De mooiste en schoonste Camping van Friesland

Vakantie in Gaasterland.Gaasterland is een prachtige bosrijke gemeente, waarbij de natuur wordt afgewisseld door bossen en meren. Er is een fietsroutenetwerk aangelegd met vele geasfalteerde fietspaden. Het Slotermeer ligt achter de camping, waar heerlijk kan worden gezwommen en gevist of gevaren. Bootjes kunnen in de nabij gelegen plaatsen worden gehuurd, maar kunt u natuurlijk ook zelf meenemen en via de brede sloot bij de camping kunt u zo het slotermeer opvaren.
Maar ook de Fluessen en het IJsselmeer zijn heerlijke waters waar u op of aan kunt vertoeven. Op de fiets of de auto kunt u de mooie kleine dorpjes als Nijemirdum en Oudemirdum passeren. Koudum, Hindeloopen, Workum en Bolsward mogen ook niet missen in uw programma.

Ons buurstadje Sloten is overdag en 's avonds een bezoekje waard. Tevens wordt daar in het zomerseizoen twee keer per week iets voor u als toerist georganiseerd. Muziek of ander vertier en elke vrijdagavond het traditionele kanongeschut. Voor jong en oud een hele belevenis.

Balk ligt naast de deur, waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen. Hier vindt u genoeg winkels. Maar wilt u meer? Dan is Sneek een hele leuke stad om te shoppen.

Of een middag of avondje heerlijk bijkomen in een lekker warm overdekt zwembad? Dat kan in het zwembad op de camping. Camping 't hop.


_

_

_
_
_

Oppervlakte: -
Soort: -
E-mailadres: tenahoorn@hotmail.com
Adres: -
Plaats: -
Postcode: -
Land / Provincie: -