Goulash uit de slowcooker

Erg lekker.....
Dit recept komt van Smulweb

IngrediŽnten
Ingrediënten 8 personen

750 gram magere runderlappen
200 gram bloem
½ theelepel cayennepeper
2 theelepels paprikapoeder
2 groene paprika's, in blokjes
2 rode paprika's, in blokjes
2 uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
300 gram sperzieboontjes, gehalveerd
1 laurierblaadje
1 blikje tomatenpuree à 140 gram
1250 ml runderbouillon (van twee tabletten)

Bereiding
Bereidingswijze
Snijd het vlees in blokjes van ca. 1,5 x 1,5 cm
Kruid het vlees met peper en zout, de cayennepeper en 1 theelepel paprikapoeder
Verhit een beetje boter in een hapjes- of Braadpan en bak hierin het vlees even aan
Doe het vlees in de crockpot en strooi de bloem erover
Voeg nu de paprika, ui, knoflook, boontjes, laurierblaadje, tomatenpuree, de rest van de paprikapoeder (1 theelepel) en de bouillon toe en roer het geheel even door
Laat de goulash 6 uur op de hoge stand pruttelen, of tot het vlees zacht is


_
_

Bereidingstijd: -
Kosten: -
Keuken: -
Maaltijd: -
Gelegenheid: -
Smaak: -