runderen , máár het blijven dieren....ik gruwel ook altijd van kindjes die over een hond hangen, zo'n beestje zou bij pijn maar zo in een reflex kunnen happen...dus altijd blijven uitkijken!!
Hehety, gezellig een bezoekje aan Intratuin , hier in Duiven is elk jaar een enorme kerstshow...er rijden bussen af en aan uit het hele land....ik ga binnenkort een poging wagen, maar als het te druk is, ben ik weg!! Laughing

Nog even op Jenny terugkomend, de foto die tot mijn emotionele verassing werd gebruikt op de schermen komt van mij...dochters hadden dat netjes gevraagd, ze wilden die graag privé, maar ook tijdens de uitvaart gebruiken...het deed mij erg veel toen ik de aula binnen ging, en de foto op 2 grote schermen zag..

dit is nog een foto uit mijn bestand , die ik nog graag wil delen met jullie! Love
Ik ga kijken hoe het loopt hier, als er reacties zijn is dat leuk, zo niet , dan sluit ik ook mijn bijdrage...en ga elders wat doen...al zou ik het persoonlijk leuk vinden als dit topic blijft bestaan...al zal het mij niet altijd lukken om elke dag iets te plaatsen!Ook werd er gevraagd om weer eens wat te organiseren...ik ben op dit moment gewoonweg te druk, en dat beetje spaarzame vrije tijd wat ik heb , wil ik ook graag goed benutten!!Wens iedereen een fijne dag toe, met vele geluksmomenten als het eventjes kan!!


onbewoonbaar verklaard, óf alleen voor ongenode gasten in de winter, en gaat die als het broedseizoen er aan komt weer open? Very Happy


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10872
Woonplaats: velp
Zo Okt 27, 2019 4:39 pm Reageer met quote

Laughing Laughing onbewoonbaar verklaard..................daar kunnen zelfs geen krakers naar binnen.......... Wink

Mens wat eng die bull die plots op dook op het pad. Heb nog nooit een boom beklommen maar denk dat ik bij het zien van zo'n joekel van een dier het voor de eerste keer ga doen Exclamation Exclamation

Vond het ook een heel geslaagde foto van Jenny, precies zoals Jenny was. Zelf had ik ook een geslaagde foto van Jenny, als het goed is heb ik je die gestuurd, zal ff kijken of ik hem zo vlug kan vinden:..............deze.

Oh Intratuin, moet er niet meer aan denken, mij zien ze daar niet meer. Mensen-kinderen wat een afstand moet je daar afleggen om alleen al de kerstmarkt te bekijken......................had geen benen en voeten meer ondanks dat ik hele fijne stappers aan had gedaan. Nee 1x was genoeg dat was eens maar nooit meer Rolling Eyes Exclamation

Menneke is even op de bank gekropen..............en ik ga even kijken of ik een legpuzzel kan vinden.

Lieve groetjes en nog een fijne zondag tot zo ver,
Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12691
Zo Okt 27, 2019 4:44 pm Reageer met quote

Prachtig mooie foto Tiny, ik heb deze niet van jou gekregen, maar als ik jou was zou ik m de dochters van Jenny alsnog toesturen!!Wil jij m aub nog op de mail zetten voor mij? Kiss
Puzzelen doe jij op de pc dacht ik?Wij doen het hier live op tafel...als de meiden komen halen we er wat stukjes tussen uit...zó krijgen we ze toch een beetje aan het puzzelen(zijn ze veelte druk voor tegenwoordig! Neutral )


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Zo Okt 27, 2019 5:43 pm Reageer met quote

Dat zijn zeker mooie foto's van Jenny. Je ziet echt dat ze een heel warme uitstraling had, maar ook guitige ogen. Ik ken haar niet persoonlijk, maar ik weet wel zeker dat ik het goed met haar zou hebben kunnen vinden. Laughing

Die bull ziet er wel heel lief uit, maar ik hoef hem ook niet op mijn pad tegen te komen. Ik stond meteen achter een boom.CC
Ik plaats drie keer per week legpuzzels bij de prikkers die je op je pc kunt doen. Maandag zijn er weer foto's van Douwe aan de beurt. Op mijn profiel zie je genoeg keuzes staan. Misschien ook iets voor jou. Het zijn allemaal eigen gemaakte foto's of foto's van Douwe waar ik uiteraard toestemming voor gekregen heb om te gebruiken.
Nu staat al heel de Intratuin vol met kerstspullen. Ik moest er alleen zijn om te kijken of ze nog country hoeden hebben.
Helaas, maar ze gaven mij wel tips waar je wel, waarschijnlijk, verkocht worden zoals de paardensport. Daar kreeg ik weer telefoonnummers die ik morgen ga bellen.
Omdat ik verder niets nodig had, lieten ze ons binnendoor naar de uitgang. Dat was wel netjes en scheelde een hoop geloop.


Nog een paar foto's van bij onze voordeur van 2016.

Ik sluit af.
Voor straks, welterusten. LaughingHoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


douweSuperlid
Superlid
Lid sinds: 17-11-2006
Antw.: 11404
Zo Okt 27, 2019 8:43 pm Reageer met quote

Ben weer bijgelezen. Mooie foto's kwamen er voorbij. Ben deze herfst nog amper in bos geweest met de camera, dus nog geen herfst foto's van mij.
Vanmiddag hebben we gewandeld in het centrum, was zowel koopzondag als ook living statues. Eeen paar waren juist aan het pauzeren toen we er voor bij kwamen. Dus niet alles gezien.
Deze vond ik wel grappig. Als er een kind voorbij kwam kwam ie in actie..
Maar ook hij hield op een gegeven moment ff pauze.
tzt komen er nog wel meer, ook bij de puzzels op prikbord van Hehety.

Afgelopen maandag zijn we naar Garderen geweest naar de zandsculpturen, daarvan komen deze weeg nog foto's. Zit nu op de laptop te tikken, maar met foto's bekijken enz. werk ik het liefste op de pc. En de pc staat 4 km verderop.Waar je ogen niet waren, moet je mond niet praten.
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Ma Okt 28, 2019 11:19 am Reageer met quote

Goedemorgen fotosite.

Douwe, ik kijk al uit naar je foto's.


De nieuwe puzzel staat er al, dus als jullie het willen proberen.

Ik ga aan de strijk.Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


ccSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-1-2007
Antw.: 10872
Woonplaats: velp
Ma Okt 28, 2019 1:12 pm Reageer met quote

Mogge,
verhip Douwe die man stond er dus achter.......................raar gezicht als je alleen de benen met de druiventrossen ziet.

Het mannetje op de foto waar Ferdinand Sanders op staat kan ik niet thuis brengen Henny maar dat figuur in de kooi is dat De Kip met de Gouden Eieren?

Wat puzzelen betreft ik doe het liefste puzzels met afbeeldingen uit eeuwen geleden, bijv. de gouden eeuw waar dames met grote witte pruiken en joekels van jurken op afgebeeld staan...................en ik neem aan dat jullie daar geen foto's van hebben.

Ga nu ook wat h.h.-karweitjes opknappen .....................blrk!

Lieve groetjes Tiny


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


hehetySuperlid
Superlid
Lid sinds: 6-5-2009
Antw.: 12089
Ma Okt 28, 2019 2:00 pm Reageer met quote

CC, daar heb ik ook wel puzzels van, hoor. Maar waar die nu staan...
Hier heb je een link naar al mijn puzzels. Als je even hebt blader ze maar door. Het zijn er erg veel, hoor. Laughing

https://www.jigidi.com/user/hehety

Ja, dat meisje legde gouden eieren en wist daarbij heel moeilijk te kijken.

Die man in dat gouden pak nam zijn hoed af en gaf je een handkus als je iets in zijn bakje gooide. Bij elke andere toeschouwer deed hij wel wat anders.Hoe minder dingen je bezit.
Hoe minder dingen jou bezitten.

auteur onbekend
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


jjacquelineSuperlid
Superlid
Lid sinds: 27-3-2007
Antw.: 12691
Di Okt 29, 2019 12:10 am Reageer met quote

Goedenavond. Dát zijn inderdaad heel veel puzzels hehety! Laughing
Dit is de puzzel die hier nu klaar is...
Prachtig zijn die Living Statues, die man in de wijnton was flink aan het plassen Laughing
Ik had vandaag een vrije dag,maar moest vanmiddag naar de mondhygiënist.Ik vind het niet erg, want het is een fantastische vrouw, die goed werk verricht !!Het is gelukkig weer alleraardigst in mijn mond, al blijf ik onder controle 4 maal per jaar!Naast de praktijk van tandarts en mondhygiëniste staat een oude watermolen van maar liefst 600 jaar oud.Een watermolen met de naam Van Lennepsmolen(vernoemd naar de eigenaars, die ook kasteel Biljoen bezaten)Het is een bovenslagrad, en maalde graan...tegenwoordig zit er een restaurant in
Vanmiddag heb ik een Burgers Zoo- abonnement weer gekocht , na 2 jaar zonder gezeten te hebben... Novi mag tot haar 4e jaar gratis de dierentuin in, dus we zullen er vaak een kort bezoekje brengen..daar kan ze ook heerlijk klimmen , en klauteren in de speeltuinen...ze heeft er nu de leeftijd voor!
Dus eventjes de tuin in gewandeld..in de Mangroveheel veel wenkkrabben Laughing


De mannetjes wenkkrabben zijn makkelijk te onderscheiden van de vrouwtjes, want alleen mannetjes hebben een opvallende, grote schaar.


nog zo'n engerd...de mangrove kwal Laughing Dit soort kwallen wordt in het Engels ‘upside-down jellyfish’ genoemd. Vrij vertaald: ‘ondersteboven kwallen’.
de Goudjakhalzen , is een hondachtig roofdier. Hij is dus familie van de vos en de wolf. Zijn nauwste familie zijn coyotes uit Amerika.


in de bushop de safari


de Safari Bricks (grote LEGO-dierfiguren die in Engeland zijn opgebouwd )werden weer weg gehaald...prachtig gemaakt!!...al blijft een echt wel het meest indrukwekkendstWens ik iedereen een fijne avond, ik ga nog even voor de buis kijken, daarna met mijn neus in een boek, en dan hopelijk dromenland in...morgen op pad voor een houten treinbaan ....Leuk!Leuk!! Wink Fijne avond en voor straks welterusten!!


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail


Pagina 2068 van 2073 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 2067, 2068, 2069 ... 2071, 2072, 2073  Volgende

Plaats reactie