Aardappel gehakt koekjes

Lekker

IngrediŽnten
150 g vastkokende aardappels
400 g rundergehakt
1 ui
2 tenen knoflook
1/2 theelepel chilipoeder
1/2 theelepel oregano
zout
peper
2 takjes peterselie
1 ei
2 lepels bloem
olijfolie

Bereiding
Rasp 150 gr vastkokende aardappels grof en meng dit met
400 gr rundergehakt,
1 geraspte kleine ui,
2 uitgeperste tenen knoflook,
1/2 theelepel chilipoeder,
1/2 theelepel oregano,
zout en peper,
2 takjes gehakte peterselie,
1 ei
2 eetlepels bloem.
Vorm hiervan kleine platte koekjes, wentel die door bloem en bak ze in ruim olijfolie aan beide kanten mooi bruin.


_
_

Bereidingstijd: -
Kosten: -
Keuken: -
Maaltijd: -
Gelegenheid: -
Smaak: -