Nieuwsbrief augustus 2019

Beste gebruiker,

Alle regios gaan vanaf volgende week weer naar school maar de zomer laat toch z'n sterke kant nog zien. In De Bilt werd het dinsdag maar liefst 30 graden. Daarmee is sprake van een recordlate officiële hittegolf. Veel mensen trekken er dan ook nog op uit. Mocht je nog mooie foto's maken, deel deze dan via de lezersfotopagina van de dag.


Tip! Nieuwe zesdelige geschiedenisserie op tv: ‘Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen’

Na succesvolle series als De IJzeren Eeuw, 80 Jaar Oorlog en De (H)eerlijke Jaren 50 komt de NTR met een nieuwe pakkende zesdelige geschiedenisserie ‘Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen’. De serie, gepresenteerd door de bevlogen presentator Hans Goedkoop, gaat over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30.

De vele interessante ervaringsverhalen en het indrukwekkende beeldmateriaal geven een levendig beeld van Nederland tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Een serie die je gezien moet hebben, zeker als je van geschiedenis houdt.
Lees verder l Bekijk de trailerBest gelezen

Koopkracht ouderen verder onder drukMoeder piest zowat in haar broek van angst tijdens rit in snelle auto zoonHeftige beelden! Basejumpen... don’t try this at homeNieuw middel boekt goede resultaten bij lastig behandelbare migraineBliksem slaat in op golfbaanLief filmpje! Grote en kleine beer snoepen van vogelzaadBeveiligingscamera filmt vreemde bezoekerBiomarkermeting in bloed helpt bij inschatten kwetsbaarheid ouderenBasketballen met een olifant is niet zonder risicoIndrukwekkend filmpje: kleine spin springt van potloodgumLuchtreclame op het strand: ‘Let op! Hier zwemmen haaien!’Jogger geeft z'n sokken en schoenen aan een dakloze manDeze uil en kat zijn onafscheidelijkVEH: Hypotheekgarantie moet en kan veel goedkoperFilmpje: Katja Schuurman 'zingt' grote hit Ademnood nogmaalsStamppot bitterballen, een verrassend lekker receptWow! Deze Times Square hyperlapse vanuit de lucht is bizar indrukwekkendGekweekte Noorse zalm is het misschien wel het giftigste voedsel ter wereldOmniversum toont spectaculaire film over beklimmen van Mount EverestTequila Karaoke, dit is de grappigste auditie ooit van America's Got TalentLezersfoto"s op de Foto van de Dag pagina

Bekijk meer ingezonden foto"sadverteren | wachtwoord vergeten? | afmelden | info@50plusser.nl | © 2005-2018 50plusser.nl