Nieuwsbrief september 2018

Beste gebruiker,

Vanaf nu is er dagelijks nog meer interessant nieuws op de website te lezen. Dit komt door een uitbreiding van het redactieteam. Wil je de meest spaakmakende nieuwsitems automatisch in je nieuwsfeed ontvangen? Abonneer je dan ook op onze Facebook pagina.


Ongewenst Urineverlies?

Wilt u meer weten over ongewenst urineverlies bij mannen? Coloplast heeft een gratis informatieboekje over incontinentie gemaakt met oplossingen.


Vraag gratis aan!Gratis Schokland Euro!!

Nationale-omwisselactie! Wissel GRATIS €5 om voor nieuwe officiële Nederlandse herdenkingsmunt €5 van Schokland. Wettig betaalmiddel!


Nu met gratis verzending!
Best gelezen

Boze reacties: Rutte staat feestend op de foto tijdens vonnis Lili en HowickAmbulance rijdt met stervende man naar McDonald"s voor een McFlurryLeeuw klimt in safariwagen vol toeristen voor knuffelsWOW! Ed Sheeran en Andrea Bocelli zingen samen "Perfect"Emile Ratelband zoekt een draagmnoeder op zijn 69e, Nederland reageert.Turkse bestuurder bindt vrouwelijke passagier vast achter de autoWat knap van Patty Brard! Ze is van 97,9 kilo naar 69,8 kilo afgevallenKleinzoon bedenkt watersnoepjes zodat zijn oma met dementie niet uitdroogtNoble zingt de sterren van de hemel met "Back To Black" van Amy Winehouse tijdens The Voice Senior 2018Sukkel gaat liggend op het dak van z"n auto door de wasstraatWat is het excuus van de Paus voor kindermisbruik nou eigenlijk waard?De "zwevende rugzak" is een revolutionaire uitvinding en een uitkomst voor veel ouderen die van lange wandelingen houdenPiloot springt uit bewegend vliegtuig en doet de KIKI challengeVrouw vindt haar hond drie weken na dodelijke crash van haar moeder55-jarige zoon met down syndroom overlaadt zijn vader op het vliegveld met kussen98-jarige man loopt dagelijks 10 km om zijn zieke vrouw te bezoekenIn verlegenheid gebrachtte zoon wordt 170 keer door verklede vader uitgezwaaidLee krijgt tijdens zijn vakantie een oplosbare zwembroek van zijn vrienden, wat een grap!Woningwaarde in 2018 gemiddeld 6,5 procent omhoogZoek je inspiratie? Bekijk deze workout dan eens!

Uitgaan en Cultuur

Gratis rondleiding op Slot Zuylen tijdens Open Monumentendag

8 september 2018Het street art festival POW! WOW! komt naar Rotterdam

15 t/m 16 september 2018


Rijksmuseum lanceert Escape Game

Zomer 2018

‘Het Voorval – Armando en de Mythe’ vanaf 25 oktober in de bioscopen

vanaf 25 oktober 2018 in de Bios

Topstuk Caravaggio uit het Vaticaan voor het eerst in Nederland

Vanaf 15 december


Nederland in de Romeinse tijd

vanaf 4 september


Spectaculair drumconcert Cesar Zuiderwijk in Scheveningen

9 september 2018

Het leven van Boeddha, de weg naar nu

16 september 2018

Internationale top en talenten op BredaPhoto, Nederlands grootste fotofestival

5 september 2018 t/m 21 oktober 2018


Robots van Griet Titulaer

21 september 2018 t/m 3 maart 2019Lezersfoto"s op de Foto van de Dag pagina

Bekijk meer ingezonden foto"s


adverteren | wachtwoord vergeten? | afmelden | info@50plusser.nl | © 2005-2018 50plusser.nl