Mini bananenpannenkoekjes

Ik houd van pannenkoeken, pancakes, Marokkaanse baghrir
maar ook deze kleine pannenkoekjes met een vulling van banaan zijn niet te versmaden....


IngrediŽnten
Dit heb je nodig:

250 gram bloem;
1/2 zakje bakpoeder;
60 gram poedersuiker;
een beetje kaneelpoeder;
2 eieren;
125 ml. volle melk;
125 ml. room;
2 rijpe bananen.


Bereiding
Zo maak je het:

Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker
en een snufje kaneelpoeder in een kom.
Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het
bloem/suikermengsel.
Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe.

Vermeng alles goed tot een egaal beslag.

Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en
schep daarin kleine bergjes van het beslag.
Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant
1 à 2 minuten zachtjes bakken.

Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.



_
_

Bereidingstijd: -
Kosten: -
Keuken: Arabisch
Maaltijd: -
Gelegenheid: -
Smaak: Zoet