Nieuwsbrief: maart 2016

Beste gebruiker, de lente laat met zo nu en dan een mooie dag zijn gezicht steeds vaker zien. En alhoewel het geen stralende dag was hebben wij zondag een gezellig Tapas & Borrel evenement met leden van de website gehouden.

Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om alle deelnemers en mensen die geholpen hebben te bedanken.
Kort verblijf buitenshuis
Als thuis wonen even niet gaat, is kort verblijf in een zorginstelling een praktische oplossing.

Lees hier hoe u dat regelt.


Forum moderatoren gezocht
Voor de uitbreiding van het moderatieteam van het forum zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om online als moderator een oogje in het zeil te houden. Spreekt dit jou aan?

Stuur dan een e-mail naar moderator@50plusser.nl

Het beste van het web

De zwart-wit wereld van kunstenares Elicia EdijantoOns hart gaat uit naar de mensen in Brussel!15 natuurfoto's van de reislustige fotograaf Kirsten KariusRecept: Dutch pancake met verse vruchtenScoop!!: nieuwe hypermoderne geheime superauto gefilmd15 bijzondere foto‘ s van fotograaf Johannes DörrstockGENIAAL: man bouwt muziekmachine en knikkerbaan in één!Zo'n hond wil ik ook!Michael Jackson look a like kan echt verdomd goed zingenRobothert jaagt op stropersGennaro's zoete Italiaanse Zuccotto DessertMountainbike gekte: onmogelijke afdaling dwars door een bergdorpjeLief!: heerlijk als je zo kunt lachen om het woord Abu DhabiZo laat je oma vloeken als een zeemanHet leven is zo verwarrend als je vader een tweeling is10 bijzondere foto's van NASA‘ s Astropix of the day paginaDe bevrijding van deze poema gaat bijna mis, wat een krachtig beest!Obama helpt Lin-Manuel Miranda met een freestyle rap in the Rosegarden van het Witte HuisUitgelichte foto's: vorige maand door leden gedeeld

Bekijk meer ingezonden foto's

Uitgelichte kunstwerken: door leden gedeeld


adverteren | wachtwoord vergeten? | afmelden | info@50plusser.nl | © 2005-2015 50plusser.nl