Heerlijk fietsen op Noord Beveland

Fietsen en wandelen is een beleving op Noord Beveland: u kunt u struinen over het strand, heerlijk langs de zeedijk uitwaaien, een kijkje nemen in de vogelhut, over de uitgestrekte dijken of langs het strand fietsen, langs de uitgestrekte landerijen lopen of door het bos bij de Schotsman. Let wel op, want je kunt er zomaar een ree of een schotse Hooglander tegenkomen.
Hier voel je de wind in je haren, de zon op je gezicht en geniet je van het gevoel van vrijheid onder de prachtige wolkenluchten die Zeeland kent... Vakantie in Zeeland is, onthaasten, tot rust komenů.
In geheel Zeeland is een grandioos netwerk aangelegd via het fiets knooppunten systeem. U kunt zelf al via de pc (www.fietsnet.be) een route samenstellen, zodat u vooraf al de totale lengte van uw route kunt bepalen. Maar ook gedurende de dag, als u op de fiets zit, kunt u gemakkelijk uw route aanpassen. U kunt voor uw gemak zelfs de route al naar uw gps downloaden. Verdwalen is onmogelijk!
U kunt zelfs met een veerpontje meevaren en met de fiets oversteken naar een ander eiland!
Wilt u gaan fietsen op Noord Beveland, dan kunt u bij mij in mijn vakantiehuis overnachten. Ik heb voor u diverse fietsroutes liggen die u kunt fietsen. U kunt er voor kiezen om zelf uw fiets mee te brengen, maar in de buurt zijn diverse mogelijkheden om fietsen te huren: niet alleen gewone fietsen, maar ook elektrische fietsen. Zelfs tandems en mountainbikes. En mocht u nou op een nostalgische manier het eiland verkennen, dan is het wellicht een leuk idee om een solex te huren? Lekker heel nostalgisch rond tuffen. Picknickmandje mee? Mooi plekje zoeken om even heerlijk in het zonnetje wat te eten. Wat wil een mens nog meer?
Mijn vakantiehuisje ligt in Wissenkerke. Een gemoedelijk dorpje op Noord Beveland. Centraal gelegen in Zeeland. Op korte afstand van het prachtige Nationaal Park Oosterschelde: een uniek gevarieerd natuurgebied met schorren, slikken, duinen en binnendijkse gebieden, waar enorm veel verschillende planten en dieren voorkomen.
Door de centrale ligging, ook dichtbij Goes, Middelburg en Zierikzee.
En heeft een dagje geen zin om te fietsen of te wandelen? Zeeland bevat alle ingrediënten voor een gevarieerde vakantie of een leuk weekend! Neem een kijkje op mijn website: www.wisske.com en laat u inspireren. Ik weet zeker dat een weekendje/weekje Zeeland u zal bevallen.

Kortom hier is het voor de fietsers en wandelaars het gehele jaar genieten.


_

_

_

_

_
_

Afstand: -
Soort: -
Gps: Ja
E-mailadres: info@wisske.com
Adres: -
Plaats: -
Postcode: -
Land / Provincie: -