Nieuwsbrief: januari 2016

Beste gebruiker, op 20 maart organiseert 50plusser.nl een 'Borrel & Tapas ' evenement op een unieke locatie midden op de Hilversumse heide. Verderop in de nieuwsbrief lees je hoe je jezelf en eventueel vrienden aan kunt melden.

Er zijn de afgelopen maand ook veel updates doorgevoerd. Zo kun je foto's die verkeerd worden weergegeven draaien en is het mogelijk om in reacties foto's en filmpjes toe te voegen. Ook zien we steeds meer oude bekenden terug op de website, leuk om jullie weer te zien!Duurzaam Vlees met de smaak van vroeger!
Gezond vlees eten van duurzame vleesras koeien die een goed leven hebben gehad, dat kan! Wij verzorgen 1, 2, 3 en meerdere persoons vleespakketten met daarin vers gerijpt vlees, keurig geportioneerd en vaccuum verpakt. Al vanaf € 54,50 wordt een pakket bij u thuis bezorgd.
Ga naar www.sameneenkoekopen.nl


Feestje: Borrel & Tapas, kom jij ook?
Hola amigos! Kom jij op 20 maart (14:30 t/m 18:30) ook naar het 'Borrel & Tapas' evenement van 50plusser.nl? Je wordt ontvangen op een unieke locatie midden op de Hilversumse heide. Op Conferentiecentrum De Hoorneboeg maken we een gezellige tapasbar waar je onbeperkt tapas hapjes en drankjes tijdens een goed gesprek kunt nuttigen.
Meer informatie - Aanmelden


Het beste van het web

Kunstenaar maakt poppen met akelig realistische gezichten15 foto's van wespen waarvan je haar overeind gaat staanJe moet zien hoe mooi bevroren zeepbellen zijn!Chinese talentenshow: waar vind je een kind, laat staan twee kinderen met zulke volwassen stemmen?Fietsendief heeft niet terug van deze fiets die elektrocuteertDrie dingen die Adele over zichzelf verklapt, in Carpool KaraokeBaby ontroerd door zingende moederWaarom je tijdens het tanken niet met een aansteker moet spelenDIY: zo vereeuwig je zelf bloemen en planten in 'glas'Sociaal experiment: homo's en lesbiennes raken voor het eerst een vagina of penis aanSupporters proberen de tegenstander met een bevalling uit concentratie te brengenWat deze grote broer doet om zijn zusje te helpen is zo lief!


Recepten

Recept: Gyros van varkenshaas met huisgemaakte tzatziki5 Italiaanse recepten: grootmoeders laten zien hoe je diverse authentieke pasta's zonder machine maakt


Lezen & muziek

Beluister waarom het nieuwe nummer 'Lazerus' van David Bowie nu al een culthit is77 jarige Lindsay Kemp ademt nog steeds dans en cultuur, een opmerkelijk verhaal van een vergeten grootheid!Uitgelichte foto's: vorige maand door leden zijn gedeeld

Bekijk meer ingezonden foto's

Uitgelichte kunstwerken: door leden gedeeld


adverteren | wachtwoord vergeten? | afmelden | info@50plusser.nl | © 2005-2015 50plusser.nl