Nieuwsbrief oktober 2018

Beste gebruiker,

Gelukkig kun je de komende tijd nog van redelijk herfstweer genieten. Mocht het buiten toch te onstuimig worden, dan vind je in deze nieuwsbrief een aantal leuke overdekte alternatieven waar je naartoe kunt gaan.

Kom naar KreaDoe
Heb jij KreaDoe al in de agenda staan? Kom tussen 31 oktober en 4 november naar hťt creatieve feestje van het jaar in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt er alles over jouw favoriete hobby, de nieuwste trends, materialen en heel veel workshops.


Lees verder


Binnen handbereik: een droomreis door het Verre Oosten
Wie een nieuwe wereld wil ontdekken pakt het vliegtuig naar het Verre Oosten. Daar vind je een schat aan ongerepte natuur, tropische stranden, een kleurrijke keuken en compleet andere cultuur. Zuidoost AziŽ is al lang niet meer alleen voor backpackende twintigers en duur hoeft het niet te zijn. Kortom: Voor een droomreis ga je naar AziŽ. Wat dacht je van Thailand, Vietnam of Sri Lanka?


Lees verder
Best gelezen

96-jarige Holocaust overlever en voormalig Amerikaans spion begint een Death Metal carriereKrokodil krijgt nieuwe 3d geprinte staart angemetenDashcam beelden van klant onthullen dat een monteur met haar Porsche heeft gescheurdFotograaf en half internet zijn op zoek naar de geliefden van dit magische huwelijksaanzoekBakker maakt ware kunstwerken van haar taartenOntdek de heerlijk dromerige muziek van de band ClovesSpaanse street artist Okuda San Miguel fleurt de haven van Boston op met bijzonder kleurrijke kunstwerkenInspiratie nodig voor Halloween? Bekijk deze foto's eensKatten in de stijl van een schilder of stroming gemaakt, raad jij welke?Man komt tijdens een frontale botsing met de schrik vrijRowan Atkinson deelt bizarre Mr. Bean anekdote over iemand die hem denkt te herkennen.Cover van 'Het Dorp' van Wim Sonneveld door Maan vertolkt maakt veel kritiek los in Nederland.Nieuwe wet tegen te veel vitamine B6Max Verstappen rijdt in zijn F1 wagen van de Rocky Mountains naar Miami BeachOmbudsman: Overheid geeft inburgeraars een valse startAangereden hert vliegt door de lucht en mist deze fietsers op een haar na!OEPS! Leeuw opent tijdens deze safari ineens de achterportier van de auto.VEH: Aflossingsvrije hypotheek zorgelijk voor 200.000 huiseigenarenDe Leeuwenfluisteraar laat nu ook zien hoe lief hyena's kunnen zijnRyanair bekritiseert voor de aanpak van racistisch incident aan boord.

Uitgaan en Cultuur

Helm uit 80-jarige oorlog overgedragen aan Nationaal Militair MuseumWinterpaleis het Loo, feeŽriek feest op het Stallenplein!

vanaf 15 december


Beleef De Wereld Van Fotograaf Jimmy Nelson bij AbrahamArt

8-28 oktober

De ruimte in met het Museon, leuke tip om met de kleinkinderen te doen!


Herfstprogramma 2018 Bevrijdingsmuseum GroesbeekNieuw festival: Chopin aan Zee Artistieke leiding: Clara Biermasz

22 november 2018 t/m 25 november 2018


Nieuw museum in het hart van Amsterdam!Brocante in Kasteel Wijenburg

13 14 oktober 2018

In opstand: Vive le Geus met Hans Goedkoop en Camerata Trajectina

2 november 2018


In opstand: Vive le Geus met Hans Goedkoop en Camerata Trajectina

1 november 2018Lezersfotos: zwart/wit

Bekijk meer ingezonden foto"s
Lezersfoto's: bewerkte foto's

Bekijk meer ingezonden foto"sadverteren | wachtwoord vergeten? | afmelden | info@50plusser.nl | © 2005-2018 50plusser.nl