Zeewolf met gembersalsa ( 2 personen )

2 stukken zeewolf
100 gram zeekraal
1 teen knoflook
peper uit de molen
2 tomaten
4 bolletjes gember
1/2 citroen
1 1/2 eetlepel bloem
1 eetlepel chinese 5-kruidenpoeder
2 eetlepels olie
1 eetlepel verse koriander
1 a 2 eetlepels gembersiroop

Wrijf de vis in met wat citroensap en laat even intrekken.
Verwijder pitjes uit de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes , meng met gesnipperde gemberbolletjes , gembersiroop , beetje citroensap en fijngesneden koriander ; laat ca.10 minuten intrekken.
Meng bloem , 5-kruidenpoeder en grof gemalen peper.
Wentel de vis goed door het bloemmengsel.
Verhit de olie en bak de vis mooi bruin en gaar , halverwege voorzichtig keren.
In andere pan zeekraal met fijngesneden knoflook even kort in wat olie bakken.
Zeekraal over 2 borden verdelen , zeewolf erop leggen en daarop de gember-tomaatsalsa scheppen.


_
_

Bereidingstijd: -
Kosten: -
Keuken: Fusion
Maaltijd: Hoofdgerecht
Gelegenheid: -
Smaak: -