Wat is Musk van plan met zijn twitter...
Blik op het nieuws
Ga naar pagina 1, 2  Volgende Plaats reactie


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 6431
Zo Okt 30, 2022 8:36 pm Reageer met quote

Het artikel waarin beweerd wordt dat Paul Pelosi een homoseksuele escort in huis had met wie hij ruzie kreeg waar Musk naar verwijst in zijn reactie op Hillary Clinton: smobserved.com/story

Meer accurate en verifieerbare info over David Depape vinden we op CNN:
Quote:
(...)(...)(...)Last year, David DePape posted links on his Facebook page to multiple videos produced by My Pillow CEO Mike Lindell falsely alleging that the 2020 election was stolen. Other posts included transphobic images and linked to websites claiming Covid vaccines were deadly. “The death rates being promoted are what ever ‘THEY’ want to be promoted as the death rate,” one post read.

DePape also posted links to YouTube videos with titles like “Democrat FARCE Commission to Investigate January 6th Capitol Riot COLLAPSES in Congress!!!” and “Global Elites Plan To Take Control Of YOUR Money! (Revealed)”

Google vertaling:
Vorig jaar plaatste David DePape links op zijn Facebook-pagina naar meerdere video's geproduceerd door Mike Lindell, CEO van My Pillow, die ten onrechte beweerde dat de verkiezingen van 2020 waren gestolen. Andere berichten bevatten transfobe afbeeldingen en links naar websites die beweerden dat Covid-vaccins dodelijk waren. "De sterftecijfers die worden gepromoot, zijn wat ooit 'ZE' willen worden gepromoot als het sterftecijfer", las een bericht.

DePape plaatste ook links naar YouTube-video's met titels als "Democraat FARCE Commission to Investigate 6 januari Capitol Riot COLLAPSES in Congress!!!" en “Wereldwijde elites zijn van plan om de controle over UW geld te nemen! (Onthuld)"

https://edition.cnn.com/2022/10/28/politics/pelosi-attack-suspect-conspiracy-theories-invs/index.html

Niet zo heel vreemd dus dat hij Nancy Pelosi koud wilde maken (zie ook de rest van het artikel over de verwarde staat waarin deze figuur al lange tijd verkeerde)


Commentaar van Amerika-kenner Kirsten Verdel:

Quote:
Elon Musk begint in zijn eerste week als baas van Twitter doodleuk met een samenzweringstheorie over de aanslag op Pelosi en linkt daarbij naar een medium dat eerder berichtte dat Hillary dood was en was vervangen door een dubbelganger.


Een "heel lieve jongen" noemde Trump Musk gister of eergister (er evenwel voor bedankend op twitter terug te komen).
Quote:
"“I am very happy that Twitter is now in sane hands, and will no longer be run by Radical Left Lunatics and Maniacs that truly hate our country,” Trump wrote on his Truth Social account, a Twitter-like platform run by the Trump Media & Technology Group."

"Ik ben erg blij dat Twitter nu in gezonde handen is en niet langer zal worden gerund door Radical Left Lunatics en Maniacs die ons land echt haten", schreef Trump op zijn Truth Social-account, een Twitter-achtig platform dat wordt beheerd door de Trump Media & Technologie Groep.

https://www.cnbc.com/2022/10/28/trump-says-twitter-is-now-in-sane-hands-with-musk.html

Musk wil met Trump, Qanon, de Proud Boys, en de andere bendes rechtsextremistische complotdenkers de strijd aanbinden tegen de Democraten nu vlak voor de tussentijdse verkiezingen aldaar?'Hate is never right, and love is never wrong.'

Roman Kent
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


AdvertentiePien2022Superlid
Superlid
Lid sinds: 24-8-2022
Antw.: 1050
Zo Okt 30, 2022 10:16 pm Reageer met quote

We gaan het meemaken NIcolaas. Ik weet niet wat Musk van plan is met twitter. Maar er is meer als twitter.

VAndaag zag ik deze tweet langs komen
https://mobile.twitter.com/sylviabalguid/status/1586675474851323904

waar gevraagd werd of iemand al op Mastodon te vinden is. ik heb Mastodon gegoogeld en wie weet gaan mensen uitwijken, er is dus een alternatief. Tijdens mijn "klein onderzoekje" las ik dat Mastodon inmiddels sinds de bekendmaking dat Musk twitter gaat overnemen, Mastodon enorm gegroeid is.

Als Musk niet voorzichtig is met zijn twitter, dan loopt het leeg en heeft hij een kat in de zak gekocht en kan hij met alle complot theorie denkers gezellig verder babbelen.

Musk twitterde vandaag , dat er nog niets veranderd is aan twitter. De 1ste dag heeft hij het management ontslagen waaronder (ik ben zo slecht in namen) de vrouw die de wantoestanden van Trump had aangeklaagd en op alle fronten bleek dit waar te zijn. Musk geeft aan, dat hij dit gedaan heeft omdat hij "let fly the bird", dus de vogel wil laten vliegen.
Ik weet niet wat dit betekent. Hij wil in ieder geval een nieuw management dat het vrije woord laat gaan.

Betekent dit dat allerlei wappie verhalen volledig de vrije hand krijgen? Dat alle riool troep er mag zijn? Zo ja, dan heeft hij in no time een kat in de zak gekocht daar mensen massaal twitter zullen gaan verlaten.

Ik hoop in elk geval dat Twitter nog een tijd doet wat het deed, al was het alleen maar voor Oekraïne oorlog want defensie, Zelensky en alle anderen die er toe doen in Oekraïne, kunnen nooit vertrekken daar ze die satelliet van Musk te hard nodig hebben. Het risico dat hij dan de stekker eruit trekt is daarvoor te groot. Dus het is wel spannend vind ik zelf. Jij blijkbaar ook.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 6431
Ma Okt 31, 2022 12:51 pm Reageer met quote

Mastodon zou misschien sympathieker kunnen zijn, men beweert dat, maar voorlopig hou ik het op twitter, het gaat mij niet zozeer om het klimaat maar om het meest leidinggevende/invloedrijke kanaal en dat is op dit moment twitter nog steeds denk ik.

Twitter is voor mij een soort maatschappelijke-politieke thermometer. Reacties lezen van anderen, van lieden die soms algemeen erg belangrijk gevonden worden en lieden die ik in ieder geval zelf heel hoog heb zitten. Dat zijn bv Kirsten Verdell, Myrthe Hilkens, Sander Schimmelpenninck, Arjan Noorlander, Robert van den Noordaa, Stella Bergsma en nog enkele anderen wier naam me op dit moment ontvallen is. Hun meningen en reacties zijn voor mij op twitter vaak een verademing, een bron van inspiratie.

Welke rol speelt twitter voor jou Pien?

Musk heeft zijn hierboven afgebeelde tweet inmiddels verwijderd. Hij heeft zichzelf gecensureerd, deze vrije vogel op zijn vogelvrije twitter.
Fascinerend.'Hate is never right, and love is never wrong.'

Roman Kent
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


Pien2022Superlid
Superlid
Lid sinds: 24-8-2022
Antw.: 1050
Ma Okt 31, 2022 2:48 pm Reageer met quote

Inderdaad is twitter een maatschappelijke politieke barometer. Mee eens. Ik ben alleen op twitter om de Russische oorlog in Oekraïne te volgen. Ik volg Zelensky, Biden, Defensie of Ukraïne en wat leden daarvan, de president in ballingschap van Belarus, Reuter, Nexta, Cedric Mas, Bouwmeester, Yusibov, een vriend Pierre en enkele anderen zoals een cabaretier die zich zelf Poetin noemt en elke dag iets geweldigs grappig plaats en altijd begint in de trant van "this is the ..... day of my 3 day war" en dan vertelt wtat hij die dag gedaan heeft (blooper) en dan eindigt met "as I am a main strategist". Lachen hoort erbij en die gast heeft ongekend veel volgers.

Ik gebruik twitter als nieuws- en feiten vergaring en hou het heel klein. Door gebruik te maken van de algoritmes krijg ik voorgeschoteld wat ik zoek.

Dus ik zie veel langs komen als het gaat om kritiek op Baudet, maar ik lees het wel maar like het niet. Zo ook met ander nieuws.

Zelf plaats ik zelden of nooit berichten, daar ik een "nobody" ben en ik het alleen maar als vervuiling beleef van twitter en als ik iets plaats is het positief en bemoedigend. Ik heb te weinig kennis om zaken te interpreteren en daar heb ik anderen voor nodig. Mensen die er flink voor geleerd hebben zijn er volop.

Wat ik ook doe, is hartjes uitdelen (15 minuten per dag) aan al die Oekraïense mensen die zijn overleden. Dat doe ik heel bewust daar al die mensen veelal nog ouders hebben cq kinderen en andere nabestaanden. Die lieve dode mensen doen er toe voor mij en dat wil ik die ouders laten weten. Ik zend alle Russische overleden mensen die langs komen een hartje vanuit gedachten naar ze maar ik geef het hartje niet fysiek hoe rot ik al die Russische doden vind. Dat wordt me gewoon te ingewikkeld want ik ben partij en dat is Oekraïne natuurlijk.

Twitter is ook een riool. En daar blijf ik ver bij weg. Zelfs mensen die het riool als het ware bloot leggen, zal ik niet liken, daar het riool dan vanzelf mijn kant op komt.

Ik ga pas naar Mastodon als een van de belangrijke mensen die ik volg vertrekt op twitter. En dan doe ik én / én. Totdat iedereen die ik volg vertrokken is op twitter.

Als het om Musk gaat, denk ik dat hij er verstandig aan doet om zijn investering te beschermen en dat kan alleen maar als hij niet twitter een politiek gezicht gaat geven, maar het wat laat zoals het nu gaat. Anders zal hij erg veel geld snel kunnen verliezen. Wellicht dat hij dat zelf ook door heeft.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


dagmar57Superlid
Superlid
Lid sinds: 25-3-2017
Antw.: 4210
Ma Okt 31, 2022 3:28 pm Reageer met quote

Ik zit niet op twitter dus kan niet uit eigen ervaring meepraten.
Wel hoorde ik al een paar keer door deskundigen langskomen op tv, dat de invloed van Twitter aan het afnemen is en dat het wel eens zou kunnen dat Musk eigenlijk een zak in de zak heeft gekocht.
Het gebruikers aantal neemt af en daar mee ook de investeerders en de vraag gaat zijn of met de overname door Musk er geen site ontstaat waar mensen niet meer aan bij willen dragen.
De toekomst zal het leren.

Ik vind Twitter zeker ook geen politieke barometer, ik vind het geen graadmeter over hoe de zaken er voor staan.
Daarvoor hebben we de gewone onafhankelijke nieuwssites.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Pien2022Superlid
Superlid
Lid sinds: 24-8-2022
Antw.: 1050
Ma Okt 31, 2022 4:24 pm Reageer met quote

Quote:
Ik vind Twitter zeker ook geen politieke barometer, ik vind het geen graadmeter over hoe de zaken er voor staan.
Daarvoor hebben we de gewone onafhankelijke nieuwssites.


De gewone onafhankelijke nieuwssites geven zo objectief mogelijk het nieuws. Daar zijn ze voor.
Op twitter zie je de reacties en dat is zeker interessant en geeft een sfeer van wat leeft in de samenleving weer als een soort politieke barometer.

Als het gaat om het echte meten is weten, daarvoor hebben we de bureaus die van alles meten in onze samenleving en veel mensen daarop bevragen en weten hoe cijfers de interpreteren (CBS bv en anderen). Die barometer is vrij nauwkeurig over van alles en nog wat.

Die kat in de zak daar ben ik van overtuigd dat dat klopt.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


dagmar57Superlid
Superlid
Lid sinds: 25-3-2017
Antw.: 4210
Ma Okt 31, 2022 4:40 pm Reageer met quote

Pien2022 schreef:

De gewone onafhankelijke nieuwssites geven zo objectief mogelijk het nieuws. Daar zijn ze voor.
Op twitter zie je de reacties en dat is zeker interessant en geeft een sfeer van wat leeft in de samenleving weer als een soort politieke barometer.


Juist die reacties op Twitter baren me ernstige zorgen, die polariseren nogal naar mijn idee.
Voor mij persoonlijk is het helemaal geen weergave van wat leeft in de samenleving, het is meer een soort afvalputje waar iedereen maar zijn ongenuanceerde ongezouten mening dumpt.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


redoneSuperlid
Superlid
Lid sinds: 19-10-2006
Antw.: 5976
Ma Okt 31, 2022 5:05 pm Reageer met quote

Als ik hoor en lees wat er op twitter geschreven wordt, dan geloof ik niet dat ik iets mis, een hoop mensen krijgen bagger over zich heen, je moet dan sterk zijn om daar tegen te kunnen !
Ik heb dus geen twitter LaughingMijn mening vorm ik zelf!
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage


Pien2022Superlid
Superlid
Lid sinds: 24-8-2022
Antw.: 1050
Ma Okt 31, 2022 5:32 pm Reageer met quote

dagmar57 schreef:
Pien2022 schreef:

De gewone onafhankelijke nieuwssites geven zo objectief mogelijk het nieuws. Daar zijn ze voor.
Op twitter zie je de reacties en dat is zeker interessant en geeft een sfeer van wat leeft in de samenleving weer als een soort politieke barometer.


Juist die reacties op Twitter baren me ernstige zorgen, die polariseren nogal naar mijn idee.
Voor mij persoonlijk is het helemaal geen weergave van wat leeft in de samenleving, het is meer een soort afvalputje waar iedereen maar zijn ongenuanceerde ongezouten mening dumpt.


HEt is duidelijk dat je niet op twitter komt. Ik lees nooit reacties of vrijwel nooit. Heel veel mensen blokken reacties. Met name die mensen die echt wetenschappelijk onderbouwd een verhaal hebben. Je kunt niet alleen trollen blokken, je kunt dus ook reacties blokken en je kunt een tweet lezen en je moet die tweet aanklikken om de reacties er op te lezen.

Wil jij trollen dan ga je trollen. Wil je trol nieuws dan ga je trol nieuws lezen. Wil je zoals ik zeer veel weten over de oorlog van Rusland jegens Ukraïne, dan lees je die mensen en overheden die wat te zeggen hebben. (En Gretchen bekijk ik heel af en toe. "Gretchen" is een vrouw die ik Gretchen noem en die spreekbuis van het Kremlin die werkelijk elke avond de meest vreselijke dingen in de huiskamers van de mensen in Rusland slingert".)

Ik plaats dus zelf nooit wat en voor mij is Twitter zeer leerzaam.

Redone, klopt. Veel mensen blokken daarom tegenwoordig de mogelijkheden om op ze te reageren. Sommige krijgen zo'n trollenleger achter zich aan (bv die van Ranst uit België en een zekere Marit die veel schrijft over Rusland en Forum voor Democratie in het verlengde daarvan) dat zij blokken tijdelijk of voorgoed.
Dus je bepaalt zelf hoe je aanwezig bent en wat je wel of niet wil. Bv Derk Sauer die wordt voor alles en nog wat uitgemaakt (heb 2x gelezen) en die kijkt daar volgens mij glad niet naar. Ik vond het te afschuwelijk, maar hij kan het blokken.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


dagmar57Superlid
Superlid
Lid sinds: 25-3-2017
Antw.: 4210
Di Nov 01, 2022 3:02 pm Reageer met quote

Pien2022 schreef:

HEt is duidelijk dat je niet op twitter komt. Ik lees nooit reacties of vrijwel nooit. Heel veel mensen blokken reacties. Met name die mensen die echt wetenschappelijk onderbouwd een verhaal hebben. Je kunt niet alleen trollen blokken, je kunt dus ook reacties blokken en je kunt een tweet lezen en je moet die tweet aanklikken om de reacties er op te lezen.


Dat je de reacties niet leest is een eigen keuze uiteraard.
Ik log nooit in op twitter (heb mijn account al lang geleden verwijderd), maar zie natuurlijk wel eens wat langskomen en ook zonder account kan je een boel lezen.
ik heb ook de haatreacties zien langskomen, bij van Ranst en ga zo maar door.
Het is juist dat er zo slecht gecontroleerd wordt op wat er gepost wordt op Twitter wat me zorgen baart en ook al lees je die bagger niet of blokkeert het, het is er wel en volop ook.
Dat is mijn grootste bezwaar tegen Twitter (ook al kun je dus enkel lezen wat je wilt lezen) dat het de gelegenheid biedt voor al die bagger!

En ik las ook dat dit er niet beter op gaat worden, het blauw vinkje dat je account geverifieerd is, gaat waarschijnlijk vanaf 8 november ongeveer 20 euro per maand kosten. Ik vraag me af of mensen dat er wel voor over hebben.
Ook om in te loggen kom je niet meer meteen op de inlogpagina, je krijgt eerst trending topics te zien.
https://www.androidplanet.nl/nieuws/twitter-veranderingen-musk/


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Pien2022Superlid
Superlid
Lid sinds: 24-8-2022
Antw.: 1050
Di Nov 01, 2022 7:13 pm Reageer met quote

Dat is een handig artikel waarin alle veranderingen staan. Op dit moment zijn de geverifieerde accounts bij mij, Macron, Franse overheid . Dus ik verwacht dat ik daar niet mee te maken krijg want je moet dat aanvragen en dan met paspoort etc bewijzen dat je dat ook werkelijk bent.
Ik ben benieuwd.
Tja, ik heb altijd geleerd: "never change the winning team". Dus of het verstandig is dat hij doet? De tijd zal het leren.
Tja die man met zijn Tesla is niet voor niets zo oerend rijk geworden, dus wellicht ontgaat mij iets. Leuke informatieve post Dagmar!


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


dagmar57Superlid
Superlid
Lid sinds: 25-3-2017
Antw.: 4210
Wo Nov 02, 2022 9:13 pm Reageer met quote

Ben lid geworden van Mastodon, ga eens kijken hoe dat platform precies werkt en of ik het wat ga vinden. Very Happy

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Pien2022Superlid
Superlid
Lid sinds: 24-8-2022
Antw.: 1050
Wo Nov 02, 2022 10:47 pm Reageer met quote

dagmar57 schreef:
Ben lid geworden van Mastodon, ga eens kijken hoe dat platform precies werkt en of ik het wat ga vinden. Very Happy


Daar ben ik wel heel erg benieuwd naar. Hou je ons op de hoogte?


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Ron1.1Superlid
Superlid
Lid sinds: 7-9-2019
Antw.: 1809
Zo Nov 06, 2022 11:16 pm Reageer met quote

WAT IS MUSK VAN PLAN MET TWITTER ? nou ik dacht op termijn veel geld verdienen, hij moet zijn investering toch wel terugverdienen.

Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


dagmar57Superlid
Superlid
Lid sinds: 25-3-2017
Antw.: 4210
Di Nov 29, 2022 1:29 pm Reageer met quote

Quote:
De grootste inkomstenbron van Twitter is nog altijd reclame. De afgelopen jaren was dat goed voor een omzet van zo'n 5 miljard dollar per jaar, maar de grootste adverteerders zijn afgehaakt nadat Musk het platform overnam. Ze schuwen de opschudding die Musk veroorzaakt met zijn ontslagrondes en bruuske veranderingen aan Twitter, zeggen ingewijden tegen de Financial Times.

https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5349676/elon-musk-twitter-adverteerders-boos-opbellen-reclame-sociale-media
https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5349869/elon-musk-apple-censuur-twitter-app-store-iphone

Hij heeft zijn zaken nog slecht voor elkaar qua Twitter, die Musk.
Van mij mag het hele platform verdwijnen en dan hopen dat er betere platforms komen met betere beveiliging qua nepnieuws en haatmails etc.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Pien2022Superlid
Superlid
Lid sinds: 24-8-2022
Antw.: 1050
Di Nov 29, 2022 4:15 pm Reageer met quote

Tja, interessante links dagmar, maar volgens mij is dat toch heus hoe het werkt in een democratie en een vrije markt waar hij overigens heel veel van geprofeteerd heeft. Bizar, dat hij zo reageert.

Hoe gaat het op Mastodon?


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


dagmar57Superlid
Superlid
Lid sinds: 25-3-2017
Antw.: 4210
Di Nov 29, 2022 10:45 pm Reageer met quote

Pien2022 schreef:

Hoe gaat het op Mastodon?


Log er zo goed als nooit in, net even gedaan, ben nog niet verder gekomen net als volger worden van de formule1 groep, maar je moet ergens beginnen Very Happy


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


dagmar57Superlid
Superlid
Lid sinds: 25-3-2017
Antw.: 4210
Di Dec 13, 2022 1:34 pm Reageer met quote

Quote:
"Mijn voornaamwoorden zijn: aanklagen/Fauci." Twitterbaas Elon Musk gebruikte zijn eigen platform om de Amerikaanse wetenschapper Anthony Fauci aan te vallen. Fauci adviseerde de Amerikaanse regering lange tijd over het te voeren coronabeleid. Musk zijn uitspraken zorgden direct voor een spervuur aan online bedreigingen richting Fauci, maar ook hier merken wetenschappers de gevolgen.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5352725/musk-fauce-van-ranst-koopmans-dreigementen-politie

De man gedraagt zich steeds vreemder, zijn ideeën worden steeds extremer.
Ik hoop dat Twitter zijn langste tijd gehad heeft en het Musk alleen maar geld kost.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


NicolaasPSuperlid
Superlid
Lid sinds: 31-3-2010
Antw.: 6431
Di Dec 13, 2022 2:11 pm Reageer met quote

Ben erg geschrokken van de verguizing van Fauci door Musk, eerder was al duidelijk dat hij vrij baan wilde maken op twitter voor rechts-extremisme en dat hij er persoonlijk ook alles aan wil gaan doen om DeSantis aan het presidentschap te helpen in 2024.
Maar hij gaat nu dus ook full wappie.

(Nou, nog niet helemaal 'full' natuurlijk wanneer we zojuist op twitter Baudet horen verklaren dat Musk nog enkel maar een paar stappen in de goede richting heeft gezet maar nog altijd rare vent blijft want nog altijd gelooft in klimaatverandering, en dat we naar de maan zijn geweest. De mens is nooit op de maan geweest volgens Baudet. Ook zijn elektrische auto's een uitvinding van de duivel.
https://twitter.com/i/status/1602463307331403777 )

Zeer zorgbarende ontwikkelingen in de mindset van Musk en zijn macht door zijn overname van twitter.
Van de andere kant zal de kritische geest van gezonde mensen ruimschoots bestand zijn tegen evidente desinformatie die Musk verkoopt en faciliteert.
En wanneer twitter werkelijk in staat is bij gezonde weldenkende mensen het verstand op hol te brengen, nou dan moet dat maar zo zijn. Tegenhouden lijkt me erg moeilijk.'Hate is never right, and love is never wrong.'

Roman Kent
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage


Pien2022Superlid
Superlid
Lid sinds: 24-8-2022
Antw.: 1050
Di Dec 13, 2022 3:44 pm Reageer met quote

Twitter wordt meer en meer bagger. Je wil niet weten wat het ministerie van defensie en Zelensky over zich heen krijgen. Het is te triest voor worden. Rusland heeft zijn hele trollenleger los gelaten . Een hele tijd geleden, was een groot deel vanwege bombardementen op energiecentrales grotendeels in het donker gehuld en als je hoorde hoe dat werd goed gepraat. Pfff wanstaltig gewoon.
Maar ook mensen als Derk Sauer of van Clingendael die gewoon informatie verspreiden krijgen er van langs. Dus ik merk dat als ik op twitter nog kom dan is het alleen voor bepaalde twitter berichten vanuit Oekraïne en de reacties die vroeger vaak erg interessant waren, lees ik niet meer.


Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht


Pagina 1 van 2 Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Plaats reactie