Kokos-Ananascake

Een heel makkelijk te maken taartje dat binnen een uur kant en klaar is, met voorbereiding en mixen etc.... :)

IngrediŽnten
Makkelijke kokos-ananascake

150 ml melk
60 g boter
240 g gemalen kokos
240 g witte basterdsuiker
1 ei
30 g bloem
200 g ananas
25 g amandelschaafsel
2 el abrikozenjam
Extra nodig
springvorm van 20 cm doorsnede
boter om in te vetten

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de springvorm in. Verwarm de melk en smelt de boter erin. Meng de kokos met de basterdsuiker en roer de melk erdoor. Roer vervolgens het ei en de bloem erdoor. Meng tot een egaal beslag. Snijd de ananas in blokjes, meng door het beslag en giet in de ingevette springvorm. Bestrooi met de geschaafde amandelen. Bak de taart in 35 minuten goudbruin en gaar.

Verwarm de abrikozenjam met een scheutje water. Bestrijk de taart ermee.


_
_

Bereidingstijd: -
Kosten: 5.- euro
Keuken: -
Maaltijd: Banket
Gelegenheid: -
Smaak: -