Mihoensalade met Surimi

Oosters voor 4 personen

IngrediŽnten
Ingrediënten

mihoen - 250 g
komkommer - 1
gele paprika, in blokjes - 1
sjalot, gesnipperd - 1
surimi, in reepjes - 200 g
zonnebloemolie - 3 el
sojasaus - 2 el
koriander, fijngehakt - 3 el

Bereiding
Instructies

Wel de mihoen volgens de aanwijzingen. Halveer de komkommer in de lengte. Schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit en snijd in plakjes.
Giet de mihoen af en spoel onder stromend water koud. Laat goed uitlekken.
Meng de mihoen met de komkommer, de paprika, de sjalot en de surimi.
Klop een dressing van de olie, de sojasaus, de koriander en peper naar smaak. Schenk over de salade en schep om.
Verdeel de salade over 4 borden. Lekker met partjes limoen.


_
_

Bereidingstijd: -
Kosten: -
Keuken: -
Maaltijd: -
Gelegenheid: -
Smaak: -