Noord-Noorwegen, dé plek voor het noorderlicht


Beste gebruiker,

Getuige zijn van het noorderlicht is een onvergetelijke ervaring. Bezoek Noord-Noorwegen deze winter en combineer de natuurlijke lichtshow met de reis van je leven. Ga op jacht naar het noorderlicht tijdens heldere, donkere nachten of kies voor een avontuurlijke sneeuwsafari. Laat je inspireren en lees de artikelen in deze nieuwsbrief waarin het magische noorderlicht in Noord-Noorwegen centraal staat.

Lees meer >ACTIEF DOOR HET ARCTISCHE LANDSCHAP!


De winter in Noord-Noorwegen is bijzonder. Ga mee op safari en reis per hondenslee of sneeuwscooter dwars door de ruige natuur. Een andere optie is om met een gids op pad te gaan, je wordt dan meegenomen naar de plekken waar de weersomstandigheden op dat moment het gunstigst zijn om het noorderlicht te ervaren. De natuurlijke lichtshow en de vele winteractiviteiten staan garant voor een unieke belevenis!

Lees meer>

GA ZELF OP JACHT NAAR HET NOORDERLICHT!

Boek met BBI Travel een zeereis en bekijk het noorderlicht vanaf het dek van een Hurtigruten schip. Ver van het kunstlicht heb je een perfect zicht! Vanaf 1 februari 2015 worden er speciale chartervluchten ingezet naar Noord-Noorwegen. Tijdens de bijzondere noorderlichtreis kun je excursies bijboeken, kies bijvoorbeeld voor een avontuurlijk sneeuwscootersafari!
Lezers krijgen 5% extra korting op de reissom van een noorderlicht arrangement bij boekingen voor 30 november 2014. Boek online of telefonisch en gebruik de code ‘50PLUSSER’.


_
_
_
_
_

_

UNIEK: 12-DAAGSE NOORDERLICHT EXPEDITIE

Ga mee op een unieke Hurtigruten expeditie naar het magische noorderlicht 'aurora borealis' en beleef het winterse Noord-Noorwegen optimaal. Ontdek tijdens de zeereis de karakteristieke Noorse fjordenkust met kleurrijke haventjes en ervaar het bijzondere noorderlicht. De magische lichtshow speelt de hoofdrol in deze bijzondere reis van Norske Turist Service.
PROEF DE ARCTISCHE WERELD!


De Noorse keuken biedt heerlijke gerechten gebaseerd op verse en lokale producten. Gastronomie speelt dan ook een belangrijke rol in Noorwegen. Een typisch seizoensgerecht is ‘skreimølje’, gemaakt van verse kabeljauw, lever en kuit. De kabeljauw komt net na kerst aan in de kustwateren en wordt veel gebruikt in typisch Noorse gerechten. De Sami, de oorspronkelijke bewoners van Noorwegen, serveren ‘bidos’, een stoofpot van rendiervlees. Leuk én lekker om eens te proberen!

Lees meer>


ONTDEK HET NOORDELIJKSTE PUNTJE VAN EUROPA!

De Noordkaap is een ultiem reisdoel en het uiterste topje van Europa. De reis er naar toe is een ware belevenis, rijdend in een konvooi passeer je het ongerepte landschap waar je de echte Arctische wereld ervaart. Aangekomen bij de Noordkaap heb je een weids uitzicht over de oceaan, met misschien wel het noorderlicht dansend aan de hemel. Een unieke ervaring!

Lees meer>
BEKIJK DE VIDEO OVER HET NOORDERLICHT EN LAAT JE INSPIREREN!


Credits: Björn Klauer - nordnorge.com, Stein Bjørge, Gaute bruvik - nordnorge.com, Oystein Lunde Ingvaldsen - nordnorge.com, Bård Onion - nordnorge.com, Terja Rakke - Nordic Life - visitnorway.com, Terje Rakke - Nordic Life - visitnorway.com, Bård Løken - nordnorge.com, Marten Bril - nordnorge.com, NTS, Beate Juliussen - nordnorge.com

adverteren | wachtwoord vergeten? | afmelden | info@50plusser.nl | © 2005-2014 50plusser.nl