Nieuwsbrief november 2016

Beste gebruiker, de feestdagen staan weer voor de deur. Weet je eigenlijk al wat je gasten tijdens het kerstdiner voorschotelt? Misschien is het een leuk idee om eens iets totaal anders te bereiden. Op de receptenpagina en haar weblog deelt Amber authentieke Marokkaanse recepten. Ze doet dit al jaren vandaar dat er een enorme ruime keuze van allerlei gerechten te vinden is.
Kerst en Art Nouveau

Laat u in december verleiden door Winterpret of in het voorjaar door het nieuwe Art Nouveau en Art Deco festival in Brussel. De voordelige hotelprijs is mooi meegenomen. Samen op citytrip naar Brussel.
Kijk hierAdvertisement
Het beste van het web

De supermaan 2016 in 8 indrukwekkende video'sOngelofelijke opname: een zeeleguaan rent door een slangenkuil en vlucht voor zijn leven, overleeft hij het?Nieuw! Adobe VoCo is Photoshop voor geluidSpectaculaire beelden van haring jagende orca's30 indrukwekkende timelapsen van de MatterhornPelikaan leert vliegen en een camera op z'n snavel registreert allesEen basketbal vanaf 180 meter hoogte scoren, het is mogelijk!Fotograaf 3D print zijn eigen DSLR camera lens en maakt fantastische foto's!IJshockey keeper laat zien dat hij ook figuurschaatsen kanTraining Abu Dhabi fly by voor de Formule 1 GP

Uitgelichte foto's: vorige maand door leden gedeeld

Bekijk meer ingezonden foto's
adverteren | wachtwoord vergeten? | afmelden | info@50plusser.nl | © 2005-2016 50plusser.nl