Heerlijk wandelen en fietsen met gratis gebruik van GPS

Welkom bij Limburg Wandelen

Dat Limburg prachtige wandel en fietsgebieden heeft is U uiteraard bekend en zo ook de omgeving rondom het park waar wij een aantal vakantiewoningen hebben, die wij te huur aanbieden waarin u na een heerlijke wandeling of fietstocht heerlijk tot rust kunt komen. Wandelingen met uw trouwe viervoeter hoeven niet te ontbreken want ook zij zijn van harte welkom. Ook kunt U genieten van een drankje of culinair etentje in de brasserie die direct naast het park ligt.

Het park vindt u in de zuidelijkste provincie van Nederland, Limburg. Precies onder in de noordwestelijke hoek, vlak bij het typisch Limburgse dorp Stramproy. Dit dorp telt slechts 5000 inwoners. Ons vakantiepark in Limburg is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. In de omgeving liggen eindeloze wandel- en fietsroutes die u langs de Maas en door prachtige dorpjes voeren. Ons park bevindt zich midden in het natuurpark Kempen-Broek. Je kan dit gebied wandelend en fietsend verkennen. Er zijn 10 verschillende wandelroutes met een afstand van 104 km. En de fietsers kunnen gebruik maken van het beroemde fietsroutenetwerk, zowel in Vlaanderen als in Nederland. Het park kent een rijke historie. Door de kleinschaligheid en de bosrijke omgeving waant de gast zich in een rustige en natuurlijke omgeving.

Het park is zeer geschikt voor 50 en jonge gezinnen.

Natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars zullen zich hier zeker vermaken.

Zeker gezien we sinds 2014 voor u een mooie uitbreiding hebben op deze hobby's met onze nieuwe wandel en fiets NAVIGATIE GPS SYSTEEM waar u gratis gebruik van kunt maken ( reserveren gewenst)

Diverse wandel en fietsroutes zijn in de omgeving uitgezet en kunnen vanaf het park worden gestart.

Omliggende natuurgebieden als de Grote Peel, de Tungelerwallen en de Stramproyse heide zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

kijk op onze website www.limburgwandelen.nl of stuur een mailtje naar limburgwandelen@home.nl bellen kan ook 0655 703268 u krijgt er geen spijt van


_

_

_

_

_
_

Afstand: -
Soort: Kindvriendelijk
Gps: Ja
E-mailadres: limburgwandelen@home.nl
Adres: lochtstraat 26
Plaats: Stramproy
Postcode: 6039rv
Land / Provincie: / Limburg