Groene Wissel nr. 14 Hillegom

De bollenvelden moet je nu niet zijn. wij zijn dinsdag geweest. goed te doen dus op een doordeweekse dag. de route op zich is bijna helemaal verhard.
wandelpanden zijn er nauwelijks. je wordt wel beloond na de Keukenhof. een klein natuurgebiedje waar het rustig lopen is bijna zonder geluid. dan alleen de vogels.
route en meer foto's te zien op mijn weblog

vr grt ©atharina
****************************

Vanaf het station duurt het niet lang voordat u de eerste bollenvelden ziet. Wandelend door deze streek tussen Hillegom, Lisse en De Zilk zullen er nog velen volgen; met zelfs een weg die er dwars door heen gaat. U komt langs de ingang van de Keukenhof en kunt daar een bezoek aan brengen. Voor de afwisseling wandelt u halverwege door het oude Landgoed Keukenhof; een prachtig stukje moerasbos. Deze wandeling gaat grotendeels over verharde wegen (in deze streek kan dat bijna niet anders). Het kan op een mooie zondagmiddag (heel) erg druk zijn, vooral in de “bloeiperiode” van de bollenvelden. Dus dan kunt u deze wandeling beter tijdens de rustigere ochtenduren of op een doordeweekse dag maken. Tijdens de avonduren is ook zo gek nog niet...


_

_

_

_

_
_

Afstand: 14 km
Soort: Natuurwandeling
Gps: Nee
Adres: -
Plaats: Hillegom. Lisse en de Zilk
Postcode: -
Land / Provincie: -