‘Rusland plant grootste oorlog sinds 1945’
Blik op het nieuws
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39  Volgende Plaats reactie


WillemijnFSuperlid
Superlid
Lid sinds: 5-8-2016
Antw.: 5442
Za Mei 14, 2022 2:11 pm Reageer met quote

Northon schreef:
WillemijnF schreef:
Mag ik meedoen met dat feestje dan? Northon lijkt me wel een gezelligerd en jij natuurlijk ook Tympaan 😊.


Je bent van harte welkom....Tympaan geeft zijn rondjes en gaat vanaf nu sparen

Oké, maak ik er Russisch ei bij. 🥚Met een Nederlander valt niet te discussiëren. Hij heeft tot het einde toe gelijk en daalt met deze zekerheid opgewekt het graf in.
Godfried Bomans 1913-1971
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


AdvertentieTympaanSuperlid
Superlid
Lid sinds: 8-11-2008
Antw.: 29461
Za Mei 14, 2022 6:53 pm Reageer met quote

WillemijnF schreef:

Oké, maak ik er Russisch ei bij. 🥚


Foei, WillemijnF Laughing Laughing


Maar het is wel erg lekker... Very HappyFaber quisque fortunae suae
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


humorSuperlid
Superlid
Lid sinds: 14-7-2008
Antw.: 10788
Za Mei 14, 2022 6:55 pm Reageer met quote

Rusland zegt in actie te gaan komen als de Navo kernwapens en andere middelen dichter bij de grens inzet. Dit zegt de Russische minister van Buitenlandse Zaken Alexander Grushko volgens het door de staat gerunde persbureau RIA.

Dat hadden ze 20 jaar terug moeten doen toen de NAVO kruisraketten in Polen en de Baltische staten plaatsten.

Heel begrijpelijk dat Rusland zich bedreigd voelde, toen zijn voormalige satelietstaten ten prooi vielen aan de EU en Navo.En de Navo die landen gebruikten om alvast kruisraketten neer te zetten.
En niemand protesteerde....wij hebben dus voor janlul tegen de kruisraketten gedemonstreerd in de vorige eeuw....We hebben niks te willen de Navo douwt het wel door je strot.

Wat betreft toetreding tot de EU en de Navo.We kunnen het mooi brengen , zo van : Ze wilden het zelf !!!!Very Happy

Tja als je die arme landen een zak geld van miljarden voor hun neus hangt zeggen ze geen nee....lollll . Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben....Very Happy

maar owee als je niet luistert....dan pakken ze je die miljarden weer af.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hongarije-dreigt-miljarden-eu-subsidies-te-verliezen-ernstige-vermoedens-van-fraude-met-eu-geld-en-corruptie~bb58e8d5/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.startpage.com%2F

Wie had het nou over dictators? ...Onee hier noemen ze het democratie. Zo hou je het volk in gareel.....zie eigenlijk geen verschil met Rusland. Very Happy

Je hebt maar te luisteren want anders......wie zoet is krijgt lekkers , wie stout is de......onee dat mag ook niet meer...... Very Happy


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 5751
Za Mei 14, 2022 7:16 pm Reageer met quote

Wat zouden die voormalige satellietstaten die "ten prooi gevallen zijn" aan de dictatoriale EU en de gemene NAVO die miljarden subsidie opdringt (foei foei foei!) graag weer terug willen naar die goede oude tijd onder de vleugels van de Sovjet Unie toen men nog een vrij burger was en in grote welvaart leefde vergeleken met nu!

Wat zou men graag onder dat afschuwelijke juk van de EU en van die afschuwelijke NAVO die de daartoe toegetreden landen van beschermende wapens voorziet uit willen komen. Finland en Zweden moeten er ook niet aan dénken zo dom te zijn. Kom, ik zal ook eens een smiley plaatsen Laughing

Quote:
Hongarije dreigt miljarden EU-subsidies te verliezen, ernstige vermoedens van fraude met EU-geld en corruptie.

De nieuwe rechtsstaattoets kwam er eind 2020 omdat de bestaande maatregelen tegen fraude met EU-geld tekortschieten. Het irriteerde sommige EU-leiders, het Europees Parlement en burgers al jaren dat Hongarije en Polen een loopje nemen met de EU-uitgangspunten voor democratie maar ondertussen wel grote ontvangers van EU-geld zijn. Het Europees Hof van Justitie zette in februari dit jaar het licht op groen voor de nieuwe subsidietoets, door de bezwaren ertegen van Warschau en Boedapest van tafel te vegen.

De brief die de Commissie woensdag naar Boedapest stuurde, liegt er volgens betrokken ambtenaren niet om. Het is een lange lijst met ‘bewijzen en zware vermoedens’ van misstanden met EU-geld: vriendjespolitiek bij de aanbesteding van met EU-subsidie gefinancierde projecten; gebrekkige controle op de besteding van EU-geld; fraude en corruptie; tegenwerking bij de vervolging van misbruik van het EU-budget; alsook het ontbreken van antifraudebeleid.Wat verschrikkelijk onrechtvaardig! Je geeft een bij de EU aangesloten land subsidie om zus-en-zo daarmee te doen, en de gedeelde democratische waarden in stand te houden, maar een EU lidmaatschap en de vele miljarden subsidies die een land vraagt en/of krijgt zou natuurlijk aan geen enkele regel gebonden moeten zijn, en al helemaal niet aan de naleving van democratische waarden, gewoon volledig vrijblijvend moet het zijn dus als Victor Orban 40 miljard landbouwsubsidie krijgt mag hij er natuurlijk best een paleis voor laten bouwen anders zijn we als EU hartstikke dictatoriaal bezig!'Hate is never right, and love is never wrong.'

Roman Kent
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


humorSuperlid
Superlid
Lid sinds: 14-7-2008
Antw.: 10788
Za Mei 14, 2022 7:54 pm Reageer met quote

NicolaasP schreef:
Wat zouden die voormalige satellietstaten die "ten prooi gevallen zijn" aan de dictatoriale EU en de gemene NAVO die miljarden subsidie opdringt (foei foei foei!) graag weer terug willen naar die goede oude tijd onder de vleugels van de Sovjet Unie toen men nog een vrij burger was en in grote welvaart leefde vergeleken met nu!


Je begrijpt precies wat ik bedoel Klaas.Very Happy
Die miljarden heeft die arme landen over de streep getrokken .
Wie wil nou armoe.
Ze hadden zich ook zelf kunnen ontwikkelen (al of niet met hulp)
Maar nu hebben ze wederom hun vrijheid opgegeven, maar nu voor geld.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 5751
Zo Mei 15, 2022 10:09 am Reageer met quote

Ze hebben de vrijheid uit de EU te stappen zoals de UK deed, en ook de vrijheid het NAVO lidmaatschap op te zeggen.
Ze, cq de elites van deze landen, hebben echter NIET de vrijheid miljardensubsidies wij EU lidstaten met zijn allen opbrengen te gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor ze bestemd waren, noch hebben zij, opnieuw de elites van deze landen, de vrijheid de door de EU staten gedeelde democratische waarden met voeten te treden. Wanneer mensen met een andere dan de dominante seksuele geaardheid gediscrimineerd worden door de overheid van een land dat tot de EU is toegetreden is dat bv het geval.
Gelúkkig bestaan daar sancties op wanneer een land bij de EU is aangesloten. Zo'n land, zo'n regering, zo'n beleid waardoor minderheden gediscrimineerd worden en haat jegens deze minderheidsgroepen wordt aangewakkerd willen wij als gezamenlijke EU landen uiteraard niet ondersteunen met miljardensubsidies die in onze landen opgebracht moeten worden. Het is een volkomen vanzelfsprekende zaak. Misschien is een plaatje nog wat duidelijker:


'Hate is never right, and love is never wrong.'

Roman Kent
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 5751
Zo Mei 15, 2022 10:18 am Reageer met quote

Nu een uitgebreid citaat uit een in delen gepubliceerde analyse van Roel van Duyn inzake de Oekraïne woedende oorlog op facebook. Het zal niet te vermijden zijn dat de reacties hierop over de schrijver zullen gaan, maar probéér je reactie, lieve forumdeelnemers, zoveel mogelijk over het geschrevene te laten gaan, dat zal stellig een stuk zinvoller zijn in een topic over de huidige oorlog die Rusland in Oekraïne voert

Quote:
(...)(...)(...)Er zijn vanuit de NATO-landen twee verschillende militaire strategieën geformuleerd.
De ene is de Amerikaanse. Biden en zijn defensieminister Lloyd Austin zeggen dat Oekraïne DEZE OORLOG MOET WINNEN. Austin zei onlangs: ‘Oekraïne kan deze oorlog winnen als zij de juiste uitrusting en de juiste ondersteuning hebben’. Hij heeft daaraan al verschillende malen toegevoegd dat ‘Rusland militair zó verzwakt moet worden dat het onmogelijk weer zulke oorlogen kan voeren.’
De andere is van de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz, die, bescheidener, benadrukt dat Rusland DEZE OORLOG NIET MAG WINNEN.
Praktisch zou het verschil kunnen zijn dat Duitsland over een paar maanden Zelenski zal afraden om te proberen de Krim of de republiekjes Donjetzk en Loehansk te heroveren. Terwijl de Amerikanen, gesteund door de Britten, Oekraïne daartoe zelfs aanmoedigen, zodra deze mogelijkheid in zicht komt. Met het doel dat Rusland dan militair zal doodbloeden, op het slagveld en op de Zwarte Zee.
TACTISCHE ATOOMBOM
Moet Oekraïne afzien van de tegenaanval wanneer de oorlog er voor hen beter uitziet, als Poetin concreter gaat dreigen met de atoombom?
Het antwoord op deze vraag wordt urgenter op het moment dat hij beveelt de bom schietklaar te posteren op een raket, eventueel aan boord van een schip of vliegtuig.
Dat is het dilemma zodra Oekraïne met behulp van nieuwe, westerse wapens er mogelijk over een tijd in zal slagen de agressor terug te dringen en het Oekraïense leger vervolgens de bezetters van de Krim wil verjagen.
‘Ons heilige vaderland is in onmiddellijk gevaar!’ zal Poetin dan roepen. Met de rug tegen de muur zou hij grijpen daar de Russische krijgsdoctrine, die leert dat je in dat geval gebruik mag maken van het nucleair zwaard. Hij zou een ‘tactisch atoomwapen kunnen laten exploderen, ergens op Oekraïne.
Hetzelfde kan gebeuren als het Oekraïense leger zo brutaal is om zijn rechtmatige posities in het oosten van de Donbas weer in te nemen. Ook als Poetin die gebieden inmiddels tot Russisch grondgebied heeft laten verklaren.
ATOOMAFVAL WAAIT NAAR RUSLAND
Hoever moeten we gaan?
Poetin, aan wiens geestelijk evenwicht toch al getwijfeld mag worden, kan in paniek raken als hij zich realiseert dat hij met zijn ‘speciale operatie’ Rusland niets dan verlies heeft gebracht. Een verlies dat zich ook met nog meer propaganda niet meer laat verkopen aan het Russische volk. Als hij de dreiging van een coup, vanuit zijn leger of geheime dienst, boven zijn hoofd voelt.
Een hindernis die Poetin moet nemen om de Bom werkelijk te laten afgaan, vormen zijn generaals en ondergeschikten, die het bevel daadwerkelijk ten uitvoer moeten brengen.
We hebben gezien hoe in de Cubacrisis een ondercommandant die de Sovjetraketten naar Cuba moest brengen, de wereld voor een kernoorlog heeft behoed.
Ook aan Amerikaanse zijde is zoiets al voorgevallen. Toen Richard Nixon in het laatste stadium van de Vietnamoorlog radeloos naar het atoomwapen wilde grijpen hebben zijn militaire medewerkers hem uitgelegd dat hij daarmee zichzelf tot de meest gestoorde man van de wereld zou maken en is het feest niet doorgegaan.
Kan de dictator de Bom zomaar laten exploderen zonder dat dit hemzelf ernstig schaadt?
Ik zie niet goed waar hij die paddenstoel zou kunnen laten opstijgen zonder dat de wind de radioactieve fall-out naar Rusland of bondgenoot Belarus zou blazen. De wind komt in Oekraïne overheersend uit het zuiden of westen.
Een klein Bommetje dan maar?
Het Russische leger beschikt over ‘tactische’ kernwapens die ‘maar’ 10 of 20 procent van de explosieve kracht van de Hiroshima-bom hebben. Ook dat is altijd nog genoeg voor tienduizenden doden, gewonden en toekomstige kankergezwellen, deels in zijn eigen land.
Als derde obstakel is er voor Poetin het levensgrote gevaar waaraan hij zich blootstelt: dat de Amerikanen het gebruik van de atoombom zullen beantwoorden met hetzelfde wapen. Dat hebben zij al fijntjes aangekondigd (‘response in kind’).
GEEN VERSCHIL
De kans dat Poetins atoomdreiging werkelijk wordt uitgevoerd is dus heel klein. Al moeten Oekraïne en haar bondgenoten er rekening mee houden dat het niet uitgesloten is, dat de psychopaat op het puntje van zijn waanzin toch een atoombom zal proberen te laten ontploffen.
Mij lijkt dat deze beide westerse strategieën gemeen hebben dat de kans dat Poetin atoomgeweld kan laten losbranden minimaal is.
Ook als hij, zoals Duitsland wil, de oorlog ‘niet wint’ en per saldo slechts minimale terreinwinst boekt, zal hij dit opvatten als verlies. Al deze ellende voor Ruslands economie, geïsoleerd in de wereld, voor hooguit wat kilometers land? Dit vooruitzicht moet een nachtmerrie voor hem zijn. En het kan ook dan evengoed in zijn hoofd opkomen de atoombom in stelling te brengen.
‘De kunst is’ zegt Ton Middendorp oud-commandant der Strijdkrachten en blijkbaar een aanhanger van de Duitse strategie, ‘hem de grenzen van zijn mogelijkheden te laten voelen, zonder hem met de rug tegen de muur te zetten.’
Maar dat is onmogelijk, want wij kunnen Poetins emoties niet beheersen, hij is geen rationeel wezen.
Belediging van zijn grootheidswaanzin, wraaklust, angst, al die gevoelens zijn bij de machtswellusteling ruimschoots aanwezig en kunnen hyper worden zodra hij onwelgevallige grenzen voelt.
Een gefrustreerde dictator is een onvermijdelijk risico.
‘Das ist ein Beféééé…hl!’ schuimbekte Hitler in zijn bunker tegen zijn generaals zonder legers, toen hij in zijn laatste dagen hen het onmogelijke bevel gaf de vijand terug te slaan. En hij had graag een atoombom bij de hand gehad.
MEP ZE ERUIT!
In hoeverre kan de militaire anti-Poetin strategie zich met succes aan het theoretische gevaar van Poetins Bom aanpassen?
Half of helemaal capituleren? Ja, dan gooit meneer geen atoombom, maar dat is het laffe antwoord.
Een echt antwoord op deze belangrijke vraag is er niet, want de dreiging van de atoombom maakt geen wezenlijk verschil ten aanzien van de twee strategieën. We hebben de op hol geslagen dictator niet in de hand.
Waarom zou Europa dan niet de Amerikaanse lijn volgen? Het Poetin regime militair zo verzwakken dat het geen oorlog meer kan voeren.
Door deze strategie zal de kans op een binnenlandse opstand in Rusland des te groter worden: zoals die uitbraken na de verloren oorlog tegen Japan in 1904 of na de Eerste Wereldoorlog, die Rusland militair reddeloos achterliet, of de hopeloze oorlog in Afghanistan, die gevolgd werd door de val van de Sovjet-Unie.
(...)(...)(...)


Zijn er grote gaten te schieten in deze uiteenzetting met een min of meer retorische vraag op het eind? Wie wil hier op ingaan'Hate is never right, and love is never wrong.'

Roman Kent
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


humorSuperlid
Superlid
Lid sinds: 14-7-2008
Antw.: 10788
Zo Mei 15, 2022 12:24 pm Reageer met quote

Allemaal kletskoek Very Happy

Ga eerst je mond maar eens spoelen, voor wat je op ander topic uitgebraakt hebt.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


NorthonNieuwe bezoeker
Nieuwe bezoeker
Lid sinds: 10-8-2007
Antw.: 6
Zo Mei 15, 2022 1:20 pm Reageer met quote

Quote:
[quote="humor"]Allemaal kletskoek Very Happy

Ik ben benieuwd wat jij kletskoek noemt. Verklaar je nader!!


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


humorSuperlid
Superlid
Lid sinds: 14-7-2008
Antw.: 10788
Zo Mei 15, 2022 6:07 pm Reageer met quote

Quote:
Russische aanval op de Azovstalfabriek in Marioepol.Ⓒ ANP
„De hel is naar de aarde gekomen. Naar Azovstal”, schreef adviseur Petro Androesjtsjenko bij een video van de aanval. Daarop is ook artillerievuur te zien, maar Russische aanval op de Azovstalfabriek in Marioepol.Ⓒ ANP
„De hel is naar de aarde gekomen. Naar Azovstal”, schreef adviseur Petro Androesjtsjenko bij een video van de aanval. Daarop is ook artillerievuur te zien, maar de echtheid van de beelden kon niet onafhankelijk worden geverifieerd..

bron telegraaf

Valt mij op dat er regelmatig bij het nieuws over de oorlog staat : " de echtheid van de beelden kon niet onafhankelijk worden geverifieerd."

Daar bekruipt mij altijd het gevoel dat we worden belazerd met nepnieuws of verzonnen nieuws voor stemmingmakerij.
Mocht het later uitkomen dat het niet klopt kunnen ze altijd nog hun handen in onschuld wassen met die zin.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


WillemijnFSuperlid
Superlid
Lid sinds: 5-8-2016
Antw.: 5442
Zo Mei 15, 2022 6:17 pm Reageer met quote

humor schreef:
Quote:
Russische aanval op de Azovstalfabriek in Marioepol.Ⓒ ANP
„De hel is naar de aarde gekomen. Naar Azovstal”, schreef adviseur Petro Androesjtsjenko bij een video van de aanval. Daarop is ook artillerievuur te zien, maar Russische aanval op de Azovstalfabriek in Marioepol.Ⓒ ANP
„De hel is naar de aarde gekomen. Naar Azovstal”, schreef adviseur Petro Androesjtsjenko bij een video van de aanval. Daarop is ook artillerievuur te zien, maar de echtheid van de beelden kon niet onafhankelijk worden geverifieerd..

bron telegraaf

Valt mij op dat er regelmatig bij het nieuws over de oorlog staat : " de echtheid van de beelden kon niet onafhankelijk worden geverifieerd."

Daar bekruipt mij altijd het gevoel dat we worden belazerd met nepnieuws of verzonnen nieuws voor stemmingmakerij.
Mocht het later uitkomen dat het niet klopt kunnen ze altijd nog hun handen in onschuld wassen met die zin.

Hét verschil tussen de msm en de sites die nepnieuws verspreiden is juist het voorbehoud dat wordt gemaakt mbt de juistheid van het bericht als het niet volledig kan worden geverifieerd. Heb je dat blckbx of zo weleens zien doen? Die verkopen leugens alsof het de waarheid is. Maar ja, daar kom je dan na eigen onderzoek ook achter, mocht je prijs stellen op de waarheid. En is het laatste het geval, dan blijf je er verder weg.
En ik denk ook niet dat de Russische Staatsomroep een voorbehoud maakt mbt wat ze berichten.

Maarre.. nu dat kletskoek van je. Ik neem aan dat jij in staat bent tot een beargumenteerde verklaring... alhoewel.Met een Nederlander valt niet te discussiëren. Hij heeft tot het einde toe gelijk en daalt met deze zekerheid opgewekt het graf in.
Godfried Bomans 1913-1971
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


humorSuperlid
Superlid
Lid sinds: 14-7-2008
Antw.: 10788
Ma Mei 16, 2022 11:39 pm Reageer met quote

Erdogan: geen goedkeuring voor NAVO-toetreding Zweden en Finland

ISTANBUL - Turkije is niet van plan zijn goedkeuring te verlenen aan een eventuele toetreding tot de NAVO van Zweden en Finland, zegt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.

Erdogan laat echter weten dat zowel Zweedse als Finse delegaties zich die moeite kunnen besparen: hij zal geen toestemming verlenen zolang de twee Scandinavische landen onderdak blijven bieden aan PKK-leden. Secretaris-generaal Jens Stoltenberg heeft er desalniettemin vertrouwen in dat hij de zorgen van Turkije weg kan nemen en verwacht niet dat het NAVO-lidmaatschap vertraging op zal lopen.


Bij elke NAVO-toetreding van een land moeten alle andere leden hun toestemming verlenen zonder uitzondering.
Dat gaat hem dus niet worden.

Navo kennende zal die zich in allerlei bochten wringen om dit er alsnog (democratisch of dictatoriaal) door te duwen, met of zonder het veto van Turkije.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


nandes57Stamgast
Stamgast
Lid sinds: 18-11-2018
Antw.: 986
Di Mei 17, 2022 12:49 am Reageer met quote

het is nogal eenvoudig om te zeggen land x moet dit of dat naar uj ben er van overtuigd dt er veel te weinig kennis onder ons is om dar echt iets zinnigs over te zeggen.

het is geen rekensommetje waarbij 1 en 1 2 is


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


TympaanSuperlid
Superlid
Lid sinds: 8-11-2008
Antw.: 29461
Di Mei 17, 2022 11:08 am Reageer met quote

Eigenlijk zou dat idiote systeem van dat vetorecht eens moeten worden afgeschaft. Het is te idioot voor woorden dat één land, een land notabene dat zelf de mensenrechten niet bepaald hoog in het vaandel heeft staan, het recht van een ander land dat lid wil worden van de NAVO, zomaar even kan blokkeren.

Ik vind dat een absoluut nulpunt binnen de westerse democratie en maakt het hele democratische gebeuren tot een farce.Faber quisque fortunae suae
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


humorSuperlid
Superlid
Lid sinds: 14-7-2008
Antw.: 10788
Di Mei 17, 2022 12:00 pm Reageer met quote

Het is natuurlijk ee totale vernedering voor de NAVO dat Erdogin dwarsligt.

Maar regels zijn regels : Als 1 lidstaat tegen is gaat het niet door.

Dat zijn hun eigen regels, zal best zuur zijn, maar zij bedenken vast wel iets om hem over te halen.

Voor het blok zetten bijvoorbeeld of Turkije uit de NAVO gooien.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 5751
Di Mei 17, 2022 9:52 pm Reageer met quote

brekend

Quote:
Experte im russischen TV: "Situation wird sich für uns eindeutig verschlechtern"

"So ungern wir das auch zugeben, aber praktisch die ganze Welt ist gegen uns“, räumt der pensionierte russische Oberst Mikhail Chodaryonok live im russischen Staatsfernsehen ein.

Ungewöhnlich offen - und pessimistisch - äußerte sich ein pensionierter Oberst und Militäranalytiker am Montag live im russischen Staatsfernsehen zum Kriegsverlauf und der aktuellen militärischen Lage der russischen Truppen. In einer Talkshow des Senders „Rossija 1" räumte Mikhail Chodaryonok bei einer Podiumsdiskussion ein: „Die Situation wird sich für uns eindeutig verschlechtern“.

https://www.diepresse.com/6140589/experte-im-russischen-tv-situation-wird-sich-fuer-uns-eindeutig-verschlechtern

Telegraaf brengt dit bericht ook maar achter een betaalmuur, daarom de Duitse versie hier geciteerd

Op de staatstelevisie wordt dus onomwonden door een expert verklaard dat de oorlog in Oekraïne onmogelijk gewonnen kan worden, dat het al geleden echec alleen nog erger zal worden wanneer de oorlog nog langer voortgezet wordt'Hate is never right, and love is never wrong.'

Roman Kent
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 5751
Wo Mei 18, 2022 3:32 pm Reageer met quote

up


'Hate is never right, and love is never wrong.'

Roman Kent
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


WillemijnFSuperlid
Superlid
Lid sinds: 5-8-2016
Antw.: 5442
Wo Mei 18, 2022 3:41 pm Reageer met quote

Ik heb het inmiddels ook gelezen in Trouw en het is inderdaad opmerkelijk, deze kritiek van binnenuit. De gasten in de tvshow waren er erg ongemakkelijk onder las ik.

Ook de zinsnede:" We moeten stoppen met het innemen van informatieve kalmeringsmiddelen" waarmee hij doelt op de onjuiste informatie over het lage moreel van de Oekraiense troepen, baart opzien
Het schijnt te passen in de steeds groter en luider wordende groep critici. Zou dit toch het begin van het einde van Poetin inluiden?Met een Nederlander valt niet te discussiëren. Hij heeft tot het einde toe gelijk en daalt met deze zekerheid opgewekt het graf in.
Godfried Bomans 1913-1971
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


dagmar57Superlid
Superlid
Lid sinds: 25-3-2017
Antw.: 3602
Wo Mei 18, 2022 8:19 pm Reageer met quote

Tympaan schreef:
Eigenlijk zou dat idiote systeem van dat vetorecht eens moeten worden afgeschaft.


Helemaal mee eens, geldt trouwens ook voor vetorecht in de VN.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


humorSuperlid
Superlid
Lid sinds: 14-7-2008
Antw.: 10788
Wo Mei 18, 2022 8:58 pm Reageer met quote

NicolaasP schreef:
up


Je bedoelt 7 ??

Zit je nu alweer reklame te maken?? Very Happy


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Pagina 36 van 39 Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39  Volgende

Plaats reactie