Een bijzonder verzoek....Mei = de fietsmaand

onderstaand het bericht wat in ik PB kreeg om te plaatsen voor de liefhebbers. ik zal er niets aan veranderen dan kunnen er ook geen misverstanden ontstaan.

beetje promotie voor het fietsen waar ons nederlandse volk zo bekend om staat. mijn eigen fiets nog lekker ouderwets een Koga Myata en nog met dunne buizen en banden. 7 versnellingen en jullie hebben in de afgelopen een beetje mee kunnen fietsen wat de verslagen betreft in het item"fiets- en wandeltochten.

naam adres telefoonnummer en e-mailadres lijkt me niet verstandig te geven nog. sites kan ik erbij zetten.

mocht er verdere belangstelling zijn om meer te weten zie ik wel de reacties tegemoet.

Catharina

Geachte mevrouw,

Zoals u wellicht heeft vernomen is Meimaand Fietsmaand weer begonnen, het grootste fietsevenement van Nederland. Honderdduizenden mensen zullen weer op de fiets stappen en het land weer ingaan. Maar voordat ze dit doen, moeten ze wel een route zien te vinden. Dit kan op www.lekkerweg/nl/fietsmaand. Hier kunnen de mensen ook hun becijfering geven voor een route.

Vanuit het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (de organisator van Meimaand Fietsmaand) willen wij graag dat zoveel mogelijk mensen ervaren hoe leuk het is om in Nederland te fietsen. Vandaar ook onze vraag of u wellicht bereidt bent om op uw blog aandacht te geven aan fietsen of Meimaand Fietsmaand. Op deze manier krijgen de mensen een persoonlijk verhaal te lezen achter een bepaalde route of activiteit. Zo komt de route dichterbij de mens. Tijdens Meimaand Fietsmaand zijn er meer dan 500 bijzondere routes te fietsen door heel Nederland. Men kan natuurlijk het hele jaar door fietsen, maar graag zetten wij de routes in mei in het zonnetje en vragen routemakers om iets extra’s of bijzonders toe te voegen aan hun route. Op de website vindt u deze routes en meer informatie over Meimaand Fietsmaand.

Graag hoor ik of u aandacht wilt geven hieraan op uw blog. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben, neemt u dan gerust contact met mij op.

Wij horen graag zo spoedig mogelijk van u.

Met vriendelijke groet,

Bjorn van Gelder
Stagiair Vestiging Nederland
NBTC Nederland
www.lekkerweg.nl
www.nbtc.nl
www.holland.com_

_

_

_

_
_

Afstand: -
Soort: -
Gps: -
Adres: -
Plaats: -
Postcode: -
Land / Provincie: -